![]() |
Next Friday
|
Imam još samo tri staklenke ajvara ali brijem da budem barem pola jedne maznul uz krilca i pomfač:)
|
Sljedeći, 23.01.2009.
|
Evo kako se kod mene iskorištava moderna ADSL tehnologija. :chears::dobartek:
http://slike.hr/slika/241220083120.jpg |
Citiraj:
To je već ADSL2+:D |
Nadopuna liste za Ždere:
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo Snjakma cuga: codiac Gabre |
|
Nadopuna liste za Ždere:
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo Snjakma Wolverine cuga: codiac Gabre |
Poslije hobotnica, bunceka, patki, francuskih, pasticada, janjetine i svega u zadnjih mjesec dana sam na dijeti :D
Nadopuna: Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo Snjakma Wolverine cuga: codiac Gabre Mad_Duke |
dođem i ja vjerovatno na cugu... ne bum nikaj još pisal dok ne znam ziher.
|
i ko obično nekaj buš strgal ili moral nekaj obavit pa nebuš došel :D
|
to je isto moguć scenarij :D
|
Siso, nedavno smo lapradali o feti-probao ja jučer Dukatovu i nije loša:)
I da, mojne bit bančo i navrati...prvi si zbrisal sa dočeka Nove-možeš valjda bar na Ždere doć:p |
oke je feta, ali nekak mi je grabancijaš više k srcu prirastao... feta mi je onak superkonzumovski slani sir :D
tako ćemo znači razgovarati, služeći se nekim neistinama?!? :D |
feta je mrak :) obozavam je...sisa nebudi sisa i dodi :D
|
Citiraj:
Rekel sam ti, prije koju godinu sam par puta kupil grabancijaš i mogel si vola zatuć koliko je bio: Suh Tvrd Neslan |
Citiraj:
|
bu, bez brige ;)
@jelc... ja nisam na loš naletio, a kamoli na neslan (naravno pričamo u placu, a ne merkatoru). ključna stvar je "odukla", a ne kao što se poslije nove pričalo "syss peder prvi otišao, a sarmu probo nije i to sve na svoju inicijativu...". mislim samo da se zna kako je moj obraz čist ;) |
Citiraj:
Koji plac, to je nekaj domaće ili...? |
ja 99% dolazim
|
poriluk i faširanci danas :)
|
Kelj i krmici danas ... i Buco sir :)
|
Citiraj:
plac kod mene na volovčici, domaće naravno... imamo dedicated kumicu za sir (sve oblike) i vrhnje, druga dedicated za zelenjavu etc. |
Citiraj:
|
za mene konzum nije na sveticama/vukovarskoj nego na placu :D
pusti me sad da malo uživam u novom monitoru i svojim prvim potvikanim driverima za intelovu extremnu grafiku na lapu... nek ide u vražju mater i stara intel grafa i lap i dtd-ovi i driveri i rebootanje i sve :D |
Ima na Trešnjevačkom lik koji prodaje sir iz mješine, više vrsta...izvrsno:)
|
to mi je predaleko čak kad sam i na poslu :D
|
Da, dvije tramvajske stanice od posla:)
|
ja zadnjih dana uglavnom ne jedem ništa i moram priznat da mi se to pokazalo jako isplativo pod džep :D
|
Ja za doručak dobio konzervu, pureći narezak :gringo:
|
Citiraj:
|
Danas musaka:)
|
doma me ceka poriluk
ujutro su pala dva sendvicka s mortadelom i gaudom :p |
Nadopuna:
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo Snjakma Wolverine nathan cuga: codiac Gabre Mad_Duke |
Nadopuna:
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo Snjakma Wolverine nathan Mental cuga: codiac Gabre Mad_Duke |
nadam se da ce danas neki lignjici pasti :)
vise nemerem narucivati iz pronta jer sam promjenio job i s tim lokaciju...nedostajat ce mi :( |
Nadopuna:
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental cuga: codiac Gabre Mad_Duke Nažalost ne mogu doc :( |
Pa, budući da ti cura kupije pidžamice, šlapice i hrčkiće...znali smo kam to vodi:p
Jelda Siso?:D |
Citiraj:
@Buljo Budi muško. Čega se bojiš. Najgore kaj ti se može dogodit da ti da nogu. Pidžamu i šlapice si i sam možeš kupit. |
Svi iz Siska, pogotovo prava old school ekipa, vidimo se u podrumu!
Dok vi možete pojest 5 kila janjca, ja mogu popit 18 karlovački! :p Navijajmo i pijmo dok ne puknemo! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |