![]() |
Danas janjetina ispod peke, mislim da sam dosta reko :D
ps. matesonik nedavno sam ti bio sa rodicom u Varazdinu pa te pozdravlja :) :beer: |
Citiraj:
OT: Jutro započeo sa laganim obrokom uz jednu poveću pletenicu sa malo jačim sirom. Ručak dočekao gladan te onda pokupio pilećih fileta što je bilo na stolu. Maloprije zadovoljio žed jednom (žurio) Karlovačkom u lokalnom bircu i sad razmišljam da pizzu naručim te ponovit druženje uz Karlovačku :D |
Upravo se vratih sa rucka na sljemenu. Janjetina, čevapi raznjici i naravno za zagrijavanje grah sa kobasicama :)
Noge me bole i nemogu se mrdnut kak sam se nazderao :) |
ubio se od: suhih kobasica, šunkice, sira, ajvara i mladog luka
a za desert jagode sa sladoledom :) |
Za prvi maj hobotnica ispod sača i roštilj, a danas bosanski lonac.
Inače, kod mene je svaki vikend ili roštilj, ili sač (peka), naravno uz društvo. |
Citiraj:
|
Ah, danas konačno pravi Žderonjski ručak-krvavice i kiselo zelje:nuts:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas Bolonjez. :D
|
Citiraj:
Gore parmezan i malo naribanog dimljenog sira... |
jucer bio na nekom žderanju...neznam kako bi to nazvao,na jučerašnji dan starom umrla strina...bili u bosni, ne sjećam se kad sam disao punim plućima..
bilo janjetine, svinjetine sa ražnja, kupus salate, kruha:D, pive, soka, kolača... par slika http://img.w3dizajn.net/images/1mh4c.jpg http://img.w3dizajn.net/images/2mbsc.jpg http://img.w3dizajn.net/images/344gq.jpg bilo karlovačkog i ovog premingera, jedno od najboljih pifi što sam pio. svaki put kad dodem tamo popijem pol gajbe. jedna boca 0,33L nažderao sam se kao nikad u ovoj godini. dosli tamo u 10h, jeli u 12. i do danas maloprije nisam nista mogao jesti :D Živjele švabe :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neam pojma. koliko ja znam to su samo prvi dan kad je sprovod. :D
|
Godišnjica se zove, godišnjica!
|
Citiraj:
Citiraj:
Sad kuham za sutra pileći paprikaš. Ostalo od jučer pečenog piceka pa sam s njega skinuo svo meso i narezao na sitne kockice. Prepekao sam 3 glavice luka i podlijevam sa goveđom juhicom, isto ostalo od nedjelje. Stavio mrkvicu iz juhe. Sad sam ubacio piletinu i malo šampinjona. Na kraju ću zalijati sa vrhnjem i staviti žličicu crvene paprike. :zdero: |
Crnac mi upravo mijesi tijesto pa bum probal napravit nekaj slično onoj lepinji sa sirom iz pekarne Lavaš. Jel' netko probal ?
|
Lagana večera-sir, vrhnje i ostatak adidasa:)
|
e kad sam prvi put vidio temu nisam znao sto je ali sada ufff ovo vam trebaju citat djevojke zene i mame :) da znaju sto da kuhaju :zdero:
evo kad smo vec kod klope maznio par hrenovki domacih iz lokalne mesnice malo kravljeg sira i pindzur da to sve dobro podmaze u grlu i zalio sa 0.5L cokoladnog mlijeka mmmmmmmmmm |
Citiraj:
zato pravi Žderonje pribjegavaju Žuji, Fresshu, Becksu, Bavariji, Panu... Dobrodošao u klub. |
Citiraj:
al sam gladaaaan idem do skojine pekare po neku krofnu :zdero: i burek :) |
Pa mogli bi u ovu temu uvesti kategoriju pivopije. Ajde da vidimo. Top 5 piva
1. Leffe ( braun ili blonde, tak svejedno :P ) 2. Kilkenny 3. Lowenbrau ( ali pravi švapski, a ne ovaj punjen kod nas ) 4. Velebitsko crno 5. Tomislav |
sorry ali tomislav je pravo muško pivo u odnosu na velebitsko crno i kilkenny pogotovo.
za blonde leffe se slažem, apsolutni top meni. |
Od svijetlih : 1. Jever ( sjeverna Njemačka )
2. Staropramen ( Češka ) 3. Zlatni Bažant ( Slovačka ) 4. Faxe ( Danska, pakovanje u limenci od 1 litre ! ) 5. stara dobra Žuja Od crnih : 1. Tomislav pa dugo, dugo nitko... |
panoramix sve si reko ;)
do danas nisam probao crnu pivu (a nije da sam probao 3 komada) koji može uopće prismrditi recimo tomislavovoj pjeni sa kojem možeš prozore razbijat ili grudat frendove kad pretjeraš. žuju bojkotiram od prije nekih cca. godinu dana, jer mi se srozala malo okusom (ili je do qpacka), ali je zato pan za dobar dan i više nego dobra zamjena. |
Piva iz qpacka je živi očaj. Probao sam žuju, staro češko i sad zlatorog u toj plastici i to je takvo sranje da stvarno ne znam tko to može pit
|
Citiraj:
decki sto ce te imat za rucak?? meni negine pohana piletina riza salata i umak od sampinjona :) |
Citiraj:
Staklo all the way.......:rolleyes: |
mah izbjegavam... da citiram velikog mislioca 21. stoljeća jeff dunhama:
jeff: what's your favorite beer? bubba j: an open one :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |