![]() |
Citiraj:
|
Zanima me dali je tko potpisao ugovor kada mu je došao mobitel?
Jel ja sam potpisao samo onaj papir da sam primio paket. Rekla mi je zenska da ce mi dignut brzinu kad dobiju od dostavljaca potvrdu o primitku paketa i potpisani ugovor za produzenje adsl-a, a ja ugovora nisam vidio. |
Ni kod mene nista od ugovora, jedino potpis u onu postarevu "biljeznicu"
|
Ja sam im mailao IMEI, ime i prezime na koga glasi ugovor, dobio odgovor u roku od par sati da su proslijedili i da cu kroz par dana dobiti kod za otkljucavanje.
Dakle nema potrebe ici u neki t-centar i zivcirati se radi nekog bedaka koji tamo radi :) |
Bok, imam jedan stari modem od t-coma koji nema wlan i pregorio je. Nabavio sam jedan Siemens se555. Htio bih imat u cijeloj kući WLAN, a ovaj router mi ima preslab signal. Znam da se555 može radit kao repeater.
Da li će mi t-com dat drugi modem(po mogućnostu wlan) ako prijavim kvar za njihov stari router. I nisam vezan ugovorom. Hvala |
Da, trebao bi dobiti novi, zovi SZK i prijavi kvar. Ovaj stari vrati tehnicaru dok ti dode doma, naravno ako ga jos imas.
Novi koji dobijes je njihovo vlasnistvo pa ako jednog dana promijenis operatera moras ga vratiti. |
jel zna netko
dobivaju li sto na poklon novi dsl korisnici? |
moram ih pohvaliti, jer kako ih svaki put kada zasluze popljujem, tako moram i biti dobar i pohvaliti ih.
daklem, jest da se cekalo, ali se i docekalo - danas napokon dosla galaksija mini :care:. kutijica smijesnih dimenzija, ali mobitel sasvim dovoljnih, cak i povecih ako ste "zaostali" u napretku tehnologije (citaj - jednostavno ti nije trebao uredaj s kojim ces ici na internet, kupovat i instalirati aplikacije, gledat filmove, biti na fejsu svakih 15 minuta i slicno, tebi je kao i meni trebao - mobitel (pozovi/javi se/procitaj poruku/posalji poruku)). no, ovakva prigoda se nakon jako dugo vremena suse IMHO isplatila. dosao, i naravno posto sam na tomatu - treba ga otkljucati. vidio ovdje sto i kako se moze preko maila obaviti (hvala covjek :beer:), poslao danas oko 14:00 mail s upitom za kod otkljucavanja, dosao navecer doma, kad na mailu poruka od tcoma s kodom :). tako da se unazad par sati igram s mobitelom s tomatom unutra, sve sljaka 5/5, svaka cast na brzini odgovara tcom :goood::chears:. |
ima li kakvih novosti o nekim možebitnim sniženjima cijena?
|
Ima, sniženje cijena će biti odmah čim im to HAKOM odobri...
|
Citiraj:
|
Meni danas stigao kod, prekjucer sam im mail poslao. Tako da preporuka da svi to rijesite mailom :)
|
Jeste vi poslali i sliku tog ugovora za produženje? Meni nije još stigao nikakav ugovor, a produžio sam ADSL 27.3.
|
Citiraj:
uglavnom definitivno pokusaj i preko maila, automatski ide njihov reply da je mail zaprimljen, i da u roku od 3 dana ce maksimalno doci odgovor. meni je dosao isti dan :). Citiraj:
|
moja greska, netrebate nikakvu sliku poslati, samo ono sve ostalo sto sam naveo...Inace vam je rok preko tcentra 14 dana, preko maila ide jako brzo, obicno kroz 48h!
|
Evo da ih i ja pohvalim,poslao upit na taj mail i za pola sata stigao kod.
|
Citiraj:
|
Dečki, vi ne čitate temu baš najbolje.. do maloprije su djelili Galaxy Mini, tako da ćete se još načeka do nekog boljeg ili sličnog poklona..
Pored toga, uvjerio sam se da je uvijek najbolje nazvat 0800 9000 i pitat ljude u szk ako je štogod novoga, jer stranice su im relativno šture i neupdatane u većini vremena.. |
Jel li netko rootao Mini-ja, koji vam je dobar rom? Malo mi se čini spor pa bi htio staviti neki vanilla android.
|
A najbolje da će se sad u ovom topicu pisat o romovima...
|
Citiraj:
|
Postojeći, drugim riječima, novi korisnici su jedna te ista stvar, samo je princip razgovora drugačiji ;)
Slažem se u vezi čekanja na razgovor, nekad ih dobijem istog trena a nekad odustanem, ali svakako uvijek imaju informaciju što je novo u ponudi.. |
evo nova akcija je koliko vidim i cujem. zvao operatera i kaze moras produzit ugovor za net i za mobitel a ako nemas novi ugovor napravit. ajde da je adsl i telefon al u kobinaciji sa mobom....rip
|
A koja je nagrada za to?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ako ih nazoves posalju ti mailom detalje o "akciji" mislim da je najmanja tarifa za pretplatu 100 kn koju mozes uzet al onda vise placas tv.
adsl mi je istekao prije godinu i nesto a sad kad sam mislio ubost nesto opet me nece edit- nisu poslali detalje o akciji nego mi je mujo poslao o tarifama podatke,znaci samo koliko imas cega u pretplati za mob... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo i ja zvao, ako uzmeš flat ADSL na 12mj i jednu od Extra Total tarifa za mobitel, onda ti daju popust na kupnju Samsung 32" i 40" telke.
Ja sam konkretno pitao za 40" telku, pošto imam flat ADSL i Extra Total S (100kn pretplata). Ispalo me da bi telku trebao platiti 2498kn. Mislim, ok, jeftina je ta cijena, no ja imam pušing jer sam već uzeo Extra Total S prije 2mj, a meni je rečeno da se ugovor mora napraviti sada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isto tako, jucer sam poslao zahtjev za kod.Dobio sma onu auto poruku da ce mi odgovoriti u roku od tri dana.Nema druge nego cekati.
|
a pojma nemam, ocito mi se posrecilo :). sta da vam kazem obojici i ostatku populacije koja isto ceka na kod - strpljen/spasen.
|
Meni je za samsung galaxy mini izgledalo ovako:
pon, svibanj 7 - poslao zahtjev e-mailom cet, svibanj 9 - dobio autoresponse pet, svibanj 10 -dobio network unlock code taj petak su brijem i svi drugi dobili tu na forumu, pa je moguce da prvo zaprimaju nekoliko zahtjeva, a onda ih rjesavaju sve odjednom. |
Ni meni još nije stigao (poslao mail u petak navečer).
|
Posla mail u četvrtak, dobija kod jučer
|
Sad bio u centru, kaže lik da treba čekati do tjedan dana, imaju veliki broj zahtjeva itd.
|
Ja sam danas dobio kod.
Poslao mail u četvrtak 17:26,danas došao u 17:22,tako da je praktički stigao u roku 3 radna dana,na knap :) . |
Poslan u petak kasno popodne, kod došao danas u 19.50.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |