![]() |
Meni danas stiže LeEco 2 pro pa javim dojmove.
Edit: ipak sutra, kako kaže DPD paket je ostavljen na skladištu danas jer je prevelik... |
Citiraj:
from my BV2000s CM12 |
kaj mislite o ovom? jel odron? http://www.gearbest.com/promotion-cu...ecial-812.html
|
Mislim da je 6 inča mrvicu manje od mog tableta sa 7 inča, na kojem više ne koristim SIP telefoniranje.
|
Kad sam ja prijwe 2 godine počeo koristiti Ampe A605 (6,44 inča),
svi su me gledali ko bijelu vranu, sad gledam, sve više ljudi nosi televizore na uhu. Moja draga ima Maxona X3 5,7 inča, sad sam joj uplatio Shark 1, 6 inča kolega koristi ZTE 5,7 inča, dvoje na telekinezi ima Mi Max 6 inča, a znam ih hrpu sa 5,5 inča. Nije to nikaj nenormalno. |
5.5" je vec postao standard.. :)
from my BV2000s CM12 |
Citiraj:
|
Kako nije uz eu plaćaś još 25%pdva kada dode u hr
|
Citiraj:
1100 kuna sa svim davanjima, a isporuka kreće 19.09. (na Gearbestu 13.09.) Mislim da je to najjeftiniji 6 inča mob i još sa izmjenjivom baterijom, svi drugi imaju neizmjenjivu koliko mi je poznato Edit: imaš i 250 kuna jeftinijeg, ako ti ne smeta slabiji procesor, manje memorije i slabija baterija http://www.igogo.es/product451516.html?utm_source=tt |
Citiraj:
|
http://www.grossoshop.net/letv-x600-...ch=Letv%20x600
S poštarinom i kodom iz grupe dođe oko 1100 kn.. Nema nikakvih drugih davanja (pošta, carina) Eh, da.. Nema ti utor za sd, ali ti je verzija s 32 gige |
Citiraj:
|
Stigao mi LeEco Le2 Pro. Izrada vrhunska, moram se još poigrati s njim pa da vidim kako radi. Gore je neki custom rom koji je instalirao Grossoshop. Za sad sam jedino primjetio da mi se aplikacije neuobičajeno dugo instaliraju, npr. Facebook se barem 2 min instalirao. Vjerojatno ću staviti gore neki CM ili sličan ROM ako ima pa vidjeti kakvo će biti stanje
|
Citiraj:
I gearbest ti sad šalje u hr priko eu skladišta, isto je 100 tinjak kn poštarina, pa vidi šta ti tamo nude. |
Citiraj:
Jet ti paše ovo?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Le X620 using Tapatalk |
Citiraj:
sa gigom rama bi se našlo |
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Jel stigao kome Leagoo M5? Znam da vas je nekoliko bilo na preordevoru...
|
Zašto ne uzmeš Lenovo k3, ja uzeo prije mjesec dana za 100injak baksa koliko im je pala cijena
|
ovo stoji na trackingu:
2016-08-23 17:23 The item has been processed in the country of destination 2016-08-23 14:14 The item has arrived in the country of destination Iskreno, sumnjam da je vec stigao u HR, ali vidjet cemo. Cekam postara :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Retention reason : Invoice missing Oho, vec vidim da ce biti veselo. |
@čuks Danas ti dolazi poziv sa Carine ;)
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
A dobro. I ocekivao sam da paket nece zaobic carinu :D
Koliko vidim, ti nameti se placaju postaru prilikom isporuke? Ne daju nikakav predracun pa da to rijesim bez postara? |
Prema ovom reviewu...taj mob nije baš neka sreća. Nefunkcionlan GPS u 2016 je neoprostivo. Kamera ispod minimuma. Totalni turndown i zaobilazim ovaj mob.
|
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Citiraj:
lenovo vibe p1 za 120€ + shipping |
Citiraj:
dobri ljudi, molim vas pomozite mi odabrati najbolji telefon do 1200 - 1300 kn. toliko je tih kineskih brandova, a ne znam ništa o njima i nemam baš vremena za svaki tražiti recenzije. a da ih kupujem samo po imenu mi se čini malo neoprezno. ono što tražim je 5.5" ili veći ekran, 3 gb ram (može i 2gb ako je telefon jeftiniji od 1000kn), 16 gb rom, podrška za sd karticu od barem 64 gb.
što kažete na meizu m3 note? ili ovaj lenovo x3 lite? zapravo sam jako blizu da uzmem taj lenovo x3 lite. jel ova ponuda dobra i hoću li morati platiti carinu? također sam zainteresiran i za lenovo vibe x3, ako netko zna za ultra dobru ponudu? |
@raul - ok, thanks
@brko - ja sam se djelomicno zajebao jer sam kasno skuzio da ce zavrsit na carini, ali opet, za tih cca 600 kn tesko da se moze nesto bolje uzet, a da ima 2 GB rama. Ionako to ide burazu koji nije zahtjevan, najbitnije mu je da whastapp i viber rade kako treba :) |
Citiraj:
Imaju neku grešku sa mikrofonom, frend izludio u servisu isto jer kad staviš neku random aplikaciju sjebe mu mikrofon , i onda reset na tvorničke i ispočetka |
Citiraj:
lenovo vibe p1 (913kn) i lenovo x3 lite (897kn) koji da uzmem? ima li razlike što se tiće carine, između ova dva webshopa? |
Pogledaj u nasim ducanima mozda nije velika razlika u cijeni a dobijes dvije godine garancije.
Citiraj:
|
Nisam kupova u niti jednom od tih pa ti ne mogu pomoci oko toga.
Citiraj:
150 za prosjecnog usera 200 za bestbuy ulozeno/dobiveno 250+ za kvalitetu i performanse u svim segmentima 400+ ne gledaš kineza napominjem da ima iznimaka kod skupljih mobitela, da ne pokrecemo flejm |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |