![]() |
ZERP je ukinut, mozemo im vratit Fleksa. Hudich. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A Fleks pak ima-joške:D Kak se deblja uredno napreduje prema solidnoj trojci:p |
Nemojte spamat po žderonjama :p
Uostalom sva trojca imate vece joške od mene. Moje barem jos gravitacija ne jebe :D Citiraj:
I molim ljepo zgubio sam ovaj mjesec 2 kile. To je od stresa. Nije mi htio c2d preko 3.8ghz. |
hudič s joškama kaj nam prihaja iz vesolja :D :D :D
|
Fleks je naša Špela. :D
http://www.youtube.com/watch?v=EuIA1iAa3Ms |
Citiraj:
:lol2::lol2: :care: |
Danas budu špagaći i Bolognese:)
Cikla. |
Upravo doso iz menze na cvjetnom. Fuj.
Morao sam poslje ispirat usta sa kebabom na okretistu. danas kad se vratim sa treninga imam u planu slozit palačinke u rolu. I da mogli bi zderonje nabacit sljedeci tjedan? |
Pa dajte jednom složite Žderonje kad ja nisam na putu. Ak' hoćete još koji puta mrčit' po debelom grahu s bučinim uljem, a vi razmislite...
|
Veceras pohana piletina, na nacin moje zene, za prste polizat. Odmah da najavim za sutra pizzu. :D
Fleks je chudan. Ja sam za zdere 23.05. onda sam u ZG. :D |
Pa daj mi pogle sig...:D:D
NHF Fleks:respekt: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo da je ona sorta za pločice skidat. :D
|
Citiraj:
|
Pojeo sam danas pohani sur iz sunca (još nemaju hamburgere)...pohani sir je bio žalostan.
Moram nekaj pojesti jer sam na jobu do 22h :D |
Citiraj:
Ja sam za ovaj petak, nema beda:) |
ja ovaj petak otpadam...to je bilo FYI.
hihiih kolega mi je dal sendvič s čajnom pa bum se s tim zadovoljil do navečer :D |
Citiraj:
Samo na bunceke mislite !:zdero: |
Citiraj:
nisam bio sto godina, došao bi al sam na službenom :zdero: putu :beer: sutra i preksutra...idući tjedan? :fiju: |
A di si ti lesino stara. Btw jesi jos u istoj firmi?
Ja sam i dalje za 23.05. :D |
Citiraj:
jok; svježe prešao u konkurenciju...manja firma, veća para, isto sranje :banana: |
jucer za rucak: juneci saft s knedlama od kruha i kristalka na salatu :good:
danas za dorucak: dvije puter štangice namazane abc sirom i nutra kulen :) sad upravo pijuckam :kafa: na poslu |
jutros dvije masne, velike i debele krafne iz pekarne romaja :)
|
upravo ubio kebab:zdero2: iz Martceve kod Alikebab-e :fuming: dobar
|
Citiraj:
23.5. za mene otpada,22. četvrtak je Spasovo,idem u Brod na produženi vikend. Tata jeltz,ajde samo blagoslovi tako da staviš svoj nick u post :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad sam maznio jedne lazanje ala mamina kuhinja nema boljih i sve lijepo ugasio u grandissimu ufff ko bog...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |