![]() |
http://www.3dmark.com/3dm11/12069601
edit : daj skini i odvrti ovaj šta je on linkao.. edit 2: ja neš zajebo.. neš ja krivo vrtim |
Citiraj:
evo ti jos do prije 3 godine hahaha BTW definitivno si nekaj zajebal jer gle mi score na konfi iz 2014. Moram ic spavat!!!!!!! U 7 na posel! |
|
Citiraj:
@Igneos Eructid Di si sad? Nema komentara? |
http://www.3dmark.com/3dm11/12069629
vrtio sam test :D Ali zasto niste skinuli novi 3d mark nego ovo staro cudo, osjetljivo na cpu? :D usput, ne vidim nigdje vase nickove na validacijama, tako da cu ionako zanemariti... |
Citiraj:
|
nisam vidio taj post, sorry...je, moga si jos jaci description stavit :D
nema, stroj jede malu djecu, ali treba zero kloknit tu grafu da budu u livelu :D |
Citiraj:
haha pa kako se borit ? :D ti si imao 2x r9 290 a ja 1x rx 470 |
Citiraj:
Igneos, pa to je vec poprilicno clocknuta grafa tvornicki... di ces jos... |
|
hahahhaha pa nećemo te pizdarije vrtit
|
nema izvlacenja sad, da vidimo mere li 9,9?
|
Znaci po svemu vidjenom dosada tajci je nekakav best buy ?
|
Citiraj:
Samo kaj C6H se može nabaviti odmah, a Taichi postoji samo u najavi. U USA je razlika 55 USD, a u EU je razlika 6 EUR. Naravno, Taichi je skuplja, C6H čak toliko i nije. |
Taichi, zasad prednarudzba u Alzashopa, cijena 264€
CH6 je 286€ |
Evo i Hardware Unboxed simulacije hexa/quad.
PS. Da se možda otvori novi thread za vlasnike? Mislio da je bilo pun k novih informacija preko noći kad ono, čmarkovi... :lol2: |
Odlično. Nego kaže da 1400 neće imati isto l3 cachea kao 1500X... Odakle mu to? Nisam nigdje vidio tu info
Edit Stvarno http://www.pcgamer.com/amds-affordab...arting-at-169/ No treba vidjeti koliko će utjecati na performanse |
Ja bih bio deklarirao R5 1400 kao 45W čip, s obzirom na taktove i to da je R7 1700 65W :p
|
Jel vrijedi dati tih 200kn vise uopce za 1600X ? Kod R7 se pokazalo da nista taj X nije bolji, cak je losiji u nekim situacijama. Po nekoj logici vulgaris 1600 bi trebao ici isto kao 1600X. |
Citiraj:
|
Naravno da se ne isplati 1600X. Isto sam mislio i za 1400 naspram 1500x, no treba pričekat recenzije i vidjeti koliko će i dali će duplo manji L3 cache na 1400 utjecati. Onda opet ako se proteže do 1500X zasto ne i do 1600...
|
Citiraj:
bolji za oc i traze nesto nizu voltazu? Ili to opet ovisi od primjerka do primjerka? Ja definitivno ciljam na 1600/1600x, ovisno o tome kako se pokazu u testovima... Ako ispadne da je vulgaris 1600 isti/slican u oc mogucnostima x modelu, onda je sve jasno. |
Pa po recenzijama što sam ja gledao 1700 je svaki put trebao manju voltažu od 1700x ili 1800x. E sad naravno da se možda koji put dogodilo i obrnuto, no to sve znači da su svi isti kuratz manje više
|
Da, znaci klasican silicon lottery... Na kraju samo bolje za nas :)
|
Pa vulgaris 1600 bi trebao biti isti, isti chip.. ovaj X mi se cini samo dodatna glupost tj. tvornicki naocan proc za klijentalu koja nezna ni u bios uci.
Ako odredjeni vcore treba za 1600X da rade sve jezgre na 4GHz toliko ce trebati i za 1600, dakle promjenis 2-3 opcije u biosu i zaboravis... To bi trebalo sljakati i na na odron plocama bez ikakvih problema jer ako primaju 1600X sa turbom do 4GHz nema razloga da se ploca nesto dodatno pati sa vulgaris 1600 postavljenim kao X verzija. |
Došao novi ram
Vengeance LPX 2x8gb, 3000mhz cl15 Radi ko urica na 2933 (učitan xmp profil) |
Opa. Odlične vijesti, jer imam iste komponente ko i ti :)
Daj malo više infa o tom profilu? To je postavka unutar BIOSa ili? U zadnji čas sam naišao na tvoj post i zamjenio killer sli za gaming k4 :) |
Sve kaj sam napravio je da sam otvorio bios, učitao xmp profil (jedan jedini ti je tak da nemreš fulat)
SoC voltažu postavio na 1.1 XMP profil ti povuče ddr voltage na 1.35 automatski tak da to ne trebaš dirati. Kaj se procesora tiče, izgleda da imam ok primjerak 3.8ghz uz 1.21V |
Citiraj:
Ps I sta ces sad? :D:D |
Huh. To sa ovim novim BIOSom što ne nedavno izišao? A taj OC, sasvim uredu. Većina ide do 3.9-4.0 ali sa žestoko višim voltažama kako sam čuo.
Btw kakvi su tempovi? I pod kojim hladilicom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:35. |