![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni MAHER SUCupavi Wolverine (možda i šefa dovučem) Nemogu nikako sutra, sad maloprije doznao da imam sutra markiranta rezerviranog. Pas mater. Daj pomaknite na subotu da mogu doc i onda mozemo biti vani i lijepo vrijeme je najavljeno. pliiiiiizzzzz :) |
Sa obzirom na tvoje gabarite-bude više mjesta za stolom:D
|
Od mene niš za klopu :(
Ako ću moć dođem na cugu makar sumnjam... |
Citiraj:
Pingali smo Ivančicu i rekla je da si tak debelo pod šlapom da čisto sumnja da bu te pustili van:p Pico:D |
Citiraj:
|
Sam ja corav il nigdje ne pise u kolko uri
|
A klasika cca 16:30 kako već to ide :)
|
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni MAHER SUCupavi Wolverine (možda i šefa dovučem) Daddy (mozda i zenu dovucem) :D |
of fino biit ce nas 9 i dva para :D :D
|
FU Đu :D
|
ja sam ipak za jedan rizik pa da opalimo mi to vani, pa ako baš padne kiša zgibamo unutra dok ne prođe. Pa neće valjda padati cijeli dan...
|
evo super i maher su obečali da će se suzdržavati od emisije štetnih plinova tak da bi moglo biti i ok unutra :D
onda ti svi nahrle unutra pa da ne bi bilo da nema mjesta iako se to fakat rijetko događa :) |
Ali daj samo nemojte poceti jesti prije 17.Radim do 16:30 + dok se dokotrljam, pa da ne narucujem posebno.
Nemojte sada biti pice. :p |
Citiraj:
|
To se neke žderonje spremaju? Neki moj nickenjak na listi?!
|
Citiraj:
Valjda buš našel put:D |
ma rezervirajte 2 stola (6-8 ljudi stane za jedan stol ) nutra pa bude ok,ako bu vrijeme nekim cudom dobro onda lako odemo van
|
Citiraj:
|
Untisumpora, nemam ja pojma o čemu vi pričate :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inace vidimo se sutra onda u 17 :P |
ak troje ko ja znaci dvoje ko ti (telac :D)
ma gle budemo se snasli..unutra ziher jer sada od jutra pada tako da nista od anva i jelc zovi jer ce ti netko rezervirati..i trazi prostor iza s tocionikom :) jer je piva jeftinija (đu) i sami si tocimo nema cekanja konobara :) jedina je mana kaj moramo odabrati ili crna ili svijetla..a ukusi se razlikuju (ja pijem sve) :D |
Sutra ljepo vrijeme.
Pomaknite za sutra !!! :) |
da sam u zg pridruzila bih vam se :), ali nisam...idem kod mame za vikend, bit ću bez interneta :Oo: ali ću barem jesti nekaj pošteno
ovaj tjedan nisam ništa kuhala s obzirom da je beren na drugom kraju svijeta pa mi se nije dalo samo za mene nakuhavati sad klopam puter štangice u koje sam natrpala mortadele s maslinama i pijem :kafa: have fun :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Svejedno pojedem više od pola vas tamo. :zdero: |
Buljo ti nemreš jesti. Vidio sam prvi put to je bilo tako malo da me bilo sram sjediti pored tebe :p
|
Citiraj:
kolega slavi rođendan danas pa nas vodi na ručak :respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |