![]() |
ma daj se nemoj ni šalit sa mnom kad za 3glave dobijem ovo ;)
kako je dobaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... uf stari moj. |
Citiraj:
Nisam toliko platio jetrica, ne budi lud...bila su smrznuta a rok trajanja im je izlazil za 20-ak dana. Meni su poživila dok se nisu odmrzla:D |
nisam remya probao... volio bih naravno matori gade ako pozoveš jednom ;)
nemrem otić po sarmu, veder stejšn kaže -8.3 što je mnogo prehladno :D |
Citiraj:
Trebali bi jednom napravit degustaciju... |
ajde da ne trujemo dalje... ja dobavim kurvozje, ali ovaj pro model, ti nabavi remy-a i idemo se deluxe napit + čvarci sa strane za grickat :D
jedino... matori uz naša primanja to ćemo napraviti nikada, ali neka smo se mi dogovorili :D |
Citiraj:
Ma kakve čvarke, najbolje mi ide uz lonac prave kave i sfrkani Gauloises:) Danas brzinska hrana-metarski špageti, bolognese i kristalka. |
Ja sam se sad napucal kukuruznog kruha sa 2 para onih hrenovaka kaj pucaju.
Zalio sa kiselim mlijekom. |
Jel bu kaj od novogodisnjih zdera?
|
23.01?
|
Dosao doma od cure gladan ko vuk i sjetim se da imam u friđu zagorsku juhu restorana Šuman :)
Sad zgrijao i ubijam se :) |
Na poslu pojeo (po prvi put u životu :D) - kebab :D
Onak, pa da i to probam, veliki naravno, pfff, nije loše, al može to i bolje, bolji su mi oni veeeliki sendviči iz Mozarta :care: :nuts::nuts: Kasnije, (oko 16h) kolegica izvatila neku Knor juhu (onu instant za šalicu) pa sam i to pojeo i naručio još hot dog i njega ubio :) Bilo oke... i nakon 12 sati na poslu po povratku kući pojedem ostatke paštašute od jučer - :nuts: Danas je baš bio ono dan D za hranu :D |
ok sad sam sit i legnem i nemogu spavat.
Super. Nis idem po kuhinji radit dar mar :D Sve si mislim da ce i fileki stradati :D |
aj em in za 23.01.2009 :)
ujutro..cetiri sendvica :D mortadela, sir, majoneza i kačnički kruh :) |
Dakle, Ždere 23.01.2009:)
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher Ostali nek se dopisuju... |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks |
Imam 1 kilu krmića u komadu. Nemam uopće ideju kaj da napravim s tim sutra za ručak.
Ajde neka ideja, budite kreativni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Veprićevi. Uz to knedle od kruha:nuts: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam uzeo jedamput komad onih krmića za sušit, veći su, imaju kožu i sloj masti pa ispadnu fino i nisu suhi:)
|
Evo da se i ja pridružim, ove godine smo napravili oko 100 kila kobasica i pošto je sad ova kriza sa plinom, naravno te kobasice mi ju pomažu prebrodit pa svaki dan pomalo.
|
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Buljo |
Citiraj:
mnjam, kak to bude fino to nije normalno Al stari moj... sa piletinom ja uvijek uzimam :D Još nisam probao meksički, piletina mi je predobra da bi išta drugo probavao :care: |
jucer sam juneci saft s njokama :nuts: a za danas planiram pohane pureće snicle, rizi - bizi i pečenu papriku na salatu :)
a i bas gledam u fridz i vidim da imamo malo previse mlijeka kojem izlazi rok ubrzo pa bih mogla i neke palacinke bacit za desert ;) sad sam maznula jednu puter stangicu namazanu dukatelom s povrcem i gore suhe vratine :kafa: neizbjezna i to u hamper salici :D |
Citiraj:
|
Danas bude bez juhe, veprićevi krmići (pečeni u komadu i pokriveni špekom:nuts:), mix bukovača, šampinjona, lisičica i vrganja onak na gusto i knedle od kruha...ubil bum se ko zadnji sacpra:p
|
Tak sam i ja na kraju našpikal komad krmića od kilu sa špekom i šešnjakom.
Isto bez juhe. Jednostavno nakon ovih blagdanskih prežderavanja nemam više volje za ničim. Moral budem na neko čiščenje. |
Ah, još bude i moja omiljena šalata od friškog crvenog zelja, mljac:D
Usput se degustira dobri stari Budweiser:chears: |
Citiraj:
|
Jucky, kukuruz :/
Netreba meni ljuto, menni treba ukusno :) Živio Mozart :care: |
čevapi u lepinji s ajvarom i lukom:care:
zaliveno žujom:) |
Danas sam bio ugodno iznenađen i čokoladnom parfe tortom:nuts:
|
Citiraj:
dižem listu za ždere :) i stavljam codiaca za cugu jer mi je rekao doci preko ICQa :) danas ujutro dva sendvica sa zdenka sirom (čardaš) i kulenom ;p |
Ah, čardaš:)
Ja sam sinoć delal sendviče-jednu stranu namazal čardašem, drugu sirom sa šampinjonima a tranu ostatak krmića i kiseli krastavci:D Danas za promjenu kilica pilećih krila, domaći pomfač i kristalka:chears: |
danas poriluk i faširanci :)
|
erm, nisan pratil, žderonje ovaj petak?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:20. |