![]() |
ajmo se drzat official liste :D
žderonje: Tor Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco Možda i Snjakma... Fleks - za medu uvjek spreman ! MAHER i fakat nije vazno di,moze i medo i bakina kuhinja,isti kurac :P |
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni Fleks - za medu uvjek spreman ! MAHER SUCupavi Pijanka firme odgodjena za iduci vikend pa cete ipak trpiti moju nakaznu pojavu :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
i nema bačve za van...može se to samo unutra ;) |
Ja sam za ipak sjedenje vani :) Pa narucivat krigle, kaj... unutra cemo se ukuhat i kad pocnemo podrigivat ionak bude ekipa zavrsila vani :D:D
|
To je ok ali treba ciljati na stolove koji su skroz iza što dalje od ceste..tam su veliki i hladnije je!
Znači koliko sam skužio ždere tko želi i cuga ko želi. Nije nikaj organizirano. Jelc zovi i rezerviraj stolove vani koje sam ti rekao :D |
I naravno spojit barem 2 stola...
|
da makar dva stola treba za cca 10 ljudi (mahom krmadi :D)
|
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni Fleks - za medu uvjek spreman ! MAHER SUCupavi Ajd da vidimo da li ide još netko, da znam rezervirat... http://pivnica-medvedgrad.hr/images/...medvedgrad.jpg |
Tor
Jeltz Lacy Hamm vga killer Vuco masni Fleks - za medu uvjek spreman ! MAHER SUCupavi Wolverine (možda i šefa dovučem) |
Hamdija, zlato moje-ti si tamo invertar pa valjda znaš.
Recimo da nas bude 15, koliko stolova moram rezervirat? |
A gle to su velke klupe za jedan stol sa svake strane stane cca 3-4 čovjeka. Znači za jedan stol cca 6-7-8 osoba. Pa dva stola bi bila čist ok :) Ak bu bilo malo uvijek se nekaj smisli iako gledajte kakvo je vrijeme :) Ak bu bila kiša onda vam je to bananko ;)
@SU i Maher..prasci dajte i vi kažite kolko mislite da stane osoba na one klupe u kojima sjedimo :) Lp |
Citiraj:
|
nije. Iznad tebe je drveće i to je to ;)
Sam ti rekel da si prošli put bil drven :D |
Citiraj:
Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 06.06.2008 Prevladavat će oblačno povremeno s kišom, ponegdje i grmljavinom. Vjetar uglavnom slab. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 17, a najviša dnevna između 21 i 23°C. Zadnja izmjena 05.06.2008 u 13 sati Pa ti budi pametan:stoopid: |
Opcije:
medo..riskirati medo..unutra..možda malo toplije ali jeftinija piva.. bakina kuhnja... onaj na savskoj nije medo to je ustanova di je loša piva... |
Citiraj:
|
Pa rekao si u "medi" a to nije medo :p tako da sam ja opet u pravu :D
|
Citiraj:
|
da to je ex medo koji je nekada bio zakon kada je bio happy hour :p 12kn litrica dobre pivice bože kako je to bilo dobro. Kada se medo pravi iselio raspodjelili su se svukud po gradu a svi koji vole pivu ne idu tamo :)
Čak je i u listu od mene pisalo da kopija nikada nikada nije kao orginal :) |
Pivčuga je bila tak odvratna da mi je skoro pokvarila cijelu večer...grozno...
Žuja iz gajbe je nektar prema toj nazovi pivčugi:D |
Istina, u bivsem medvedgradu je piva KOMA... fuj...
|
Slažem se. Ajde onda odlučite ili Bakina ili TRU Medo unutra.
|
Citiraj:
|
Tranu ili anva? :p
Jerbo ako je suditi prema danas..ako pogledate vani..mini apokalipsa ko zadnjih par dana :) |
Ja bi ipak iso na ziher pa rezervirao tranu, a ako bude mjesta mozemo se iskrast van :)
|
unutra imaju dva točionika :) jedan je stok za cca 5 ljudi a na drugi stane tak cca 20ak.
Lp |
20 normalnih osoba, ali jedva 10-ak Zderonja :D
|
Citiraj:
Budem nazvao i tražio tranu... |
Zovi zovi..odmah prek puta je parkić :D tak da se može i tam kasnije na novoj cesti prek puta mene imate mali kiosk koji radi 0/24 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |