![]() |
Citiraj:
|
ah sad u ove vruce popodnevne sate bas je dobro palo pola litrice ledene kavice sa keksicima :)
http://www.imagesforme.com/show.php/74375_DSC01051.jpeg |
daj zamisli da ti se ta kava prolije:fiju:
slozila sam si sendvic s kuhanim prsutom :zdero2: koji mi je odlican (puno mi je bolji taj kuhani prsut od onog pečenog) |
Citiraj:
|
Panoramix jel si pojel ona rebrica ili ne?
Reci ak nisi ja bum doletil :D |
Citiraj:
|
Gladan sam ko prasac. Imam fakat puno previše sranja na poslu danas ne stignem dignuti dupe da idem nekaj jesti...
|
ti si ovak i onak na djeti pa ne smijes žderat :p
idem ja sebi speci malo mesa :D |
da ali to ne znači da moram umrijeti od gladi :D sada bu kolegica do dučana po neku tunu :p
|
Ja dovlekel doma ljubenjic:D
A kaj bum poŽderao nemam blage...možda si napravim onak fino kiselkasto juhu od gljiva sa krumpačem, vrhnjem i koprom:nuts: |
Citiraj:
|
Pojeo sam 1/4 pizze :) i dalje sam gladan :(
|
Citiraj:
Čak je bila i slatka, tak da mislim da ću ju danas dovršit, jer je odlična u ova vruća vremena... |
Citiraj:
Sad barem znas kak je bugici svaki dan. Dobro bugici bas i ne al ono... you get the point? :lol2: |
Još malo i juha je gotova:)
Sušeni vrganji, kuhani roza krumpač na 1/8, malo suhog mesa... Mileram i kopar. Par šnita kruha nabrzaka preprženo na masti malog pu-ajceka:D |
Evo, veceras, posni sir sa malo vrhnja i cesnjakom. :) i jedan andol :P
@AMD, sad si me sa tom bucnicom... moram nagovoriti doma staru da napravi. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj se izgladnjivat, dobit ćeš yo-yo efeket i na kraju će ispast samo još gore.... |
Za večeru malo sira i vrhnja+malo suhe kobase.
Desert-ljubenjic:D |
pizzu sam pojeo jerbo jer nisam imao kaj drugo na brzinu :)
doma sam pojeo dva komada roštilja i dva krastavca (samo posoljeni) a za "večeru" oko 19h salatu od 1/3 ananasa, 1 banane i 1 naranče. sve u svemu ok :) |
Stisla me ledja. Tocno osjetim zivac kroz lijevi guz, lijevi batak do pete kako se bol siri. Sve razmisljam o laganom spustanju kilaze. Zadnji put prije cca 8 god. uspio sam sa onom mesnom dijetom skinuti 20kg. :D Zderao sam ko doberman 1,5kg mesa dnevno, bez kruha sa malo salate.
Uff sto boli, neznam kako cu sarafit po kantama danas.... |
ajme Nino, tocno znam kako ti je jer mene tu i tamo (na svu srecu rijetko) isto uhvati samo kaj mene uhvati u lopatici i onda se spusta u nogu...koma :(
masaza i hlađenje pomogne :) meni bi se najteže bilo odreći kruha, peciva i tih stvari...mislim da bih na toj mesnoj dijeti izdržala tak jedno 3 sata :D za dorucak: paradjz, dve šnite kruha - gore abc sir i par šnitica zimske :) |
Doručak zlefka i mlijeko, nije baš neš al ajd.
Gablec ko i uvijek sendvičina sa jogurtom. :) Moram si ženu nač da jedem 10 puta na dan. :D |
Danas, :zdero: pohanci u wok-u sa zelenom salatom sa cesnjakom (ovisi o planovima kaj mislim raditi tokom dana) i nikad vise ne kupujem zelenu u ducanu, waste of money, a pol bacim.
Citiraj:
|
e ljudi kaj budemo onda nabacili sada 6.6 te ždere ili?
|
ne :)
|
Citiraj:
Pa, mogli bi jedne mini:) LAcy se doselil u Zagreb pa da pozdravimo čoeka kak spada... |
Kaj u baki ili? Pošto je lacy tam kod mene mogli bi do mene u ađijinoj :)
|
Citiraj:
Danas se matori admin i ja išli prošetati na ćevape i pljesku, nije bilo loše:D Situacija sa Ninekom je pod kontrolom-zvao je Hitnu Upomoć:D i Zipač mu upravo aplicira Voltaren ćepić, bude on u redu:p |
Citiraj:
ako mislis na aplikaciju ono "stavis Voljtaren patronu na vrh drske od metle i onda snazno gurnes. Ne obazirati se na uzdisaje ili urlike pacijenta, terapija je terapija...... " onda je to u redu :D @edit za straznji pristup i stelanje harda anganziran vanjski suradnik iz Zimbabvea koji ima vrlo duuuuuuugooooo iskustvo u poslu :D :D :D |
Citiraj:
Zipo-jel ti to u fušu ili za radnog vremena?:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |