![]() |
Citiraj:
I neke jude iz Prigorja/Zagorja:D Ja ipak više volim klasiku:) Ubio se ćevapima, matori se pravio fin pa je dobio neke niškoristi lignje...izgledale su kao da su par minuta više provele u fritezi:p |
E jelc da ste pravi bi rekli pa idemo s hamdijom koji je uvijek gladan tu negdje oko centra..ccc
|
Citiraj:
|
I opet niste svratili do Samoborske kleti na mješano. :(
Da nisi škrt kak jesi mogel si nazvat pa bi i ja s vam na gablec. Ovak sam bio na gablecu u Pevecu. |
Citiraj:
Plesnivec. Veli matori da mu previše vremena zeme zbrisat sa posla, doć do te Samoborske kleti i vratit se na posel... |
Jel bio netko u MZ-u ili Mitnici na kajmaku (između ostalog)? Kakvog je okusa to čudo?
|
Citiraj:
Opet papam srnetinu. Smijem buljit, već je dosta prošlo, ne boli me glava, samo ne smijem jos igre igrat. Zar ti je tolko stalo... |
Ubio se pizzom sad, pravom domaćom :care: :care:
Nafilana svim i svačim plus gore vrhnje. Dvije kriške me ubile koliko je brutalna pizza :care: |
E da jedno pitanje još... da li se treba brzo jest ili sporije, sporije otpada kad sam gladan ali opet :D
|
brzo :D jer kada jedeš sporo mozak skuži da jedeš i prije ćeš dobiti osjećaj sitosti a ako trpaš onda mozak tek kasnije skuži kada si pun do ibera :D
|
Brzo i sto manje zvakat, ka galeb trpat komade u sebe. :D
|
OMG OMG :D:D
Jedi brz. Jedi masno. Jedi brzo i masno da klizi. Najbolje dok spavas da ti mozak uopče ne kuzi. Slozi si svinjsku mast u infuziju. |
I onda se čude koliko kila imamo :D
|
I onda se neki čude, otkud mi 100 kg odjednom :D
LOL, istovremeno. |
Stara hrvatska: nema masti, nema okusa :care:
|
a nova je, previse masti nema okusa :D
|
nije poanta u masnom. poanta je u mješanju kaj je amdejac napisao i brzom žderanju. a probaj žvakati ali brzo (to kada si solo u restoranu će te blijedo gledati) :D
|
Citiraj:
Pa kaj ti nisam rekel da sam na bolovanju (opet), a od 2.5 do 26.5 na starom godišnjem odmoru. Nakon toga malo na posel (ali samo na posel, rad je isključen), pa malo na bolovanje, onda na novi godišnji jer ga treba započeti u ovoj godini. :D I već je stigao Božić. :lol2: Citiraj:
Poželjno se je noću dizati i zavirivati u frižider. |
Citiraj:
Citiraj:
Danas ubio njoke Polo (opet), sad cu ubit cufte s pireom i kasnije se tovit sa slatkim do navecer kad ce past neki naresci ili nesto vec :D |
dada da piletina je ubojica ali recimo bečki je žilav i fakat ga treba izbjegavati :)
|
jesu se napokon na hamburgere vratili?
jer stvarno su dobri bili, i onda mi jednom kaze zena da vise nece ih biti :( |
Nisam ga ni probao, sva sreca :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Hmmm, vish vish, moguce :D Mislim da je to bio prvi i zadnji put... kojeg sam i potisnuo u sjecanju bas zbog te zhljundre :D
|
a nažderao se graha s kobasicama i špekom,sada će buraz morat tražit gas-masku :D
|
Citiraj:
Da smo te nazvali i spomenuli roštilj mam bi se uzbudil i tlak bi ti porasto, skurio bi bar par litara lože dok bi došao do birtije i onečistio okoliš:D I na kraju bi se preŽderao hrane koju ti je doktor izričito zabranio:p Pa bi ti bilo zlo a tlak bi ti skočio još više...da ne pričam da bi opet onečistio okoliš u povratku... Ovak smo sačuvali i tvoje zdravlje i okoliš od nusprodukata poluizgorene lože:beer: |
@rendula..evo još nemaju hamburgera u suncu ali će ih biti..nekaj ih sada plin zeza pa eto :)
|
danas sam se naklopala bažul šalate (s bučinim uljem ofc) i faširanaca :)
|
Danas zdravo-seljački papica na brzinu:)
Na malo masti sam hitio špek, pa narezani mladi luk i pet jaja...sa raženim je bilo taman... |
Ja sam danas skuhao ričet sa grahom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |