![]() |
Citiraj:
Ja sam s njim sve radio, pa čak i flash kad sam ubacio twrp. Poslano sa mog MI MAX koristeći Tapatalk |
jel ima za ovo rom sa hrvatskim jezikom?
red mi 2 pro. http://www.grossoshop.net/refurbishe...furbished.html |
Da, samo to nije novi mobitel pa čak niti polovni, već popravljani.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam skinuo odavde i radi bez problema. Softver je jednostavan da jednostavniji ne može biti. :goood: |
Mišljenje o redmi note 2 /16 gb ?
|
Kolge ima redmi note 2 /16gb i kaže da je odličan
|
Naručio sa spemall-a Redmi 3 Pro silver, cijena 172$ s no-tax dostavom
|
Redmi note 3
zanima me koji je najbolji miui za rn3pro. Dal je to developer.eu rom?
|
Po meni to je zadnji Global Stable Official ROM (v7.3.7.0).
|
Stavio sam EU ROM na mi max, ali mi pokazuje da imam samo 8gb memorije umjesto 64.
Zna li netko kako to riješiti? Twrp i zadnji EU ROM je na njemu. Poslano sa mog MI MAX koristeći Tapatalk |
Jel zna netko gdje se najjeftinije može nabaviti xiaomi mi5 3/32 Gb?
Sent from my Unsupported MI Cancro using Tapatalk |
Grossoshop daje garanciju 2.g. a cijene su ko i na drugim shopovima, pogledaj post od kolege ak te zanima..
|
Xiaomi redmi 3 - 116 eura
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a spavam relativno loše, hvala na brizi... |
Citiraj:
|
Ma da, čak su i ekrani isti, jedino je na Samsungu zakrivljen jer eto Samsung nije sposoban niti 100% ravan ekran napravit.
Smiješni ste - uočavate razlike između kineza iste klase, novijih i starih modela... a kada je u pitanju razlika između Samsungovog top modela i entry modela nekog kineza, razlike nema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikom ne pada na pamet uspoređivati s7 i redmi 3, to je valjda jasno. Stvar je samo u tome da ekipa kupuje s7 radi šminke i onda 2 godine plaća debele rate. |
Kupuju da bi ga mogli pokazat i biti ajmo rec biti u trendu...No zasigurno su Samsung radi dobre mobove... E sad netko ce uzeti rade Mi5, a netko za slicnu lovu S7 sa njuskala...
|
Citiraj:
|
Ajte vi malo manje ovdje spominjite S7 i vratite se kineskim mobitela :D
|
Citiraj:
http://www.lowyat.net/wp-content/upl...01-770x520.jpg Konačno ne moram svaku večer stavljati na punjač ili paziti što radim u toku dana, performanse OK, kamerom zadovoljan, jedino mi je malo blesav omjer 3GB RAM / 16GB ROM...nije da mi fali zasad, samo čudno izgleda Čitanje otiska prsta je isto zgodna stvar, jedino se na 25 deka težine malo teže naviknut :) |
Citiraj:
Nitko ne kupuje takve mobove u slobodnoj prodaji po ducanskim cijenama... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |