![]() |
dobro sad to... syss -> pingvin 100000000m zračne linije, syss -> gem 3 koraka :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dva sendviča:
posebna, majoneza, feferoni, sir i zelena salata poslije toga malo sušene kobase i sira :) sweet :p |
Citiraj:
|
http://img.w3dizajn.net/images/Slika015fbt8.jpg
mljac:D ručak "kod štefa" cola i lignje...ubio sam se :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
luka onan ftw! :D
ma nek stavljaju nutra preparirane žabe, dok je dobrog okusa svejedno mi je. |
Citiraj:
Bas cekam da mi mikrovalna bipne. Grijem si pizzu. |
danas kupio od tefala onaj grill za sendvice,413kn...napravili si 2 sendvica ispalo je predobro...a prije toga skocili po porciju cevapa kod rubelja za kuci :D ja samo...draga ne zeli vise cut za cevape u narednih godinu dana,teško joj palo :D
a ovaj grill za sendvice trazili uzduz i popreko,bili u lesnini/merkuru,pa mandi...na kraju kupio u cityu...kupili u merkuru predobre noževe za meso :D |
Hamm di je taj Pingvin?
Ja si moram nekaj izmislit za klopu da je velika kolicina iste, prosli tjedan sam jeo burek, uglavnom mi je bilo taman ili malo premalo. Danas burek+sendvic od lizike pa je bilo taman. |
Citiraj:
u rubelju već odavna ćevapi ne valjaju , u mitnici na črnomercu su prosječni čevapi, a lepinja s posebno plaća (da ne velim da je riječ o malom pecivu kupljenom u obližnjem konzumu...)... one ćevabdžinice oko okretišta u dubravi su ok, ali ništa više od toga. to je ono u kaj sam se uvjerio zadnjih mjeseci. kad smo već spomenuli soju, žena je radila odreske od soje prije izvjesnog vremena. ja sam pripšremio za rezervu špek i domaće ljute sušene kobasice, ali na moje iznenađenje najeosam se sojinih odrezaka i nisam trebao dopunu. ali, to je već tema za onaj drugi topic :D ne znam za taj pingvin, ali meni su sendviči u boniti zakon, osobito pohani sir... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nazalost, nekad bilo cemu, danas samo ukusno, no preskupo i premalo. Citiraj:
Bila je na repertuaru begova corba i klasika sa skare - jetrica, sudjukice, sis i cevap. Poslje toga vrlo odmjerena baklava (ne preslatka, orasi taman gorki). Cijene su razumne, well... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nebute nikad pogodili sa kim sam bil danas na ćevapima-sa matorim adminom:p
Htjeli na pizzu ali nije bilo struje pa smo nakon sto godina otišli do Saća. Zadnja dva puta nije bilo dobro pa smo prestali dolazit...sad je puno bolje. Ćevapi su bili izvrsni (nekakva kombinirana porcija, 5 ćevapa, dva šiša, lepinja) Šnjofaju po roštilju i dimu baš kako treba, sočni i ukusni:nuts: :zdero::beer: |
Juš da si napisal di ste bili :)
A ja nemam volje za jesti..ni za piti..za ništa..baš je neko teško vrijeme..gledam kroz prozor i evo počela je kišurina padati...njah... |
vidim da se prica o cevapima, evo ako neko bude isao u/kroz pozegu moj prijedlog bistro "lav" meni najbolji cevapi koje sam probao na teritoriju RH, birtija izgleda kao da je vrijeme stalo prije 30 godina, ali cevapi su vrhunski, vlasnik je musliman i zna znanje, trenutno sam u osijeku pa ako neko zna nek mi kaze gdje ima dobrih cevapa u osijeku. fala.
lp |
Citiraj:
Pa jesam napisao. Dlakavi. Čitaj pažljivije:D |
A fali mi šećera u krvi pošto nisam nikaj jel :)
|
Citiraj:
Uf, ja bi još mogao koji ćevap:nuts: Ovo danas je bio jedan od boljih gableca u zadnje vrijeme... |
za ručak piletina sa ražnja i krumpiros i za desert neka čokoladica :D
|
Citiraj:
|
mmmm:dobartek:
|
Ja sam sada ubio dvije sarme...idem po pivu u pivnicu medvedgrad..piknem si dvije litre..imam pringlse...i laganini piva, čips, bolja polovica i neki filmek ;)
|
ako ste kada u rijeci kod fadile je super. a ako imate vise vremena onako za u restoran onda u lovorku odite. budem ja za rodendan 30.4. frendove u lovorku odveo. puno njih nije bilo nikada, a zive tu u rijeci...seljaci.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |