PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

flare 10.06.2008. 19:41

onaj roštilj izgleda jako jako fino :nuts:

ja sam se zasitila "menze" tj obližnje krčme u koju idemo na gablec i odlučila sam ponovo kuhati punom parom i preko tjedna tako da sam nakuhala hrpu toga i zamrznula i sad samo vadim iz skrinje :)

pa sam onda tako danas nosila za gablec grah s buncekom a za sutra mi se vec odmrzava juneci gulas :)

bego2 10.06.2008. 20:01

hamm šta se močiš sa tim :D kao neka ženskica si, dijeta ovo ono :D

malo radi, vise kretanja, odi na bauštelu preko ljeta (sunce), kapu na glavu i da vidis kako kile idu :D

Amdejac 10.06.2008. 21:20

Žena napravila frape od jagoda.

bego2 10.06.2008. 21:51

njamiiiiiiiiiiiiiiiii :zdero::zdero:

ja bi frape :banana:

Hamm 10.06.2008. 21:52

a hebi ga bego2 netko i to mora :)
ma nije meni radi linije ili radi izgleda..čisto radi zdravlja :)

Gjurovski 10.06.2008. 21:53

Citiraj:

Autor AMD (Post 1052894)
Žena napravila frape od jagoda.

Kak da ne ja vidim samo mrtvu prirodu.... izlozbeni primjerak :D

bego2 10.06.2008. 21:58

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1052941)
a hebi ga bego2 netko i to mora :)
ma nije meni radi linije ili radi izgleda..čisto radi zdravlja :)

a pa nemoras se mučiti sa tim povrćem toliko...samo jedi što manje masniju hranu i odmah živis zdravije tako je meni doktorica rekla kad sam joj govorio kako hoću smršaviti :D

Jelc 10.06.2008. 22:03

Maznul sam skoro kilu trešanja...napuhnul sam se ko kravica...:D

rendula 10.06.2008. 22:10

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1052959)

uh kad tresnje stisnu, mislim da te ceka besana noc :D

Mad_Duke 10.06.2008. 22:40

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1052959)

Ja jucer navecer. Bas su pasale. Ufff

Fleks 11.06.2008. 01:15

Upravo se vratio iz centra. Bio sa jednom dobrom pickom vani. Ljeto je i to. Mala ima sisuuu, pametna... ma ono tip top. Pljunuta gemma atkinson. Al dobro to je za drugu temu :D

Nakon cijele veceri posla, jel trebalo je nesto pojest.

Centar grada je koma za jest. Pingvin (kod 101) suha suha puretina. Uzas. Pizza u teslinoj je fakat ok za 10kn, al nije to to. Jos smo pojeli u mekicu hambic i kolu. Sve u svemu tak slabo, al ajde barem sam vozio doma sa punim zelucem kolko tolko...

morph 11.06.2008. 01:21

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1053103)

Centar grada je koma za jest. Pingvin (kod 101) suha suha puretina.

Zato se uzme nekakva salata i tartar;). Kad se sjetim ficleka:nuts: :nuts:

Thoroughbred B 11.06.2008. 01:32

Citiraj:

Upravo se vratio iz centra. Bio sa jednom dobrom pickom vani. Ljeto je i to. Mala ima sisuuu, pametna... ma ono tip top. Pljunuta gemma atkinson. Al dobro to je za drugu temu :D

Nakon cijele veceri posla, jel trebalo je nesto pojest.

Centar grada je koma za jest. Pingvin (kod 101) suha suha puretina. Uzas. Pizza u teslinoj je fakat ok za 10kn, al nije to to. Jos smo pojeli u mekicu hambic i kolu. Sve u svemu tak slabo, al ajde barem sam vozio doma sa punim zelucem kolko tolko...

odi obavezno u Nocturno u skalinskoj...tamo mi idemo uvijek ručat,fantastična hrana i pivnica style je :D onako,kao konoba.ma super

ja uzmem puretinu u umaku od gljiva + pomfri...prije toga juhu pileću
draga stalno nešto drugo uzme i uvijek je prezadovoljna
nakon svega naručimo 1 tiramisu za oboje kojeg jedva pojedemo koliki je

sve u svemu definitivno smo prezadovoljni :zdero:

http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=2872

morph 11.06.2008. 01:45

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1053108)
odi obavezno u Nocturno u skalinskoj...tamo mi idemo uvijek ručat,fantastična hrana i pivnica style je :D onako,kao konoba.ma super

Meni je recimo Nokturno onako - nit mirisi nit smrdi. Ok je za prezalogajiti u centru grada uz vrlo pristupacne cijene. Ali recimo pizza im nije nista extra, lazanje su vrlo dobre ali ne bi bilo lose da je porcija veca...nesto mesno vec dugo nisam tamo jeo, ali bas bih mogao isprobati sljedeci put:fiju:

jurbAs 11.06.2008. 01:53

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1053108)

evo moram se slozit svaki put kad dodem u zgb idem u nocturno na rucak bio sam i u maslini (kod cvjetnog doma i tamo je klopa odlicna) ali nocturno ima najbolju tjesteninu koju sam jeo u zivotu!! definitivno preporuka svima :) a po pitanju cijena vise nego pristupacni bar zadnji put kad sam bio... :)

e da 7godina idem tam papat od kad cesto dolazim u zgb zaglavim bar jednom tamo na rucku...

Thoroughbred B 11.06.2008. 01:56

Citiraj:

Autor morph (Post 1053114)
Meni je recimo Nokturno onako - nit mirisi nit smrdi. Ok je za prezalogajiti u centru grada uz vrlo pristupacne cijene. Ali recimo pizza im nije nista extra, lazanje su vrlo dobre ali ne bi bilo lose da je porcija veca...nesto mesno vec dugo nisam tamo jeo, ali bas bih mogao isprobati sljedeci put:fiju:

eh,ja sam mesožder...i moram priznat da sam od cca 30x šta smo tamo išli jest,jednom napravio izlet i naručio nekakvu rižu s škampima - nikad više :D
inače uvijek kombiniram s piletinom ili puretinom i to je to,meni dosta

draga eksperimentira malo,zadnji put je uzela lazanje...pojela je pola,ja dokrajčio...odlične su...po meni,porcija je ok s obzirom da te ful zasiti jer su masne
cijene su super

sad sam se sjetio jednog preodličnog mjesta gdje također često jedemo...u Mandi centru je nekakav kafić/restoran,porcija piletine u umaku od gljiva + pomfri = 29kn!!!porcija je super,velika...tamo često znamo ići kad smo u prolazu,stvarno super za malo para

recimo u nokturnu ostavimo oko 150kn (i garažu još 30kn:hitthewal:)
dok u mandi centru u tom kaficu/restoranu do 100kn,jedeš,piješ i duplaš porciju cuge

a kad smo doma i kad nam se neda pomaknut guzice,naručimo iz Gigi-a puretina u lepinji i pomfri+zdrava salata,preporuka

inače,bakina kuhinja mi je 3min hoda od kuće,moram tamo probat jednom al nikako da se odlučimo

morph 11.06.2008. 02:11

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1053119)
eh,ja sam mesožder...i moram priznat da sam od cca 30x šta smo tamo išli jest,jednom napravio izlet i naručio nekakvu rižu s škampima - nikad više :D
inače uvijek kombiniram s piletinom ili puretinom i to je to,meni dosta

draga eksperimentira malo,zadnji put je uzela lazanje...pojela je pola,ja dokrajčio...odlične su...po meni,porcija je ok s obzirom da te ful zasiti jer su masne
cijene su super

sad sam se sjetio jednog preodličnog mjesta gdje također često jedemo...u Mandi centru je nekakav kafić/restoran,porcija piletine u umaku od gljiva + pomfri = 29kn!!!porcija je super,velika...tamo često znamo ići kad smo u prolazu,stvarno super za malo para

recimo u nokturnu ostavimo oko 150kn (i garažu još 30kn:hitthewal:)
dok u mandi centru u tom kaficu/restoranu do 100kn,jedeš,piješ i duplaš porciju cuge

a kad smo doma i kad nam se neda pomaknut guzice,naručimo iz Gigi-a puretina u lepinji i pomfri+zdrava salata,preporuka

inače,bakina kuhinja mi je 3min hoda od kuće,moram tamo probat jednom al nikako da se odlučimo

Je, cuo sam i ja da nisu nesto sto se tice ovih morskih stvari (konkretno lignje). Inace u Nokturno zalazim vec 10-ak godina i nekako u zadnje vrijeme
radije pojedem u Pingvinu (koji opet nekima ne odgovara) nego tamo. Ali recimo nije mi los za zagrijavanje prije izlaska - vino iz rinfuze je bilo solidno zadnji put, a ako netko ogladni najlakse naruciti nesto...

Sto se parkinga tice tu se treba snaci ;) . Ako se ide u garazu navecer najjeftinija opcija je Importanne Galleria - nekakvih 2 ili 3 kune je sat navecer (bar je bilo zadnji put kad sam gledao).

Htio bih probati Kamanjo na Zvijezdi i Didov san na Gornjem gradu, cujem da nisu losi:nono:

^SuperUnknown^ 11.06.2008. 08:49

Citiraj:

Mala ima sisuuu...

Al ne vecu od tvoje right? :D

Hamm 11.06.2008. 11:50

evo danas malo podebljani gablec:

fini mini kokošija juhica
paprika
karastavac
sir
tuna

sve to zajedno zmiksano zaliveno s malo octa i maslinoog ulja :)

Crash009 11.06.2008. 12:03

Ja si ispekao za rucak 3 hamburgera (domaca) narezao dva paradazja i upravo zaljevam sa zujom ^^

Jelc 11.06.2008. 13:08

Citiraj:

Autor Crash009 (Post 1053313)
3 hamburgera (domaca)

Mi to zovemo-pljeskavica, nismo tak fini ko vi iz Požege:p

Crash009 11.06.2008. 13:40

Nono, nisam ja iz Pž samo se "obrazujem" tamo :P

timmy 11.06.2008. 13:48

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1053359)
Mi to zovemo-pljeskavica, nismo tak fini ko vi iz Požege:p

:nono: on je s druge strane brda

Jelc 11.06.2008. 14:12

Bogme se ne bih sad bunio protiv 3-4 debele pljeskavice...malo luka i ajvara..mmm...:D

Mad_Duke 11.06.2008. 14:16

Evo nesto za zderonje.

Za one koji neznaju, ja sam u studentskoj orgaizacija koja pruza, bla bla, extracurricular academic education. NIJE VAZNO.

Fora je u tome sto osim sto radimo te ozbiljne eventove, svaka lokalna grupa u nekom gradu moze raditi i akademski skroz rasterecene "Leisure" eventove.

Makedonci imaju zanimljiv ovu jesen :P
http://best.eu.org/student/courses/e...tivity=afnot09

Bubba 11.06.2008. 15:34

Zna li netko rade li Gladne oci u Cvijetnom?

TIA!

Jelc 11.06.2008. 15:42

Citiraj:

Autor Bubba (Post 1053525)
Zna li netko rade li Gladne oci u Cvijetnom?

TIA!

Mislim da se Fleks pohvalio da je bio nema dugo...

Thoroughbred B 11.06.2008. 15:53

Jedno je sigurno - juha nije :D

http://www.imagesforme.com/show.php/79887_DSC04611.JPG

To je danas ručak.

Posvetio bih od srca svim vegeterijancima ovaj ručak :)

http://www.imagesforme.com/show.php/79895_DSC04616.JPG

http://www.imagesforme.com/show.php/79896_DSC04617.JPG

http://www.imagesforme.com/show.php/79897_DSC04618.JPG

Krumpir prvo skuhan pa bačen na roštilj da malo poprimi okus mesa i miris dima :) 500gr puretine začinjeno usitnjenom kapulom i češnjakom + grill začini.

Prije svega meso se točalo u mlijeku da bude fino mekano...

Hamm 12.06.2008. 11:24

gablec:

ogromno hambi pecivo
10dkg dimljenog masnog sira
15dkg šunke u vlastitom soku
mala majoneza
mali kečap
jogurt

kasnije to začinim sa kolom i pljugom :)

Bubba 12.06.2008. 11:38

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1053535)
Mislim da se Fleks pohvalio da je bio nema dugo...

Report - Gladne oci na Cvjetnom su zatvorene od 18. 2. 2008. zbog problema s gradjevinskom dozvolom. Postoje dvije otvorene lokalcije, kod bivseg Price Cuttersa u Sesvetama i u Voltinom, Jablanska 24 (produzetak Anine ulice kad se ide iz Drvinja).

Klopa kao i sama usluznost su bili na vrhunskom nivou, no neke bi mogla zasmetati "sterilnost" (lepinja dolazi svjeze ispecena i nije puna mascobe kao kod Aljetija i Azizija) kao i visoke cjene (cini mi se da su negdje na razini Sofre sto se tice skare).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:26.