![]() |
Citiraj:
|
Ma niš nije valjalo. Malo i neukusno :D
http://img.w3dizajn.net/images/Image002dm1f.jpg |
A čuj da doletite tu negdje blizu centra bi i ja došel ne bi bio bed..bi se potrudil
a vraga mi ide...i dalje sam na 115,5 i ne padam..čak sam i počeo vježbati :( @tor i amdejac...jeo sam prokletu salatu i ti mi stavis tu sliku...hvala ti sada idem doma ubiti se u bolonjezu "tj. idem doma za cca 3h". |
Citiraj:
mislio si na erbeg, nakumulirani :D :chears: :( to me sjetilo na mog, 110 kg, lol moram na dijeticu, necu dobro izgledat na plazi :D danas : povrce, zena sprema :hitthewal: |
Citiraj:
Ljudi moji...tak sam se nakrmil da sam pušem ko tvorić...fakat smo se ubili... |
Citiraj:
Citiraj:
|
prije cijevi pojedi one španjolske jagode kaj ih amdejac spominje (da te paraliziraju od vrata na dolje) :D
|
Citiraj:
Sve je pod kontrolom, pacjent je stabilno-upravo prima tekućinu da ne bi dehidrirao od šarf mesine (Žuja, hladna, "per os":D) :beer: |
I ja došo doma i opalio žuju. Sad se lakše diše, baš je vani teško :D
|
se blize kakve zdere?
|
Citiraj:
http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=150899 Citiraj:
Znam, znam, sad bu se Jelc odma nadodal:"Prigorec škrti pozojni". |
Citiraj:
ti si na bolovanju ? Od cega ? Ako tako nastavis moci ces se dignuti samo sa vilicarom :D da ti nije opao nivo krvi u masnocama ? Brzo na terapiju :zdero: :D @ i imal bi Jeltz :D pravo da nadoda |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim toga-tog bi se dovlekli di tam i natrag taman bi zavozili razliku u cijeni, mi vozimo na benzu a ne na ložu ko ti:) Žena napravila puding od čokolade (pola kakao, pola čokolada)...već se fino ohladio. Sve ga mjerkam a škemba još puna:D |
Citiraj:
da nemas nesto ovako umjesto skembe ? http://www.imagesforme.com/out.php/i65612_kontffs.jpg :D |
Citiraj:
|
ocemo sljedeci petak zderonje??
Vuco mi je reko platit piče (dva, tri :D) , pa nebi htio da zaboravi. Bolje sad odma zdere dok nije zaboravio :D |
Mislim da bum ja prije ozdravil nego Jelc organiziral žderonje. :D
|
Citiraj:
Dečki-razgovarali smo o Žderama, svaki je htio drugi datum pa se nismo niš dogovorili... By the way-pravila na Žderama znate, (ne)sretni user koji napiše fini okrugli post plaća cugu...mislim da je sad na redu mladi gospodin kojem je dopala čast natipkati 13 000-ti post na ovom threadu:) |
Mislim da bi to bilo čist u redu da slovenac nekaj plati. Ima on još nekih starih dugova koje nije platio.
|
:hitthewal:
jos jedne Zdere bez mene :fuming: |
Citiraj:
Ajde onda ocemo u petak?? Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Petak? Ne znam, nek se izjasne malo zainteresirani...meni svejedno.. |
petak sounds fine :P
|
Prsut i mljecni namaz u nekoj lepinici iz Lidla kao predjelo, poso na nekakvu zabavu gdje sam stucao porciju cevapa-djabe pa je bilo OK, sad udaram po Dorina naranca/keks :)
|
Znači 23.05.2008. su Žderonje.
|
superiška dolazim.
Krećem s listom: Hamm |
stizem
Citiraj:
|
Klopa:
Amdejac Hamm Daddy |
Citiraj:
|