![]() |
Dečki-problem je u tome kaj bi se iznutra trebali pobrat do 18.30....danima imaju rezervirano za nekakvu klinčadiju (maturalac, takvo nešto)...ja sam se sve nadao da budu dripci to odgodili ali štanga...
|
Rezerviraj onda dva "regularna" stola.
|
I kaj sad? Pas mater i mulariji...
|
sve mi se cini da ce zagrijavanje bit u medi,a kasnije negdje produzetak :D
|
Meni nije jasno. Dali je rezervirano ono iza di je točionik ili je rezerviran cijeli prostor?
|
Matori i ja smo tamo u 16.00-do 18.30 se budemo naŽderali ziher:D
A možda i kiša prestane pa da možemo i vani sjesti... |
si ti bacio pogled kroz prozor? mislim da nece stat :D
|
U kako sam ubio lisnato od višnje..prvi žešči junk food u dva tjedna :)
|
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni MAHER SUCupavi Wolverine (možda i šefa dovučem) Daddy (mozda i zenu dovucem) Sad idem bacit oko na jelovnik:D http://pivnica-medvedgrad.hr/images/...medvedgrad.jpg |
ja se sada igram idejom da jedem nekaj,gladan sam,ali onda nece ici klopa u medi :D
|
Ja i matori odosmo sad...gladniiiiiii..:D
|
Citiraj:
|
Odo na ždere.
Lacy..ak si u zagrebu doleti. Lp |
Neradnici jedni :D
|
Dobar provod. Tek sad zavrsio sa poslom tako da ipak odo na kraju na koncert cinkuša na Cest is d' best :)
Nemojte se prevec napit ;) |
Vuco - pica :D
Mad duke, vele mi da sam te skoro zgazio zadnji put s autom, od toliko ljudi koje sam skoro zgazil, tesko mi se sjetit poimence, pa sori ovom prilikom :D |
Pih, nisam nikad bio na kraćim Žderama...klopu moraš povećalom tražit a na kraju nas isterala horda baba...
Vuco-pica je razbio čkupi pa je završil na šivanju.... 16.06 je pet kuki od osnivanja Žderonja pa bi mogli 20-tog zarompat kak bog zapoveda u to ime (ak ne igramo taj dan:)) Tek sam se sad setil zakaj se Sisa izmotavao da nemre doći...pa finale Farme je jebemu-mora gledat sa ženicom:D Hijao.... |
Citiraj:
I za utjehu. Mokar sam do kosti. 3 sata sam sa pesom i markirantima bjezao po poligonu u vojnim kabanicama koje su pune rupa. jedno 7-8 puta sam zavrsio facom u blatu. Blatan sam, smrdim i zmazan. Pas je zaspal cim sam sa ga malo oprao i nezna kak se zove ko ni ja... Mrtav sam ko konj. idem si popit jedno laško... |
Citiraj:
liječnici u fušu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
isss jelc..to kaj ti imas apetit omanjeg slona to ne zaci da nije bilo hrane...ja ubio čevape i dvije litre pive..da nisam morao otici dosao bi ja na ohoho litara ali hebi ga..
sljedece zderonje baka...definitiva.. ;) |
ja nisam gladan doma isao,ona medvjeda sapa,ali velika sa ramstekom,a ne ono malo cudo s cevapima,poslije jos jedni cevapi pivicu ili 2 sam popio (nisam bas zedan bio ) i meni dobro,malo je kratko bilo :P
sljedece zderonje bi mogli na neko rostiljanje u prirodu sada kada je vrijeme ok :) |
Citiraj:
Ajd-ona pivčuga nije bila loša... Danas ženica experimentira-radi nekakvu zagrebačku pletenicu. Lungić filan šunkom, sirom i kiselim krastavcima. Pohan. Ne znam kog boga pile sa tim nazivima, kaj nisu mogli napusat pohani filani lungić i bog:D Još si gruntam da li bi domaći pomfač ili pire.. |
Baka napravila pa poslala pohane knedle. Unutra standard - sir, špek i šunka. Superiška je bilo :)
To joj se svidjelo dok je gledala večeru za 5 :) |
Citiraj:
|
heh klopa je i u medi dobra samo kaj je skupa...ali piva..piva iz mede i žujkan nisu za usporedbu :)
sve u svemu danas neka piletina i rizibizi :) |
|
Uuuuu, eo zenica mi nosi palachinke s nutellom, aaauuuuuu.....
|
Ja se mičem sa ovog threada, kad budu žderonje (okupljanje) neka me netko PM-a. Ne mogu podnijeti gledati te slike, dobit' ću sise kao i vi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |