![]() |
Kiseli kupus rula, pogotovo izdinstan sa preprzenom slaninom i sunkom :)
|
cijeli dan ništa i onda kasni ručak/rana večera: musaka od pohanih patlidžana
znam da će se neki zgražavati ali... :zdero: |
morat ću se pridružiti rastućem trendu ljubitelja bilo kakvog oblika kiselog zelja :D
|
Citiraj:
Što stariji, to luđi za zeljem jer nemogu probavit pečenje :lol2: |
Ja janjece pecenje uvijek mogu probaviti. Najbolje janje je - peceno janje :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas sam bil u kazni-pašteta, raženi, špek i jogurt:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ufff,mi se,pogađajte...zacugali gemištom :D i to je vrijeme kad me najlakše nagovorit za kebab.....i da,buđenje u pol4,ulio tri lavora cedevite u sebe i trese insomnia :D
Taj kebab je zlo najgore! |
Žena opet zapizdila na musaku-ja se nebum bunil:D
|
^^ Malo domacih krvavica s preprzenim zeljem :), za zacjeljivanje rana od jučer i noćas dušu dalo :D
|
Ja jučer odglumio peku u pećnici - napacani svinjski but od 2 kile, brdo krumpira, tri velka luka, 4 paprike i tri velke mrkve nabacio u pekač, prekrio folijom i 2 sata lagano pekao.
MMMM, bilo je za prste polizat. Jedino kaj sam se nadao da će ostat dovoljno i za danas ali šipak, morat ću još nekaj smislit :D |
Danas poriluk+faširanci+ajvar i gro pivčuge :D
Sutra mi se baš jedu lignje iz pronta :) |
Danas brza hrana-prepekel malo špeka, na to lupio narezani mladi luk kojeg sam dovlekel sa placa, četri jaja i raženi:)
|
Danas sam na gablecu pojeo tjesteninu (široke rezance) u bijelom umaku sa plodovima mora. Prefino. Ali zadnji put da dam 30 kuna u tom restoranu :D
|
Bogte, kolko gurmana tu. Ovaj moj si zna samo jaja ispeč, eventualno skuhat tjesteninu. :D
|
Grah na salatu s kuruzom, pohani oslić i tartar :)
|
Citiraj:
Baka me nazvala,napravila tatarski.....idem se masakrirat onda na party povodom martinja!!! |
Ja sam stukao JOTU sa suha rebra :D
Sutra ce biti jos bolja. :zdero: jedva cekam |
Citiraj:
Ja sam u totalnoj dilemi kaj bi sutra-bažul i kiselo zelje (+buncek, suho meso špek i kobase) ili jednu finu juhu sa koščobama, junećim rebrima, ramstekom i repom pa da mogu poslje opalit i pire sa paradajz-sosom:D |
Citiraj:
Pri nami je to kiselo zelje z bažulom. A meni je najbolje u to metnut svinjske nogice, svinjski rep i svinjske kožice, a za prilog restani krumpir. Sutra delam 10 kg pečenica koje budu dodatak zimskim jelima, |
Citiraj:
Nego-20.11 su Ždere:) Možemo krenut sa popisom: Tor Jeltz Hammdija Masni Rak dalje se dopisujte... |
Citiraj:
|
hmm, dosao bi ali sam dekintiran. :(
Ima koji sponzor mozda? :D |
Citiraj:
Ak' ja dojdem ti onda nebudeš jer nemaš pare za popravak moje limarije na auto koji si mi brat bratu razbio prije godinu dana na žderama. Ak' misliš dojti pripremi peneze, Slovenac škrti. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hiil sam u lončinu redom:
Kost, komad junećeg repa, komad ramsteka, komad junećih prsa. Papar u zrnu, pol jabuke, komad korabice, list kelja, celer i peršin (korjen) Jednu papriku i jednu rajčicu. Šnjofa bogovski:) 40 minuta pred kraj uvalim i mrkvu pa bum se ubil ko zadnja njasvi:D Predjelo-posoljena srž na raženom... Sutra bude tak jasno pire, paradajz-sos i mesina iz juhe:nuts: |
Citiraj:
Ak' hočeš prepišem dug tebi pa utjeruj. :D |
Fleks javi se. :D
|
Citiraj:
|
danas priprema sutra ide na sparet, pa na stol :zdero:
kila jelenjeg buta, kila teletine narezano na kockice, u pacu s 1l crnog vina, cesnjak, luk, sol, papar. kuhanje: meso i luk ocjediti od vina, luk dinstati na ulju dok ne pozuti, dodati meso i pojacati vatru 5min, dodati dvije jusne zlice senfa, smanjiti vatru pa mesu dodati sampinjone i racjicu pelate, po tome posipati jednu vrecicu mjesavine zacina za gulas i malo cili papricica, preliti sve zajedno vinom od paca, te poklopljeno kuhati cca 1h uz povremeno mjesanje. Za to vrijeme stavljam vodu za njoke, i na kraju dodajem jedan onaj dolmio paradajz sos s gljivama u gulas. :amen: |
Kaj ti to nije puno čuku vremena za šampinjone?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, bude i tak dobro:) |
Citiraj:
|
uff danas janjac na ražnju i krumpir ispod peke pa bambus do sad i nastavljamo dalje u gradu:no2drug:
|
:zdero:
Tor Jeltz Hammdija Masni Rak SU |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:24. |