![]() |
za doruchak kebab, pa nakon pol sata pizzzzzza i pol litre kole.:zdero:
|
daj zed tišina... uzmem bocu kad mi se da sić u podrum po nju ili kad su gajbe u pitanju, inače zemem plastiku jer je:
1. veća 2. veća 3. kad nema pana uzmem 2l plastiku mb jer je, pretpostavljaš, veća 4. kad popijem dam emtpy bocu malim susjedama koje to skupljaju i založe za novac, pa si kupe mp3 plejer, role i tako to 5. veća još netko za pljusku? :D |
Ti si jedan od onih kojima je bitniji kvantitet od kvaliteta. Vikend cuger, ha :D Kaj se tiče Leffea, radije izdvojim tih 20+ kn kolko košta po bircevima i fino zalijem kebab kvalitetnom pivom nego da se vratim sa žgaravicom doma.
|
samo što ja rađe izdvojim 100kn i kupim koji karton leffea, pa ga popijem u dvorištu uz roštilj nego 4 komada u bircu.
pa sad ako ćemo mjeriti kvalitetu i kvantitetu u domeni gdje litra pive košta 10kn, onda u vražju mater :D bez brige nije meni pivo skoro nikad prvi odabir. |
Od pivkana mi je najbolja Erdinger svijetla. Ali dođe u vrutku 12kn a u bircevima od 25kn pa na dalje.
Danas gablec siromašan..sve u svmeu slabo jedem..full sam nervozan pa sam oprištavio (sisa ne pomaže ona krema protiv prišeteva kaj si mi rekao :D ) |
Budweiser
Zlatni fazan Fresssh Žuja Žena iz nekog čudnog razloga voli Haineken:stoopid: Danas bio sa matorim adminom na ćevapima, nisu bili loši...a budući da nisam moral vozit mogao sam maznut i Žuju:D |
e jelc tu te moram spljuvat, mislim da se i dedi može pridružit... neki dan na pauzi već dosta te žuje i reko ajmo freš uzet, kadli ono kaos od okusa.
za kaznu smo morali žujom vulgaris isprat okus. |
Citiraj:
|
omg na šta ti mi ličimo... pa bar sjednemo u birtiju ffs :D
|
Imam još dva Budweisera u friću-mislim da upravo idem sa jednim isprat okus ćevapa i luka:D
|
jutros sam se digla u cik zore i stavila peći male burekiće i to sam gablala danas :)
a kolega je donesao neku tortu (odlazi covjek iz firme pa sad slavi :D) i toga sam maznula isto jedan komad ...jako je fina torta, lagana, voćna :nuts: |
Bavaria doma, Becks u jazz barovima :) Leffe smrdi po vlazi :stoopid:
Danas jedem neke tanke juneće šnicle i nekom crvenom umaku s pireom. Njam-ej. Zekan je cool, fala na pitanju :p |
Ajde Bugica...sad se tu delaš finkinja a svaki put kad sam te videl-natezala si Žuju.
Veliku:D |
Je, isto ko i kad Syss veli da ne pije pive hodećki; a pretprošle Žderonje kupio dve Žuje i furali smo ih okolo po borovima i parkinzima :p
Al fakat, Bavarija mi je beer-of-preference. No podnjela bih i Bud :D |
prošle žderonje su u routeu ostali bez pive pa su ih oni morali nosat stojećki :D
|
Citiraj:
Inace sto se tice pive Zuja mi se jako pokvarila zadnjih godina, svijetli velebit varira kvalitetom, tamni mi je odlican. Erdinger, Guinness, Pilsner Urquell moze uvijek:dajpivu: Citiraj:
|
pizza,i to kakva :) uzeo si maxi,domaća receptura ne mjenja se već 15 godina :zdero: ovakvu Zagreb još nije vidio :beer: Tajna je u okusu.
http://www.imagesforme.com/show.php/60707_pizza.jpg |
Glavno da si rekao otkud je pizza :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja nisam neki pivopija, ali nevolim teške, gorke i crne pive. Pogotovo Guines koji ima okus po Divki ili Knaipu (okus pougljenjenog ječma). Više sam za vodenaste tipa Karlovačko ili Pan. U zadnje vrijeme Pan je jako dobar i po meni bolji od već ustaljenih standarda žuje i karlovačke. Najbolja piva mi je Velebitska. Od stranjskih dolazi u obzir Stela i češke pšenične pive. :beer: |
najbolja piva koju sam ikad pio Franziskaner, naravno kod nas je vise nema, bilo u vrutku kratko vrijeme.
od domacih fresssh i zuja. |
Citiraj:
Citiraj:
;) Zanimljivo meni je bas Guinness vodenastiji iz razloga sto nije gaziran (zbog omjera Co2 i No2) za razliku od lagera. Citiraj:
Franiziskaner sam probao i dobar je, ali mi je erdinger ipak bolji. |
meni se jedu palačinke sada...sada mi se pak baš i ne da peči..budem ih ujutro napravil :)
a sada...nekaj sitnoga za prigricnuti..neki sendvičak od kulena :) |
Bavaria :beer:
|
Ne znam jel itko od vas imao priliku otić na Oktoberfest u Munchen. Ako imate vremena i sredstava, svakako odite jer kad probate pivu tamo, poslat ćete sve ove kupljene nekam :D A da ni ne spominjem kak se dobro jede tamo. Istina, cijene su za njihov standard prihvatljive, ali isplati se dat tih 7€ za kriglu. A na povratku se uzme 5 ovakvih suvenira http://hublammers.de/b64_66.jpg
Sad mi prazne služe kao kante za smeće po kući, hahaha |
Bacchus, morphe ;)
|
Citiraj:
|
Jel moze bivsi stanovnik Praga počet o pivama? :D
|
Citiraj:
Čak su te i vu deželi prokužili da ništ ne vrediš pa su te za horvašku hitili. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |