![]() |
Uhh, zena sinoc tako dobru pizzu slozila da sam se ubio x2.
Danas....čarobna juha. :D (i slijedecih par dana) :fiju: |
jučer sam se naždro pohane piletine i rizibizija :p
danas za gablec..burek sir i lisnato s hrenovkom :) |
crni rižoto od sipe
:dobartek: |
Citiraj:
|
Baci na PM broj ili sken letka jos bolje :)
|
moja preporuka - Prosikito & Kalimero od poznatog nam žutog nogometaša, kod super konzuma na sveticama.
imaju navodno oke interijer (nisam bio), klopa je stvarno super prilično sve kaj sam tamo uzeo... pizze oke, tjestenine oke, lazanje oke, rižota oke, palačinke oke, pohani sir mmmmm oke, pomfri kako-kad (mora topli bit), cijene pristupačne, dostava (obično) brza. znači svi vi žitelji istočnog dijela grada si možete fino papati. |
Citiraj:
BIo sam na otvorenju i mogu dat potpis na gorenavedeno ;) više nego solidno.... SuperUnknown,imaš PM ;) |
ubijo kebab :)
pašteta ofkors..ljuti umak, blagi umak, fete, luka, paradjza i krastavaca..cak i nije bilo lose :) |
Ja uvijek kad ubijem kebab onda sam u blagoj ili zescoj cugi oko 3-4-5 ujutro i sljedece jutro je apokalipsa danas editors cut na WCu :D
|
Ja danas na suhoj hrani-sir, vrhnje, crvena paprika, adidas i raženi:)
|
kad dodem doma ceka me grah i kobasica :)
|
....ubil sam se u čuftama.... :zdero:
|
ubio pizzu i pljeskavicu u Rubelju u Dubravi.. prvi put da sam jeo pizzu u rubelju, dovoljno da više ne jedem tamo pizzu
|
Satro se u pireu, spinatu i jajima na oko :) Sad podrigujem uz pivchugu, sere mi se, a neda mi se ustat :D
|
Citiraj:
|
Ipak sam se nedugo nakon toga moral ic posrat, jer me pocel znoj obljevat :D
|
ja se sad nazderao graha....moja kozna stolica ce pozelenjeti od plinova....
|
Citiraj:
|
joj sutra snicle,zelena salata,ledeni vjetar sa slagom mmm...ubiti cu se 10x puta...i na kraju hladna zuja...wee raj za mene...
|
mislim da si odo malo adidasa prije spavanca narezati :p
|
nego brodjani gdje idete jesti...dajte neki prijedlog da idem strefiti nesta na brzinu...
|
na klopu kod frendova danas... girice pohane. mm. :p
(čisto iz razloga što kronično ne podnosim liganje... :p ) |
Danas pohana pileća jetrica, pire i šalata od crvenog zelja:)
|
Jelc, si zval baku? :)
|
baš je sad matori pričo sa dedijem i ja se derem u pozadini da pita za ždere... naravno da mi se gnomski kolega nije udostojio forwardati to pitanje, pa i ja sad pitam javno :)
|
Citiraj:
|
Evo ja maloprije skoro umro od mlinaca, piletine i dinstane riže. Još za desert jedan sendvič i amen :D
|
sto ce biti neke ždere ili? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tak da... |
Pečene kobase(ljute) i gravchew na tavche.....a classic :D
|
no ljudofi....bu kaj uskoro
|
Zaboravil sam nazvat...išao malo gledat pod kapke pa zakrmio:D
|
Citiraj:
masni je isto danas na kafi kukal kak nema zdera....ajmoooooo :zdero2::zdero: |
hehe carevi kad se opet sastajete na sljedecim legendarnim zderonjima...
|
jutros je stara skuhala 5 jaja, narezala poštenog adiddasa, stavila kruha i mladog luka na stol..
uf kako sam se napucao :p sada lagano nazad u krevet :D |
Ja budem danas napravil mali odmak od nedjeljne klasike-kelj i faširanci:)
|
Citiraj:
|
adidas=špek
ja danas za rucak imam lazanje..sada se trenutno trpam sa Truffesima :) http://www.jacquot.fr/uk/truffes.htm |
Domaća kokošja juha,
Pile s ražnja, pečeni krumpir, domaći kruh, zelena salata s mladim lukom, ožujsko kako je lijepo doći kući na vikend :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |