![]() |
Žderonje 14.08.2009 lokacija Pivnica Medvedgrad INFO Sami jedite/pijte kaj ocete nema "catteringa" kao kod bake.
Prijave se skupljaju do četvrtka tak da mogu rezervirati stol/stolove. Okupljanje u 17h. Hamm Jelc dalje se nadopisujte. |
Hamm
Jelc Čupavi |
Ja bum javil ak cu bit u ZG(na vrijeme :) )
sinoć izigravam Hari Rovanperu na staroj cesti RI-ZG i zaželim se dobre stare jagnjetine i stajem i stajem,nigdje Janka. Već bio poludio kad ono ispred bosiljeva dva janka se veselo vrte i peku,učinilo mi se ko da se u veselju i drže za rukice :D Jao,sjeo mi je kaj budali šamar.... http://img132.imageshack.us/img132/1115/image055t.jpg |
no way od mene... imam generalne pripreme za more.
morat ćemo se zadovoljit sa mini žderonjama kod mene :D |
Hamm
Jelc SU MAHER |
99% da me ima, javim jos ;)
|
Ja za promjenu danas sa zenom spremao ..... pizzu. :D
Jedna je unutra, druge cekaju u redu. :P http://www.imagesforme.com/show.php/633633_DSC00126.JPG |
Citiraj:
ja sam jučer rasturio jednu pizzu, ala brutala(sa dodatkom buđole)...ali me litra cedevite odvalila. NIsam spavao, a da nepričam dalje...;) |
Lijepo je kad na poslu čovjek može uzeti trenutak za:zdero2:, i uživati u porciji punjene paprike, nakon koje sljušti komad voćne torte, a sve to dok čita zanimljivo štivo na svom omiljenom forumu:fiju:
|
Brijem da nakon klade večeras možete me slobodno računat :)
|
Hamm
Jelc SU MAHER trouble vga kaj je s tobom? |
A bez love sam trenutno, stara mi je rekla da ju ni ne pomisljam zicat. Ak cu nekaj skrpat lagano vam se skrpam sutra il makar na cugu dodem
|
Ja bum samo na cugu došao. Nemrem klopat.
|
ma necu ni ja žderati..nevažno :)
Hamm Jelc SU MAHER trouble vga vuco e da za sutra je najavljena kišurina pa me sve strah da od ovog nebu bilo nikaj! |
Pa kaj imamo piknik na livadi ispred puntijarke?
|
ne pivnica medvedgrad ima finu terasu ali ako pada kisa je banana!
unutra nejdemo jer se nemre pusiti a piva bez pljuge nejde :) |
Ak pljusne, onda tulum kod Amdije-on je blizu:D
|
da starci nisu doma moze..ali ovak..no way :D
|
Pa potjeraj ih :D
|
aha da nebi :)
potjeraj ti svoje pa idemo kod tebe :D |
Pa buju brijem i zgibali na vixu, al kaj si lud, nema sanse da pospremam nakon krda dlakavih i pijanih konja :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
o da... nedo bog :D :D
|
Jučer sam bil napravil mrak gulaš:)
Luk, crvena i zelena svježa paprika, korjen celera i peršina, mrkva. Kad se malo zdinstalo uvalio gore 80 deka junetine, na jačoj vatri da se meso zabjeli, gore malo crvene paprike, kocku i podlio. Stavio i feferon tak jasno. Krumpač sam skuhal sa strane i pred kraj dodal u meso njega, domaći paradajz, lovor i budući da nisam imal vina uvalio malo one "vode" iz staklenke sa feferonima. Ispalo mrak, fino gusto a bez gustina ili brašna...samo je bilo malo više šarf:D |
Citiraj:
Ja danas na tostu.... |
ok sutra primam prijave do 12h onda idem rezervirati stol :)
pojel sam prsica punjena sirom i špekom, gro riže, mješane salate, a sada odo u birtiju sve to fino zaliti pivom :D |
Citiraj:
|
U kolko čuki smo ono rekli? 17.00?
|
yeap 17h :)
|
živi škampi direkt na roštilj :chears:
http://www.imagesforme.com/show.php/637364_P1000466.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/637365_P1000469.jpg |
Hamm
Jelc SU MAHER trouble vga vuco lacy mozda jos 3h :p |
Kaj ja to dobro vidim da je Maheru danas rockas? :D Neko bu castil cugom i klopom :D
|
uj maher mi plati pivu i jelc mi plati dvije kaj mi je dužan :D
taman :D p.s ja necu dugo ostati imam dogovor kasnije :) |
ja vrlo vjerojatno neću doći... imam još posla doma
|
imas posla doma?
kaj telka te zavela? :D |
postavljam laminat u dnevnoj
još samo danas lajsne i to je to možda stignem na cugu, možda ne ovisi i kak ćete dugo bit dolje |
roflmao... come to teh dark side veli ona :D :D
|
ajde sretno wolv
ja sam rezervirao stol u 17h na svoje prezime :) ak ak me nema cekajte me :D mislim doci cu na vrijeme vidimo se :) |
Meni su žderonje svaki dan. :D
|
Citiraj:
Jučer lazanje, šnicli na naglo, pekarski krumpir, lisnato s višnjama, sladoled. Danas ujutro domaći pekmez na kruh, za gablec slane štrukle sa sirom, popodne bu pala pizza ili nekaj, a za sutra već razmišljam o domaćoj puri s mlincima i odojku :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |