![]() |
Ovo je vrhunac. Kaže mi na tel iz vemila jučer da nema teorije da je naruće, a pošaljem mail sa narudžbom i dobijem reply da dolazi do petka :S
Sad ne znam ..... |
Kartica naručena iz linksa, rekao mi je da su slali ako sam ga dobro shvatio i 192 i 216 po toj cijeni te da ne zna koja će mi doć jer je samo jedna ostala. Nisam ni htio znat lol reko šaljite. Uglavnom amo ljubazni u linksa odma se javljaju na tel a u vemila te skoro tjeraju a tel je lutrija.
Sad me samo zanima na konfu iz moj komp da li će napajanje biti dovoljno? Ja mislim da hoće ali ono.... EDIT : Radi se o nekoj od XFX-a. |
Bit ce ti dovoljno napajanje...
|
Citiraj:
|
Došla dan ranije :D
Kartica je 216 shadera 55 nm :P Jednostavno sam prezadovoljan sve 5 :D Idem testirat sad i tako to. |
more cijena i link na nju?
edit:ups netreba procitao pras postova iznad |
Sta je OVO?
Gledam svuda cijene i uredno su preko 2000kn (ili jako malo ispod toga), a ova ima 10 godina garancije, 216 SP-a i kosta 1600kn. :stoopid: |
Mushkin GTX260? :D
vjerojatno neka greska na novom siteu... |
Citiraj:
Jedino sto je meni ovde neobicno je cijena... Ima li neko od vas zelju da ih nazove i pita o cemu se radi i da li ih imaju na stanju? Ako je ovo tacno, cim sjedne plata mogao bih je kupiti. |
Citiraj:
Sve GTXice (osim Zotac-ovih Synergy Ed) su 216ice i idu i za ispod 1400kn - Link Dok se za 160kn više možeš uzeti 275GTX. Tako da ne vidim ništa posebno u toj GTXici iz HGspota. |
Citiraj:
Inace nisam vec dooosta dugo vremena obracao paznju na cijene HW-a tako da sam i dosta ispao iz te seme, neke druge obaveze imaju veci prioritet od HW-a nazalost. :) |
Citiraj:
Je Mushkin je :D Otvori sliku i vidjet češ logo na kartici :) Nego, pravo lijepo, Mushkin poznat po svojim garancijama, jako dobro, ovo bi mogla biti jako dobra kupovina, još da se nađe Mushkinova GTX275 po dobroj cijeni... |
Da mi je znati od kojeg je proizvodjaca to mushkin otkupio te grafe pa ih rebrandirao :)
Ali garancija je ultra lijepa i izgleda super shoping, valjda par puta bolje od neke 4xxx serije (biased misljenje) |
a cuj, 10 godina garancije je uvijek lijepo vidjeti... samo je pitanje na koliko ce to nasa gamad srezati
|
Pa ako i srežu, ići će se na uvoznika za ostvarenje garancije, ili direktno kod Mushkina.
Kao i kod BFG-a. Nego, HG-Spot je kod nas za glavni za Mushkin ako se ne varam, i ako ne režu memorijama garanciju, neće valjda ni grafičkim karticama. |
Nemaju oni što rezati. Na računu lijepo piše 10g garancije, a ostatak direktno preko BFG-a ako se kartica registrira.
|
pa dobro, ali velim, kod HGspota (ili neke druge XY firme) vjerojatno nece biti 10 godina garancije nego ce se nakon 2 godine (hipotetski govorim) trebati obratiti direktno proizvodjacu
|
može li mi netko sve proizvođače ove grafičke kartice?
treba mi za prezentaciju |
XFX, Zotac, BFG, Gigabyte, Asus, Mushikn, Gainward, Palit, Galaxy, POV, Sparkle, EVGA, MSI, Manli... neka netko dopuni, vjerojatno nesto fali
|
PNY
|
Inno3D,Leadtek
|
Citiraj:
|
Ni pitanje nisi postavil kak spada :D:D
|
1 privitaka
Evo ja uzeo mushkin gtx-icu, zasada sve pet ali još nisam puno testirao. Evo malo slika kutije i sadržaja, ništa posebno ali kutija je zanimljiva :D
Mora biti izdržljiva za 10 godina jamstva, ja sam isto uzeo mushkin redline memu i kutija je također zanimljiva, može poslužiti kao dvd-cd kutija. |
Citiraj:
|
HGSpot, oni jedini uvoze Mushkina...
|
Mislim da će ovo biti jedna od boljih 260-ica kod nas, čisto zbog pristojne cijene i fantastične garancije.
Kupio bi ju i ja... samo bi radije malo pričekao Mushkinovu GTX275 |
Slažem se. I ja bih to ubo.
|
Zna li neko od vas kada bi to moglo doci u HG ili da im saljem mail?
|
Odgovor na mail ćeš čekati barem mjesec dana ili ga nećeš dobiti uopće :D Idem ja sutra do HG-a pa ih budem pitao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |