![]() |
Citiraj:
To smo frendu kupili za rođendan i čekali pravu priliku da ga popijemo ko ljudi. U međuvremenu smo zaboravili na njega i sjetili ga se tek za novu godinu, otvorili ga, nasuli u čašu i razočarali se. Isteko mu rok. |
Dok vi laprdate pravi Žderonja se je zaletio do dućana.
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=7315667 Edit. Za večeru ću iznenaditi ženu sa pravom domaćom Bučnicom. Tijesto sam već zamjesio i sad mora još mirovati cca sat vremena. Pomješao sam naribane buče sa 1 kg sira i vrhnjem, stavio jaja i posolio. Kad bu gotovo budu i slikice. Ipak ima od mene koristi dok sam na bolovanju. ;) |
ova slika s ćevapima prije... di je to?
|
Citiraj:
Hmm to je tad proizvedeno koliko se sjećam kad samo pili to nekad, ako je to ta pifa na koju ja mislim :D, rok trajanja je par tjedana. zboravio sam. :D bio maloprije u gradu na pizzi:zdero: |
Citiraj:
Mislim da se zove Dva Fenjera, ali nisam siguran. Bio sam tamno sa Buljom, Catkillerom ... Veliki čevapi su bili 13 kn, a mali 8 kn. :D |
Citiraj:
|
Btw taj lik je poskupio ne znam točno koliko ali malo je. :)
|
Bučnica je gotova i već fali pol protvana.
http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=530914 Goli kuhar je Goli k..... za mene. :D |
Trešnje.
|
Citiraj:
Bugica ba ostavila onog bulju koj nezna ni jajca spec i preselila u bistru... :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
nema do te štrudle..ljudi moji kako se ja mogu gušiti u tome..kada se pomješaju trešnje i višnje u štrdlu..kombinacija kiselog i slatkog a uz to ide jogurt ili kakao...mmmm :zdero2: |
bučnica :nuts: :nuts: :nuts:
|
Citiraj:
Ali sam vidio u škrinji smrznute višnje i trešnje pa bi mogao uskoro napraviti štrudlu od višanja i trešanja.. Za doručak ću si napraviti jedno strinsko jelo koje se zove "Rulena kašica". :zdero: Za ručak kuham kiselu repu s grahom i domaćim suhim rebricama, a ženi ću napraviti još safta za tortilje. |
dobar si amd nema kaj za dodat :) jel zena nekaj okusila od toga? ili si bio pravi pero zdero pa si joj ostavio komadic :)
Btw da te pitam koliko si platio hanekkena cag jer ja vidio cjenu od 100kn pa mi je malo cudno konto da se zabunio..... evo spagete bolonjez papao i malo kresnio sladoleda uff dobar je onaj quattro od leda 40kn 1600ml ko bog.. :D :zdero: |
Preključer došli prekasno doma, odledio saft od lopatice dobrog starog pu-ajceka, napravio domaći pomfač od mladog roza krumpača (saft i pečeni krumpač je mrak kombinacija).
Raženi. Hladna Žuja. I kristalka sa mladim češnjakom iz vrta:nuts: Jučer komadić carskog ( oko dvije kile. nasolio ga dan prije i kožu zarezao na kockice), pored krumpač i sa strane 1/2kg špinata:D Nisam mogel disat... |
Pa i nisam baš neki Pero Ždero. Bio prije 6 mjeseci, ali prošla baba s kolačima. Kao što kaže Rols Rojs Tko je jamio jamio je. :D
Hajniken sam platio 114 kn bačvicu od 5 litara Danas sam jeo poriluk i kobasice sa senfom i friško pečeni kukuruzni kruh. Sad dinstam luk za 2 kg faširane lopatice pa ću od toga napraviti saftić za tortilje. Kad se ohladi metnem u čašice i smrznem. A u škrinji već imam smrznute tortilja palačinke. A Hamm mi je dao ideju jutros i nisam mogao odoljeti. Izvadio sam višnje, tijesto je gotovo. Hamm ako stigneš navrati na štrudlu od višanja. |
hvala amdejac ali mi je negdje u sječanju ostalo da imaš doma bjesne pse i pušku :D tak da bum preskočil...ne zezam se..
nemrem nikak do tebe... (bogu iza nogu) |
Citiraj:
Ja imam do trga 5 ulica. Ilica-Aleja Bologne-Donji Jarek-Stubička i iz Stubičke ide moja ulica. :D |
Kuvaju mi se bobici. njamiiii :zdero:
|
Ja se danas ubio u SC-u
2 ogromna pureća pohanca, pun tanjur pomfrita i ajvar. Jedino mi zle tete neće reć otkud ajvar nabavljaju, fenomenalan je :D |
Ja sam se malo zaigrao sa Štrudlom od Višanja.
http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=531432 Žena će me ubit kad dođe doma, ako pojedem više od pola. :fiju: |
Citiraj:
btw sto jos delas od kolaca??? hehe podjeli sa gladnom ruljom neki dobar recept :) |
Od kolača radim sve. U biti znam sve kuhat.
Samo reci šta te zanima. Mogu ti to skroz jednostavno napisati kao i Matesoniku kako se pripremaju jaja. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Boji se da će morat vraćat kredite. :D Na bolovanju sam pa se malo relaksiram doma inače kuha žena. |
Danas smo se našli na laganom međuobroku matori admin i ja, poŽderali platu mješanog, mrknuli po pivkana i svako na svoju stranu:D:beer:
|
hvala kaj ste zvali
ja sma moral jesi žludnru od salate i piletine! |
@Jeltz :D, AMD, Hamm, matori admin :D
dajte mi posaljite vase adrese, znam ja neke decke gore u metropoli na hitnoj pa ako vam treba veza poslije "nemrem dihat poslije Zderanja .... " :D:D:D @edit ono znate vec, cijevi, ispumpavanja i tako to .... :D |
Citiraj:
Ne želimo da moraš bježati sa posla zbog nas:D Druga stvar, još važnija: Budući da se radilo o hrpi luka, pomfača, carskog mesa, kobasa, vratine, krmića, piletine, čevapa i pljeskavice:D a u svezi glede tvoje izjave da si na dijeti...fakat ti nismo željeli uništiti trud kad ti je već tako dobro krenulo:p Zippo-uspjeli smo preživit (jedva) zahvaljujući samo nakumuliranom iskustvu :-))) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |