![]() |
Pozdrav!
Evo sam da kažem da sam zadovoljan sa Gainward 260 GS grafičkom! Temperatura je 43/44/45 C dok je ventilator stavljen na 30%! To je ok, jel? :chears: PS. Malo sam i dizao taktove: GPU Clock: 725MHz Memory: 1200MHz Shader: 1564MHz Default Clock: 625MHz Memory: 1100Mhz Shader: 1348MHz P.S Ima neki program koji skroz makne driver-e kada vi to želite? |
kak se krecu sad cijene ove kartice?
di se najvise isplati i cija? ako bude sreće za par dana i ja cu sebi jednu uzeti |
www.nabava.net ti je odg na prvo pitanje!
A na drugo, isplati se ona koja je najjeftinija, jer ionak one koje imaju referentne kulere su odlične, a one koje pak to nemaju su malo bolji! |
Citiraj:
|
Dobio sam neke pare napokon... Dal da uzmem HR-03 GTX ili Accelero XTREME GTX 280? I koji vent da uzmem ako se odlučim za GTX?
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, jel zna itko gdje se to može nabavit? |
hmm si pogledal u chipoteci?
|
jesam, al nemaju...
rijetka je to roba izgleda :D |
Pa ako je vec toliko rijetka roba po trgovinama, zašto ne napraviš sam sebi?
|
A nakon što napraviš sebi pokreneš masovnu proizvodnju i za par godina se možda obogatiš :roller:
|
A jbg... lijen sam, ak ne nađem onda ga sam budem skrpo :)
A ovo za masovnu proizvodnju i nije loša ideja...samo neznam kolku cijenu da stavim :D. (al onda moram sredit nekakav deal s nevidijom da još bar par godina ne integrira zvuk:D) Ostaje mi još da provjerim kod dobrih ljudi na servisu. :) |
jbt,stane gtx260 u antec three hundred???
|
Citiraj:
|
jel zna neto sigurno koja je verzija sa 216 odavde?
http://www.adm.hr/advanced_search_re...tx+260&x=0&y=0 da ne uvale 192... |
Obje su 216. Ako te hvata paranoja, u mailu se respitaš za S/N i u dvije sekunde proguglaš. Iako već par mjeseci su dostupne samo 216, 55nm, osim Zotacovih Synergy ed. kartica sa 192SP.
|
Citiraj:
Ova Gigabyte je 100% 216sp a za XFX nisam ziher pošto pod tom šifrom nema na stranici kartice! Al ljudi su kupovali i rekli su da je ova jača! |
onda cu uzet gigabyte posto je "100%" 216sp,i navodno je jaca.:D
EDIT:Gilbert kod XFX-a na stranici pise 192/216 Processing Cores,to me shebalo,sve u redu onda |
Jabate :), krivo si me skužil nisam rekel da je điđabajt jači od iste XFX-ove, neg da je ovaj model od XFX "jači model"(znači sa 216sp) !
|
fala bogu da je 216sp jaci od 192sp
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
55nm vs 65nm velika stvar, bitno da je 216sp. |
Citiraj:
Ja sam prije mjesec dana proučio sve GTX260 kartice po povoljnim cijenama, i svi odgovori na mail su bili da su 55nm i 216sp. |
1 privitaka
Citiraj:
|
najbolje bi bilo kad bi se to tamo u trgovini moglo isprobati pa da se vidi sve na mjestu kao npr monitor
|
i kako onda ne biti nvidia fanboy :suicide:
resistance is futile |
Sto je bolje:Zotac Geforce GTX 260 ili Sapphire Radeon HD4850
Znam da je razlika u cijeni velika,no to nije bitno |
GTX 260 je naravno bolja, ali sve ovisi koliko imaš novaca na raspolaganju...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |