![]() |
Citiraj:
|
primene buju
|
Citiraj:
Zadnja ribarnica tam na dnu placa... |
Zakaj kupovati kad imate mene : hello2 :
|
Citiraj:
A i rotkvice su ok... Danas sam jeo neki mladi luk-bio je baš gadan:( , sa placa...na svu sreću ima gore stara mladog. Vidiš-dobro si me podsjetio za rotkvice:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni su ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Brontosaurus z mlincima:D
Patka z mlincima, uz to svjeze rotkvice, par pusleka mladog luka, doma kuhana rol sunkaod jedno 2 kile minimum. Kaj bu u Petak bumo vidli sve mi nekek smrdi na paniranog oslica ( ne onog iz Ledo skrinje: DualWiel ), a kaj znas mozda se zalomi i pohana raza. |
Čuj Kristuš...sve si nekaj mislim..kaj ne bi ti trebal rundu zavrtit za Uskrs:D :D :D
Mislim-bio bi red:burn: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tak je:D
Red je red. :beer: |
Citiraj:
a kaj mi budete napravili ak ja odbijem , razapeli me?:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko je spomeno rambo kekse :rambo: :clap:
Eto došel ja da Vam svima čestitam Uskrs, da od Rak-a uzmem par brojeva telefona, da od AMDejca stvorim akvaristu a s mitzekom da napravim pistu :D |
:clap:
|
Citiraj:
|
Ajoj:eek: kakav remetinec, bez kompa sam djelomicno bio ostao radi nekih drugih hobija (akvaristika). Jebiga sjebala me vojska te alkohol novogodišnji. Alkohola se rješio a za vojsku jos trebam vidit sljedeci tjedan, valjda bu i to nekak iskemijano.
Nazovem te ovih dana na fontele pa da odemo zajedno u Remetinac..ups ovaj... na kavu :D |
Jel imaš kakvog podmlatka u akvariju.:)
Meni su se počele množit gupije, a mislim da ću uskoro imat i ancitruse.:beer: |
imam nešto švertova (full malih), platija, uskoro ce i silver molyji. Ancistruse sam razmnozavao tamo jos u prvom mjesecu i svih 40 komada koji su odrasli sam prodao ali bit ce ih jos samo dok malo vremena ulovim.
|
Citiraj:
|
Marac kaj se \ali[ ja nisam n=bio na odsustvu koliko je ukupno tvoj vojni rok . A us put helbala te tvoja microsoft naturale tastarura niako da se nau;im na nju.
BTW Blagoslovljeno Vam jelo Uskr[nje: kuhana [unjka s maldim lukom i fransuckom salatom. :beer: |
Žderonje moje drage-sretan vam Uskrs:beer:
Mislio sam još malo palamuditi-ali sam se tako nehumano usvinjio sa uskršnjim doručkom da ne mogu ni čašu Žuje popit:D :D :D Tako sam se grdo natrpao da mislim da ću preskočiti ručak:) Rok... |
Hvala Jelc također.
Ja sam si ostavil mjesta za janjetinu s krumpirom, al sam potrpal 7-8 jaja, brdo šunke, kulena, francuske i 7-8 glavica mladog luka. Onda sam se sjetil kajje za ručak pa sam stal. |
svima koji slave želim Sretan Uskrs.
onima koji ne, želim svako dobro. |
gurk,gurk,mrnj,hick....
DAO BOG DA NAM BU SAKI DEN VUSKRS! hick!!!!!
nebi štel kvarit.. i moja velikost se je dooooooooobro nakrkala šunkice,FRANCUSKE,jajcof,odojka,pureka z mlincima,uffffff sad moram zmislit kAJ BU ZA VEČERU¨¨¨¨¨¨¨!11!!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
Želim cijeloj populaciji Žderonja (i onima koji to žele postat) Sretan Uskrs i nek bude još puno fine papice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |