![]() |
Smlavio danas fasirance sa krumpirom i blitvom i paradajza :D Zalio kolom i poslije poceo rokat po coksi :D
|
Sada zderem pola kg sladoleda, finog, i naravno gledam tekmu. Ipak sam sportski tip. :D
|
Citiraj:
al opet i milentje je sexualni tip, a ima samo sauger u sobi :roller: Inace taman vec drugu kutiju vicovih krekera sa colom. bas me copilo da nesto grickam. Mozda smanjim pljuge... |
Gladan sam ko pes, baš si slažem dva sendviča od raženog namazanim sirom sa šampinjonima i gore prešanom šunkom:nuts:
|
Citiraj:
Mislim da ću i ja tvojim putem, namazat si neš na kruh. Pojeo sam neke kiflice sa sirom i još sam gladan ko vuk nakon nogometa u Prečkom :) |
Citiraj:
|
Već sam jednog maznul:D
Drugog bum ostavil za uz knjigu pred spavanje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
čim sam vidjela onu fotku zecova od bugice prvo kaj sam pomislila je to da Jelc i AMD opce ne vide zeca nego bockice :D
za dorucak sam maznula kiflu namazanu putrom (ne pravim nazalost :() i pekmezom od malina i bresaka :nuts: sad pijuckam :kafa; na poslu kolega je donesao pitu od sira pa si nekak mislim da bi mi to taman pasalo uz ovu kavu :D |
Kad sam vidio slikicu odmah sam (ko u crtiću iznad kojota) dobio oblačić sa vatricom i ražnjem. :D
|
Nekakav je mali i žgoljav, bolje je malo pričekat da dobije na težini:D
|
Mudro zbori jelc :p
Ja se malo ubijam od sendvica iz american donata :p |
Zeko ima 40 deka :) Priznajem da sam jela zečetinu jako je fino, al moj zeko nebu u ničiji lonac! Davam mu puslice i hugiće i jubim ga i furam okolo, saf je super.
Idem ručat. :D |
Veceras pizza. Za promjenu. :D
|
Citiraj:
Uglavnom dodje tam (ja cesto tam pijem kavu sa kolegom sa faxa), sjedne, kunicu stavi dekicu i lajnu i čita poeziju. Jednom sam bil sa cuckom. Koja scena. Ni sam neznam kak je cijelo vrijeme tak mirno gledao u njega, a slina mu kapa :D uglavnom nisam jos doruckovao, idem ubit nesto za jest... |
Citiraj:
|
Lignje na žaru sa odreskom od povrća i restanim krumpirom :zdero: :) Njam
|
Citiraj:
|
Danas bio u GETRO-u i dovukao 5 kila lopatice...nekaj bude za šnicle, nekaj za saft a ostatak bogme za ražnjiće:D
Uzeo i malo junetine, sflajšao i sad radim Bolognese. Sa nekakvim super-dugačkim špagaćima, gladan sam ko pes, nemam ih živaca jest "po knjizi" pa bum se pak cijeli ukenjal sa umakom:p |
Citiraj:
Tak sam ja jučer izgledao :D Požderao sam 4 na vrh puna tanjura špageta bolognese (također sam ga sam radio) i zaflekao novu polo majicu. Žena me skoro zatukla ali nisam si mogao pomoći :D Danas za gablec pohani sir iz Bonite, za ručak bu se valjda žena nekaj smilovala :D |
Sebi sam skuhao špekfileke, žena jede ričet s grahom.
|
Citiraj:
|
Da, još nije naučen da kaka ko veliki :)
Ma joj, sva sam raznježena. Btw. mi u pon imali roštilj, imamo ga sutra, imam ga u nedjelju, a i u subotu idem kod nekog tko će također radit roštilj. Hah, ko Nino i pizze :D |
Citiraj:
|
Kaj je zečetina dobra na roštilju?
|
try :D
|
NIJE!al ak ga oderes i nabijes ga na kolac(zeca) i okrenes na raznju onda je!ili kao predjelo rostilju sklepas neki gulas od zeceka!
xD |
http://adria.fesb.hr/~mbeslic/vjezba1/Slike/zeko.gif
+ http://www.corbis.hr/img/repository/...ge/ure2851.jpg = http://www.smh.com.au/ffximage/2006/..._300x362,0.jpg lolz :) p.s. bagica zezam se malo, znaš da volim živine ;) |
pa svi mi volimo živine,ali volimo ih i vidjet na tanjuru,inace sutra i ja idem na neki roštilj,budem slike stavio ako od pelina ne zaboravim slikat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |