![]() |
Citiraj:
hahahah Nek se kupaju kad je tak vruce. :D :beer: EDIT: Sunce vam ko mi je prckao po "moj kompjukter" :D |
Danas stari rođendan ima pa bio roštilj i mješana slata te hladni pan poslje PREDOBRO!
I maloprije sladoled torta da zaokruži dan :D |
Kod mene pocinju dani zderancije, od sutra na godisnjem, rostiljanje, a onda u Zapresic na jos vise zderanja na obiteljskom "imanju". :D
Valja nabacit zaliha sala za crne dane. :D |
I ja sam od ponedjeljka na godišnjem :) , ali već sutra ujutro palim mrtvačka kola i pravac more. Krenuo bih već sad, ali ne stignem na trajekt. :(
Budem se ja još javio s mora i poslao koji slikicu, ako ne pišemo se u 9. mjesecu. ;) |
upravo se probudih... sinoć bile mini-žderonje kod mene i olešili smo se kako od hrane, tako i od pića.
su je čupav i smiješan hamm štuca i nije smiješan :D bulju zajebava moja majka koja je smiješna wolv ima telku sa rupom to je rezime večeri, slike bolje da ne izađu u javnost :D |
Žali mi se Amdija da je žedan ko njasvi:D
|
baš sam se sad čuo s njim i ti si upao usred razgovora... ko ti kriv kad nisi došo :D
|
Mene danas ceka skoro pa repriza jucerasnjeg dana, ali ovaj put samo s ljamom :D Jebeno je bilo, stara ti je legenda, cucak ti smrdi, buksa je do jaja, a HaTePeCe zaqrac :p Mislim da smo malo previse izjebali Wolva zbog rupe pa se jadan pobral, valjda nije mogel vise slusat to :D
|
ti si već 2. koji kaže da mi cucak smrdi... hmm :D
Citiraj:
e da buljo (hehe) čujem da si i neki deal sa starom napravio, uglavnom pogurat će ti ona to pa mi se javi na pm za daljnji dogovor. |
Citiraj:
Citiraj:
i kaj nisam smiješan :D mnogo sam zabavan :D Citiraj:
|
Citiraj:
Nije na mene mislila jebem vam sve :D Aj kad se raspita i to javiš mi ;) I da, jučer je bilo predobro, hrane i pive u izobilju, ja sam se oko 1 danas dignuo, UJ bilo je dojaja. :D A kaj se tiče slika, par ih se treba izbacit jer će zeleni inače napast amdiju zbog jel, znate već čega :D :D |
Moja ljama, 4. za cucka :D:D
|
E da pojeo sam više od amdije :D :p
|
hm...zakaj ja mislim da ima necega cega se ja ne sjecam :D
evo kaj je sve stradalo u mahinom žderanju i lokanju :D http://www.imagesforme.com/show.php/628129_DSC00063.JPG @buljo..jesi malo morgen..pojel si četiri komada vratine dok sam ja u sebe pospremil dva komada vratine, valjda 10 čevosa i dva ražnjiča :D |
Citiraj:
|
amdijo ja sam prije 2 kom i kasnije 5 il 6 kom čevosa, tak da ono fof, bolji sam jbg :D
Jebote 50 kn za jebene čaše... :O |
tako je :D
cca 6 kila mesa + gro povrča :) paradajz, luk, krastavci i kiseli krastavci :) @buljo..ne nisi prasac jedan štrkljavi :D ma i da jesi nek ti bude ja sam u 6 doma ručal piletinu i rižu :) |
Ja si napravio sendviče dok sam došo mado i igrao poker tak da fof :p
|
Prasci :D
|
Danas teleći pohanci, pire i mješana šalata:)
|
Ljuti grah i ljuta kobasica ^^
|
Citiraj:
sada sam si slozil sendvice..podrigusa, sir, majoneza i paradajz :) |
Ja sam vidio sve, nisam se tak ubio ko ti prasec :D
|
cekaj kaj nisu zdere iduci tjedan? vidim da su ovi u nekim oblokavanjima bili
|
Pa rekli smo 14.08...samo se još trebamo dogovorit gdje:)
|
Prasci, pozdrav s mora.
Samo se opijate i bljujete. :D |
Kaj se ti javljaš organ...opet radiš honorarno prek godišnjeg-ko bova:D
|
Neznam dali tko od vas ima čast da maže na šnitu domaći pekmez od šljive :)
Ubio sam trećinu kruha maloprije, i gledam da teglu sa žlicom dovršim :D p.s. za kasnije planiram uništit polovicu dinje koja je u friĐu |
home made pekmez od šljiva je normalna stvar :) imam doma par teglica od prošle godine :)
|
Citiraj:
sta se ide u nove pohode ? mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i ja dodjem na zdere :D |
Citiraj:
jako rijetko jedem pekmez na kruhu, pekmez opcenito, samo u palacinkama :) jucer sam za rucak pohala purece snicle i rizoto s gljivama. danas ne znam kaj bum :). mozda hrenovke i salatu jer cu kasno doc doma i znam da mi se nece dat kuhat nista "ozbiljno". a za gablec imam grozđa i jednu pogacicu od cvaraka :D |
@flare..pacinke i krafne :) mmm krafne :) budem majku nagovorio da mi napravi krafne :p
a gablec danas... pecivo sa sjemenkama, majoneza, gauda, pik delux šunkica i jogrut z'bregov :) |
Halos i amdija ja ove godine imam ogroman broj tegli ali od višanja :)
|
šteta višanja..ja više volim višnje uroniti u rakiju, baciti unutra šećera i pustiti da fino uživa na suncu :D
|
Citiraj:
Šteta rakije, žali Bože uništiti i pravu rakiju i fine višnje radi slatkog bućkuriša :D Domaći pekmez je puno bolji izbor :) Danas ujutro lisnato s hrenovkom i krafna s čokoladom za zagrijavanje. Sad se spremam naručit ćevape jer nakon posla gibam na koncert. |
Danas domaći pomfač i pečena pajcekovina od jučer.
Krastavci sa vrhnjem, raženi i hladna Žuja:D |
Jucer Lasagne, a danas za promjenu jedan vecernji roshtilj.
Chevosi i vratina. Eto. :D |
Vratili se s kupanja (otpale mi kurje oči), ispekli 4 komada vratine s lukom za mene i pomfri. Za bolju polovicu pljeskavica i pomfač uz dodatak friškog krastavca.
Maznuli jedan tuborg po pola, a nakon toga se ubili u palačinkama. Šta da vam kažem nego da sam glavni muž na plaži. Sve neki kržljavci kaj su razvijeni ko pumpa za bicikl (valjda su došli iz Dubca jer tam su IN Catkiller, BlackDragon, Buljo & Co.). Jedino sam ja pravi muž od 100 kila. :D |
Mogu mislit kak žene na plaži uzdišu kad se pojaviš:D
|
Citiraj:
Imam par tegli od višnje i šljiva (ali onih kiselijih sitnijih okruglijih, ne one standarne plave). Naravno za par dana i plavuše dolaze na red, jer taj pekmez je nešto najbolje što se može naću...uopće:D:care: + palačinke(iliti kolačići(gušće tijesto za palačinke)) = jedva dišem:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |