![]() |
Citiraj:
Danas ubih za dorucak ujutro odmah u glavu burek s mesom i litru jogurta i 2 cigarete :) Na poslu roknuh slavonsku pizzu s ljutim feferonima, normalno... a maloprije smaknuh jetrica sa zgancima i litrom mlijeka... UFF :) |
I ja se ubio u pizzi veceras. :D
|
Citiraj:
Čingač više nije što je bio, nažalost:nono: porcije su i dalje ogromne al kvaliteta je vidno pala:smoke: |
Netko je spominjao Velebitsko. Vidla danas u Importanne Galeriji dole u jednom od kafića, 15kn. Mislim da je Korzo. Ak ima uopće tamo kafića koji s etako zovu.
|
heh, beren i ja smo bili na nekom tulumu u subotu i tamo se pilo velebitsko...i mogu reci da se jako pokvarilo :(...pred 3 godine to je bila najbolja piva...danas vise nije :(
hiperprodukcija...kmek >_> danas sam za dorucak pohala kruh i uz to :kafa:...sad sam na poslu i pijuckam caj od brusnice (jako je fini :)) |
Zadnji put kad sam pil velebitsko (prije tri mjeseca) bilo je ono dobro staro :)
Ja mislim da sam bolestan..ni jutros nisam jeo..bude me nekaj primilo..gubim apetit :( |
A ja sam vec drugi dan zaredom u skoli bez $$ za dorucak. Jucer sam samo Twix pojeo :(
|
ja sam danas pojeo kruščić pecivo, dukat mliječni namaz s povrćem i 5dkg šunke u vlastitom soku :)
|
nazderala sam se spageta bolonjez i zelene salate tak da sad jedva disem :)
|
Ja dns ovdje http://www.palacinka.hr/ love it. :)
Kojih 200-300m od daleko bake (žderonje, ne moje :D), pored FER-a. Za tako malo poslovnicu, stvarno su si dali truda oko web stranice, ima čak i forum. :) |
Fatso :D
Ja danas doma kao i jučer imam sarmu..a i preksutra to imam :) |
Bem ti sreću...taman se nahrustili u Saće na platu a kad ono gori zgrada:stoopid:
Pa morali u pizzeriu... |
palačinka.hr totalno owna... brutalne palačinke, a čujem i debele pohvale na omlete ;)
|
mmm sisice ovo se čini dobro :) budem probao..već sam fowaridirao adresu po firmi..bude pala neka narduđba :p
|
Citiraj:
Pa u gem se ide jest,a u luju pit:D |
Ufff, evo dosao sad sa posla, od 08,30 ujutro i zena me doceka sa pire krompirom i cuftama. Lijepih 6 cuftica sam smazao. Pre-do-bro.
|
a nije pizzu napravila? bah...baš šteta.. :lol2:
ja sam sarmu jeo :p |
:stoopid: Pa pizza je bila jucer. Nemogu bas svaki dan :D Treba nekad i na zlicu pojist.
Inace evo vam malo egzotike, @Matesonik, nije za tebe :D http://img.w3dizajn.net/images/organicgrudnjakw4m0.jpg |
Citiraj:
|
da, to je istina... nisu od fera mogli dobacit do allijanca, onak damn.
|
Dns sam se ubio u Meksičkoj i Snikersu, omfg sinkers, sanjam ga... Fkt se zasiti od toga... Btw. poskupili su za kunu sve... :(
Omlet je na tapeti uskoro :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
meni ne dostavljaju kući (staglišće) ali na šljaku da - cvjetno :D dobar razlog za prekovremeno :D
|
Ma mrzim te radijuse dostave. Rado bi si tu i tam onu metar na metar pizzu iz Mr. Jacka naručio, a granica do kud voze mi je 100 m zračne linije od kuće. Kako sam lijen, ne da mi se rušit zadnju klupu i vozit do Stenjevca po nju :D BTW, Edo vjerojatno još uvijek nije gotov s renoviranjem, za Delfin nisam čuo već jako dugo, načuo sam i da se Kum pokvario.... jel ima tko preporuku za dobru pizzeriju u zapadnom dijelu grada, a da ima dostavu??
|
Edo se renovira baš za posjetitelje? Hebeno :)
Zadnji put kad sam uletio tam je bila sam ono, peka za dostavu, jel. Zabrio sam da su renovirali od požara već... |
Ja sam zvao par puta pa mi se automatska sekretarica s "ne radimo do daljnjeg" javila. Mislim da su nakon požara nakratko otvorili pa opet zatvorili.
|
Citiraj:
|
Rubikon se je pokvario i nije više klopa kao nekad.
Jeo sam nedavno njihovu pizzu i nisam baš oduševljen. Stavili su na nju puno previše šampinjona da bi prikrili nedostatak šunke i sira, a šampinjoni su im bili prefriški tj. nisu odstajali pa su pustili puno vode iz sebe. Tak da je pizza bila vodenasta i imala prejaki okus po gljivama. Njihovi čevapi (isto probao nedavno) katastrofa, žao mi je da ih nisam slikao. Bili su nekakvi scvrljeni, masni i jako žilavi. Odvratno. Zapadni dio grada sa dobrom pizzom: Petar u Podsusedu, Kuglana u Gajnicama, Mozart u Španskom, Geppeto u Kustošiji (ali nisam probao pa neznam bila nekad OK) i klasika uvjek dobra iz Lorca kod bolnice Sv. duh na Črnomercu. |
AMDejac stara dvojka u gajnicama ti ima imho jako dobru pizzu.
|
Tovim se s 10dkg mortadele s malsinama, 1/4 kruha, majonezom i jogurtom :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32. |