![]() |
Vuco jel se to meni čini ili iz ove dvojice vrišti ljubomora :D:D:D
Danas za gablec sendvič, i jogurt. :) |
Ajde vuco i buljo vidite da me bugica ni 5% ne hebe pa moram se i ja malo ulizivati :D a i želim vidjeti trenutak kada vas obojicu spremi ispod šanka :lol2:
|
Citiraj:
Ako taj nešto može-može pojest:D |
Hahahahaha
Jelc care :D |
Citiraj:
Lako. Uvjek sjedite za stolom između Bulje i Vuce. :D Glad je zagarantirana. |
Ma mislim stvarno... Stavite me između koga hoćete, u čije krilo god želite, no samo da nisam pored ili u blizini Fleksa :D :D
|
daj meni 2 kile fleksa, znam ja s njim :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak biram Cigija :D |
LOL ma koliko može stat u Bulju? A Vucu bum razoružala osmjehom, dekolteom ću mu odvratit pažnju s tanjura. Podlo, ali učinkovito.
Deco, ponesite štitnike za koljena, nakon druge runde pivi bit ćete pod stolom. See ya oko 16h hopefully. Odoh jest kuhano meso i štrukle. |
Znao sam oduvijek da tu sliku držiš na kompu, mobu, novčaniku :D
|
mislim da s cemo nakraju ostat bugica,super,hamdija i ja zadnji na nogama :D i onda final shutout :P
|
Citiraj:
CU on d nekst žderonja gedering... Citiraj:
|
ne znam ni za sebe i bakija dal ćemo stići... imamo ponešto radan vikend. ak dođem, dođem navečer na cugu, za ovog dvometarskog papka ne znam točno kaj bu.
baki javi se da ljudi ne žive u zabludi ffs! :) |
Ass!
Davno sam se skinuo sa liste.Da li cu doci na cugu, ne znam jos. |
znači, sutra žderonje? u koliko sati? 5 ko inače?
Fleks - nisam siguran da ću moć doć, ako budem išao javim ti se. oće Snjakma doć Jelc :) |
@baki... sorry nisam vidio da si se skinuo.
:D :D |
Nazalost, morat cu otpast od klope jer mi je konj Hammdija maloprije javio da zderanje pocinje vec u 17h, a ja sam do tad na poslu (a vjerojatnije do 18h). Tak da cu banut samo lokat! :D
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob Vuco |
Konj Hammdija će ti znaš koga baciti pod znaš šta :D Sunce ti na forumu si od 2005 i ne znaš kada počinju žderonje. Ajde sada vi glavešine...i to vam je mod..pa mene bi bilo sram :D otkaz bi mu mam dal :D
|
Citiraj:
|
mah nema on placu....sva placa ide jelcu i tor-u...mito da mu ne daju otkaz.....kaj mislis zakaj svaki tjedan imas post tipa.... ja i matori admin.....:D
|
Gabre opet kasniš, ti ko da imaš osječaj kad su ždere, ali uvijek dan ranije ili isti dan :D
|
Dečki, micat se sa liste za klopu zadnji dan u 22h navečer baš i nije korektno...
|
Jer svi koji se maknete dan prije za vas se kolko ja znam mora platit, a to onda jelc placa iz svog djepa. Sto fakat nije u redu.
|
Fleks, makni tu nakazu s avatara, molim te.
|
Sve sam se nadao da sam slobodan za vikend, ali eto, upravo stigao iz Budimpešte i već sutra idem u Split. Pošto sam tamo do nedjelje, ne preostaje mi drugo nego otvoriti podružnicu Žderonja-ST i provjeriti ima li kapaciteta za obžderavanje i nalijevanje.
|
Citiraj:
smiješno, ali stvarno istinito. :goood: najvjerojatnije dođem na cugu. |
Citiraj:
Nego vec nas dugo nije bilo ovak malo. samo 14 po popisu :stoopid: |
Dečkovi, želim vam dobar tek, naŽderite se dobro. Možda dodjem ja pomoć na sljedećim Žderama :p
|
MmMmMmMmMMmMmmmmmmmMmMmMmmmmmm. Čvarci.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |