![]() |
zaboravil sam napisati da sam napokon kupil kajmaka...na žalost od meglea jer drugog nije bilo u konzumu i bili :(
|
Danas bude pečeni krumpač i čiknšit.
Raženi, mješana šalata i hladni Fresssh:chears: |
Jučer za večeru ---> http://www.imagesforme.com/show.php/619855_IMG1302.jpg
Pileća prsa u ovitku, svježi domaći kozji sir, hamburger slanina, sve to zaliveno sa litrom cedevite od naranče... nakon toga sam osjetia grižnju savjesti i vrtija po ure sobnu biciklu na najvećoj težini... u tako sam dobroj formi da mi je puls stalno priko 160 a u jednom trenu 185 :D:D |
Citiraj:
Ja sam juce bio na jednom rostilju, pa onda oko 4 jutros ada sam se vratio kuci iz grada skuhao sebi hrnovke. Jutros opet bio na rostilju, a maloprije sam pojeo ostatke od jutrošnjeg roštilja. :D Još malo pa će mi kobasice i ćevapi na uši izać'. |
e sada da vas malo prekinem,kada budu pale neke ždere?
|
Citiraj:
Jučer me zvala baka-veli da je na GO do negdje 20-og...da se nađemo u Međedu?:D |
Meni pase sve osim ovog sad petka...bas mi se papaju lignje iz Mede
|
mogli bi 14.08.2009? :)
ja onaj tjedan iza nemerem..idem na more :p upravo sam progutal korasan od čokolade :) |
Ždere kult :)
ja danas na bolonjezu u ZG,padam u depresiju.... |
Ja upravo ubacih u stomak pola pakovanja sladoleda, druga polovina je kod buraza. :D
|
Veceras Pizzaaaaaaaaaaa. ObZderat cu se, nisam od jucer nista jeo. :D
Zaliveno sa Zujom CooL! :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
danas smo klopali peceno pile i hladnu salatu od krastavaca s vrhnjem :) inace, na poslu su nam zatvorili krcmu :(...nema vise gableca, nikakvih :( |
Prejeo sam se. Nakon pizze (ostalo jos malo za predspavanje) okinuo po lubenici, evo od trbuha ni k.... pardon, stopala ne vidim. :D
|
Citiraj:
Ono zeleno se zove "Ala kajmak" i stvarno je predobro, bas po mom ukusu (dovoljno slano i fino se maze), ono narandžasto/crveno pakovanje je pavlaka koja meni i nije bas nesto posebno, ali moze proci. Sto se mene tice i vecere preskacem ovaj put, sada sam se vratio s vana i nista mi se ne jede od ove vrucine. Vani sam popio 2 jelena od po 0.5l da se malo rashladim ali nije bas puno pomoglo. EDIT: Daj da ti na PM pošaljem adresu da mi proslijedis taj ostatak pizze. :D |
Citiraj:
:Podrigivalo: :p |
Ja bum za kasnu večeru umlatil ostatke patke-šteta da se baci:D
|
@ milentije - zeleni :=)
za dorucak sam maznula kukuruznog kruha s pastetom i kavu a za gabelc cu sendvic s piletinom sa zara i puno povrca :). jako je dobar taj sendvic, naprave ga u kruhicu koji je od tijesta od pizze, stvarno jako fino :) |
kolegica dofurala dva komada pizze pa sam to pojel ujutro
za gablec nemam pojma kaj bum..nemam neke inspiracije :) ali mislim da bi neka pizza trebala pasti :p |
Citiraj:
Citiraj:
Ja za doručak imao poparu. |
gle jelc medo 14-tog zvuci ok
ili ako se mozemo organizirat 15-tog jarun/bundek ja bum rostilj majstor jer znam da se to obicno ekipi neda,a ja sam blagi piroman :) |
ti s tom čupom i bradurinom ne prilaziš roštilju..ne zbog toga kaj bi se mogel zapaliti neg me strah da ne dobijem tvoju bradu/čupu u mesini :D
bundek ili jarun je previše zajebancije treba organizirati cugu, hranu i roštilj komplikovano! jer treba: a) skupiti lovu b) netko treba po to c) netko ne smije piti |
Ko kaj gdje? Ja isto piroman al onda bu gorilo sve i svi oko i osim roštilja :D Ja ak cu bit u ZG sam za....
|
@hamm ne brini ti za dlake,cak se mozda i obrijem :D
btw zakaj netko nebi smio pit? |
Citiraj:
UJ!!!:D |
Citiraj:
netko se s autom mora dokoturati i obaviti shoping :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
@hamm a kada je SU-a smetalo par piva,btw sada i ja vozim,a cak nebio smio pit ( ona zdravstvena sranja ),jedino kaj sam bez auta :D
|
Citiraj:
|
cuj cujem da na martinovki nema tople vode pa baš i nebi s tobom u auto, a da ne pričam da nebi stavio neku mesinu pored tebe :p
|
kakav auto na žderonje, ko je to vidio :D
|
ti kada te bolja polovica stisne :D
|
ko je, osim toga, to vidio?
:D :D :D |
Citiraj:
kojesitikrmeljenonabijemtedlakava :nono: a) ne treba skupit lovu b) svatko donese nekaj za bacit na roštilj i nekaj za popit c) ZET vozi ako te već netko ne bu htel povest |
ma to ti je onda kaos ako svatko dofurava svoje :D
mislim nije meni problem uzeti torbu cuge i vrečicu mesine ali ono..malo je tlaka vozio bi mene super znam ja to :D |
Citiraj:
@jelc a gle ima i gorih od mene :D inace wolw je u pravu,daju se stvari i ovak dofurat,a uostalom ako se nismo u stanju dogovorit u iduca 2 tjedna do tog vikenda onda smo idioti :D |
ne neg se nikom neda organizirati ali bi bilo isplatljivije nego da se ide u medu :)
iako onda nemre biti okupljanje u 5 jer treba mesinu peci itd... trebaju cas..vrecice..plasticni tanjurici itd... |
pa gle ako se ide na jarun/bundek onda se nademo u subotu rano popodne,brijem da bi nam bilo x puta bolje od medvedgrada,ali ako nema interesa za to i medo je ok
|
Danas bude bolognese i oni metarski špageti.
Kristalka, raženi i kvalitetno pivo Zagrebačke pivovare:D Za desert-maline:nuts: |
subota? pa ono nemam pojma
ja sam lijen ko pas pa mi se nikaj neda :) danas imam doma neki kelj :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |