![]() |
Citiraj:
http://www.videosredisce.hr/artikli....rt_num=SXVC100 etc. EDIT; aaaaa, interni :hitthewal: , jebajga . . . |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samogradnja. Nije to problem za izvesti, malo volje i inventivnosti, nebi trebalo biti problema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Audio kabel probaj nažicat kod dobrih ljudi po servisima, možda imaju koji. |
Imam Zotac GTX260 pa me zanima da li se ona može spojiti na TV i kojim se to kabelom radi? Dal treba i neki dodatni software... Nab pitanje. :D
|
Citiraj:
|
zanimljiva cijena >>link
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad vidio da na telki imam samo scart i antena ulaze, dal postoji neki posebni priključak? :\
|
Citiraj:
Jel imaš one tri rupice :) CRVENA/ŽUTA/CRNA...prek toga možeš spojit! |
Ma da star televizor je u pitanju sa samo ta dva ulaza, jedino imam neke dodatke šarene koje sam dobio s grafom pa ću vidjet dal ima što od toga da se da uštekat u TV lol. :D
|
Citiraj:
Postoji ti skart koji ima s druge strane utore za te kak ti veliš šarene kabliće...i to ti je to! http://www.made-in-china.com/image/2...eo-Adaptor.jpg |
Hvala frende, to je to. :D
|
Citiraj:
Javi jel sve radi. |
Hebiga. Brijem da nemam SPDIF out na P35 DQ6. :( Manual ... Nevjerovatno, a 680i SLI koju sam zamjenio jučer je imala SPDIF out :D :(
Kako sada spojiti? @Plavi fatalac :D ... hvala još jednom. :) |
Citiraj:
BTW: hvala tebi na kavi :chears: Ljepo je upoznat neke forumaše, a ne samo preko slova... |
Citiraj:
Jel ima gdje kupiti onaj adapter kaj bi išao iz vanjskog (žutog) SPDIF-a sa zvučne na grafičku... sjećam se da je pipincro pisao o tome al ne mogu naci gdje i što? Edit: našao... Citiraj:
Sada, di naći ovo: http://www.imagesforme.com/out.php/i...0505223313.jpg I najbitnije, bude li to delalo na GTX260, kao što dela na 8800GS? |
Citiraj:
Nevidim razloga zast nebi radilo :) Jedino ako ne igra preveliku ulogu taj vec ugradjeni hdmi izlaz na 8800gs. Hm, malo sam lijen ali mogu to isprobati na glavnoj konfiguraciji (gtx 280 i dvi-hdmi koverter), ali tek sutra-prekosutra. A sam spdif cable se valjda da napraviti u chipoteci, ili se upeca od nekog na trznici - ponajprije onih koji su kupovali gainward nvidia grafe s vec ugradjenim hdmi izlazom. |
I najbitnije, bude li to delalo na GTX260, kao što dela na 8800GS?[/quote]
Naravno da bi radilo. Digitalni audio signal treba dvije žice, tanke ili debele, bilo koje boje, bakrene ili aluminijske, drugim rječima treba bilo čime spojiti unutrašnju stranu cinč konektora sa digitalnim ulazom na kartici, a oklop cinča sa masom digitalnog ulaza na kartici. Uzmi bilo kakav cinč kabel, izmesari ga i spoji sa grafičkom. Ako je to komplicirano, stari moj, onda si ili ljen ko topina, ili totalna njubara. :chears: |
Citiraj:
Naravno da bi radilo. Digitalni audio signal treba dvije žice, tanke ili debele, bilo koje boje, bakrene ili aluminijske, drugim rječima treba bilo čime spojiti unutrašnju stranu cinč konektora sa digitalnim ulazom na kartici, a oklop cinča sa masom digitalnog ulaza na kartici. Uzmi bilo kakav cinč kabel, izmesari ga i spoji sa grafičkom. Ako je to komplicirano, stari moj, onda si ili ljen ko topina, ili totalna njubara. :chears:[/quote] ma njubara teška :lol2: nije fora u spajanju tih žica. 1. gubi se na kvaliteti 2. grdo izgleda. |
Da, zgleda grdo za poludit.
Ali je i efikasno, nema tu gubitka jer se prenosi digitalni signal. Pogledaj malo kako izgledaju ti kablići za prijenos digitalnog signala, sam možeš jedino bolju varijantu odraditi. No dobro, nije važno, možda nabavi neki fensi kabel, model modni mačak. :fiju: |
Citiraj:
Da vidio sam zanimljiva je cijena. Uredno sam zvao vemil da uzmem jednu iako je 192 zaboli me jer je cijena više nego super... kad kaže : Nemamo trenutno u Dubrovniku ni jednu, ja kažem ok , koliko Vam treba da je dovučete iz Zagreba ? - A nemamo ni u Zagrebu ali čemo imat za tjedan dva..... E sad kad bude 216 za cijenu 192 hhaah :D |
Citiraj:
|
skupljaju rezervacije pa da vide dal im se isplati naruciti :hitthewal:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |