![]() |
Tko ima uključeno "Mogućnosti - Privatnost i sigurnost - Dozvoli Firefoxu da instalira i pokreće studije" problem su oni riješili automatski dok se ne instalira nova verzija.
|
nije im ovo trebalo zaista. na TOR-u je noScript disable-an. prelose.
|
..da se javim radi i poslije 6h :) , riješih kao i Libertus po postu od fran123456 pa od penzića postah "studoš" .
|
Kod mene ovo opet neradi:fuming: kako su krenuli očito će trebati tražiti neku alternativu.
|
ja imam 66.0.3 verziju na win 10 x64
sve radi a i mnogo plugina imam, ublock orgin, gmail, youtume to mp3 svi aktivni za sad al na desktop pcu, isti sistem, isto sve i tamo mi plugini prdnuli pa sad ti budi pametan |
Desktop PC win10/64pro FF 66.0.3 radi sve preko studenta
Jucer kada je pocelo zezati aktivirao sam svaki addon posebno Ona shema sa xpinstall.signatures.required ne radi ali vise nije ni potrebna. |
Sve radi na 66.0.3 (64-bit) , win 10 x64
|
Meni isto sve radi, na dva PC-a sa ESR verzijom i na mobitelu sa stable.
|
Ako na W10 smetju radi a na ostalim ne > jasan zaključak.
Meni na 2 različite ESR verzije (xp i w7) ovo poviše radi tj. aktivira addon - ove i u pregledu stoji žuto upozorenje / obavjest. |
Meni i dalje ništa ne radi, a ne mogu automatski dohvatiti .4 verziju.
https://i.imgur.com/TeH5vAh.png Link na RC ne radi: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/...idates/build1/ Edit: izašao je u međuvremenu RC1 build 3: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/...3/win64/en-US/ |
Ja riješil tak da sam neki addon ili kaj već instaliral, našel na stranici bug report od firefoxa
Sent from Carmageddon |
|
Meni na 64bit windows 7 verzija 0.3 (također 64bitna) radi normalno. Doduše ovo je portable izdanje, ali nisam ni znao za ovaj problem dok nisam tu pročitao. Vidio sam jedan oglas negdje zadnjih dana, ali u pravilu sve mi radi OK.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odnosno, bilo bi poštenije da napišu šta su "to" promijenili,
neki file i/ili postavku, npr. u prefs.js ili negdje drugo. Sve skupa i dalje miriše na namjerni podheb a ne na slučajnost. |
...mislim da sam našao razlog što se nije kod svih to desilo sa blokiranjem add-on.
Kolega Hombre reče da on nije imao problema a utvrdih da on u setingu FF nije skidao kvačicu sa Privacy & Security - Alow Firefox to send tehnical and interaction data to Mozilla ... |
Citiraj:
|
Evo sad radi kad sam skinuo ovaj RC1 i pokrenuo pa je sve OK i povukao je stare postavke sa addonima koji rade:)
|
Iss koje drame sto nesto nije sljakalo par sati ili dan dva :D
|
Hvala bogu pa sam jučer i danas bio lišen kompa pa me ova tragedija zaobišla :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Iss ....koji komentari a nigdje linka na Mozilla web za download tog "RC1" ?
|
Uglavnom, "problem" je riješen još jučer u roku od nekoliko sati, a obzirom da Firefox po defaultu ima uključen Studies, većina korisnika nije ni znala da se nekaj desilo.:)
|
|
Izašla .4 inačica koja rješava probleme.
|
Imao i isti problem kao i svi, rijesio ga sa Studies shemom, u medjuvremenu se updejtalo i na .4 verziju.
Ostaje problem koji se pojavio, a to je da se YouTube videosi ne pokrecu automatski :/ Igrao se i s autoplay postavkama u about:configu, ima itko ideju kaj napravit? |
Tko bi ljudima udovoljio ?
To da se sam pokreće je jedna od najmržih stvari, teško udrit play kad to želiš / trebaš ? |
Citiraj:
A ti si mjerilo svih ljudi? :D Meni je to iznimno prakticno i navikao sam tako raditi, tak da... je, tesko mi je stisnut play. Stvar se desava samo ako direktno idem na YT video, ako prvo odem na Youtube.com i od tamo kliknem na neki video, on se odmah pokrece. |
Upravo kako i treba biti :D
|
Citiraj:
Banditu :roller:nis, ocito idem dalje Guglat kak ovo rijesit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |