![]() |
Pomfri :D
E da, zake baka ne napravi nekaj ljuto? Ne znam kak ostalim paše ljuto ali meni to fali... :( |
Onda odi na kebab s bugicom ako onces nekaj ljuto..a ako oces nekaj fakat ljuto reci boljoj polovici da si bio s drugom na kebabu :lol2:
i buljo ako sam ja skužio jelca...pomfi i? i onda još nekaj uz to? ili sam ja zabrijao :p |
lol :D
Svejedno bi ja nekaj ljuteg na žderama :p Al sad ozbiljno, jel se to može predložit baki jer sam siguran da ne bi bio jedini koji bi jeo ljuto... uvijek paprim ali to nije dovoljno. :( E da sad sam i ja pročitao, pomfri i zapečeni grah. :) |
Citiraj:
dofuraj ih obije na ždere :D ajde može se srediti grah i nek unutra malo bace feferona i to je to :) |
Onda bi ja bio ljut :D
Između 2 vatre... :p :D E moglo bi to, ili ako ima one ljute papričice, koja je kao neki umak, jednom sam to jeo, nema nikakav čudan okus kao tabasco i jakooo je ljuto. :) |
samo neka baci pred nas roštilj i hrpu pomfirtsa,ostalo budemo lako i ako dolazi miletinje neka dofura gajbu nekatara (platim svoje naravno :D )
|
Citiraj:
Bude ti AMD-jac donio malo njihove domaće tropice...kad to popiješ više nikada nećeš biti isti:D Matori admin i ja smo maznuli danas po zagrebački, VGA ima kramp od auta pa nije stigo na vrijeme...ko mu je kriv... |
Citiraj:
Inače, kaj nije zapečeni grah ljut ? |
Ljudiii moji, da vi znate kako je ovo dobrooo....jedva disem :D
http://img.w3dizajn.net/images/P4090064ne5e.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P4090065ioun.jpg Made by moja zena :respekt: |
Citiraj:
Kaj je najgore, javlja mi se netko ko vozi golfa :D.....i nemre proc na tehnickom haha A sad, svi recite: "Hvala Vga na dobrom jelovniku" :p |
A i ja bih došla al ovaj put Žderati, al ne znam kad počinje jedenje, i ne znam kad ću izać iz labosa, dal u 15h, ili u pol 6, a ak dođem i 15 minuta kasnije, znam da sam štanga za neki fini krmić :S
|
Ako buš obečala da ćeš doć onda se možda i sakrije jedan mali :p :D
|
Pa valjda ce se Alfa-muzjak Vuco pobrinuti za tebe. :D
|
Ja ove Ždere postim, na klopu sigurno ne dolazim, a na cugu ako stignem. No, bar sam se danas fino naklopao - zagrebački kod bake. Da Nino, Jelc i ja :D Došao na kraju i VGA, no kao što netko gore reče - kramp od auta pa zakasnio :D BTW, bio danas na regi i prošao iz prve i to legalno, a ne ko Jelc s poklonima ispod sica:roller:
|
Je, je...to si prošel sa ženinim Yarisom pa se sad špinčiš...ajd reci koliko puta si moral platit za svoj kramp?:D
|
Jao kako cu vam sve pojest :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tak da ono, brijem da stigneš Ladybug... Nemoj sad ukenjat, pa ne počastiti starog druga Vucu... |
da lb stignes ,zadnji put je klopa bila oko 18 ako se ne varam,donda su samo neke pivice bile :D
|
Da, kasnili su, ja sam bio zelen od gladi :D
|
Citiraj:
|
što će bit žderonje? kad?
Tor - još voziš onu Alfu staru? |
Citiraj:
|
Citiraj:
kak god okrenes gotovi smo :D . Al evo Gabre buduci da ti jos svastikasti das auto nije stigao, pokupim te u petak u 15.00 :) . |
Autor lista za pijančevanje i žderanje
Jelc Fleks Hamm Costa MAHER ^SuperUnknown^ Buljo Zunzara + Rommel(frend sa Vrbovec Wirelessa) RAK Wolverine žile matesoni alengrosevic vga killer aka OC noob Vuco Odpadam. Gamad me prebacila u popodnevnu smjenu. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostavite mi mjesto između Vuce i Bulje :) |
Citiraj:
a nesmijem komentirat. nepravda... :D |
Citiraj:
Ziher ima neka caka... :D |
ima caka ima :D zna da ste vas dvojica nesposobni za jesti pa bu se ona najela :)
@fleks..budemo ja i ti komentirali :D (imam i ja 37+ ideja) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |