![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Sumnjam da ce OC biti moguc preko 4,0 - 4,1 Ghz sa normalnim hladjenjima. Bit ce isti scenarij kao i sa R7cama. Eventualno gdje vidim veliki plus R5 i R3 procesora je cijena i mogucnost otkljucavanja jezgri, naravno ako AMD to dopusti. :) Znaci kupis R3 za neku sicu i posere te 8/16 procesor na 3,4 Ghz. (sto vrlo vjerovatno nece biti moguce) Drugim rijecima, ako vec AMD onda bar x1700 |
Citiraj:
|
Naravno da se nece moci znati. A sumnjam i kada kupis takav proc, neces moci vidjeti koje su ti jezgre pogasene?! Treba pricekati prve primjerke. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj ABX blind test pa ćeš vidjet jel placebo :) |
Citiraj:
Sto se tice oc-a, takodjer mislim da nece biti velike razlike, al ako bude cca 200mhz opet dobro :) Citiraj:
Treba pricekati pa viditi dali ce biti moguce otkljucavati ugasene jezgre ili ne. Osobno se nebi previse nada. |
Citiraj:
|
Bio je tu link neke simulacije R5 ...
Sta niko od vlasnika R7 tu na forumu ne moze iskljuciti 2 jezgre pa odvrtiti kakav test bilo cega ? Recimo ovaj: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=284132 |
Mislim da bi se trebali uskoro pojaviti testovi pravih R5 od onih tipova koji su ih već kupili zbog greške trgovaca
|
Citiraj:
|
To ti je službeno potvrđeno da će biti samo paralelni (2+2, 3+3)
|
Citiraj:
|
|
|
Ovi su se isto najeli ludih gljiva s ciframa za taj MSI titanium. :D
|
Ni jedna ploca do sada izasla mi se ne svidja osim one MSI Zagortenej - Tomahawk ali kazu losi mofseti...
Cekam neku sasvim novu i da ima 2 PCI slota dolje. Moze i 2 PCI slota u doljnjoj polovici, svejedno gdje ali prvi da je od slota za grfu udaljen 2 mjesta. |
Citiraj:
Loš je VRM kontroler. Očekivani idiotizam od firme MSI kalibra. |
Za ploče oko 2 soma nema se kaj dalje gledat od Tajči i C6H. Kakav MSI...
|
CH6 je zasad best.
Čekam da dodje Sabertooth ili neka inačica. |
Nebu to skoro. Ne mogu naštancat ove gotove a kamoli da idu delat nove.
|
Ako ova aorus gaming K7 dođe 1900kn, onda bi gaming 5 trebala biti još jeftinija. Ta mi pari kao best buy
Ionako iskreno ne vidim smisao high end mbo za cpu koji se slabo OC-aju. Za extra 100 ili 200mhz se ode u ekstreme sa voltažom, nije vrijedno toga |
Da,Gaming 5 se čini kao sasvim ok kupnja.
|
Citiraj:
http://www.overclock.net/t/1624051/v...therboards/130 Pogotovo kad shvatiš da iste komponente nosi njihova ploča koja košta 800 kn (970A Gaming) :D |
Malo su se "ovlažili" :D
|
Jel koriste to i na Z170 ili Z270 mbo?
|
|
Ja mislio da će to biti jeftinije. Baš gledam cijene na Abrakadabri, ja mislio da 212kn košta najjeftiniji u newsletteru a ne na 24 rate :D
Što mislite, kakva će cijena biti za 6 mjeseci? |
Što je sa nama koji se ne bi bavili ocanjem ? U tom slučaju da li je bolji izbor od r7 1700 možda i7 7700 za geymanje naravno ? S obzirom da je ryzen na "samo" 3.0.
|
Citiraj:
|
Lol, gledam ja newsletter nabrzak i vidim Ryzena za 200kn.
http://image.prntscr.com/image/0ef16...72c20eadf.jpeg Mislio da je neki entry model, skoro infarkt kada sam vidio pravu cijenu :D Cijena se mora spustiti 70% da bude meni prihvatljiva :D Ovaj AMD X6 FX-6300 sam 1.2014 platio 879kn a sada je iste cijene kao i prije 3 godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |