![]() |
Amd grobino stara ( :D ) zaš si me maknuo sa popisa :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rekla mi je da mi vise _nikad_ nece dati :( Tebe smatram direktnim krivcem :D:D BTW lijepi puajcek :) |
Citiraj:
neg sam da velim pohane palačinke :D iako kad sam pogledao na ICQ listu i videl ime velkog predecjednika mi još ni selo da ga naj više...sorry kaj kvarim al tak je kak je... neg lepše teme pohane palačkine VRATINA, sir šunka :D @ fleks +, kaj nebuš više nikad jel alge kod nje :p KAJ PETEK?? Pas kosti delam, moram najti zamjenu da dojdem... ak najdem javim da me piše ak ne niš od mene bum delal do 01.:baad: |
Citiraj:
|
beren je zapalio za kinu a ja sam otisla u bj kod mame
vec znam kaj me ceka, vratit cu se u zg sutra s jedno dve kile vise :D pita od jabuka se vec hladi, kuha se juha i junetina, sos paradajz, pece se pile i krumpir a stara mi se upravo vratila iz vrta s puno zdjelom matovilca :) |
|
dobro nino nije loše :9
ja danas za ručak imam roštilj..NAPOKON! vratina čevapi carsko meso piletina ajvara luka juhe krumpira ....i ostalih stvarčica koje idu uz to..kao što je piva :D sretan sam ko djete kada dobije bombon :) |
Citiraj:
|
Jelc
Daddy Fleks Hamm Hammova bolja polovica Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo eee ljudi moji kako sam se usvinjio od rostilja...idem popiti pive i podrigivat u krevet (mora da ce draga biti presretna) :D aaaa prekrasno |
Ja sam se upravo najeo.
Ne prežderao kao Hamm ili usvinjio kao Jelc. :D Jedna veća pileća šnicla na naglo premazana samo s malo senfa. Koliko može biti velika od instant picekovog batka i karabatka. Na luku dinstana riža sa šampinjonima i cikla na salatu. Sad pijem črni negazirani sokić sa nekakvim vitaminima. |
Umlatio nevjerojatnu kolicinu musake, zalio opet litrom mlijeka i sad se dimi iz mene... ufff, a moram jos sad na posao :)
|
Citiraj:
Jelc Daddy Fleks Hamm Costa MAHER Amdejac ^SuperUnknown^ Buljo izbacio sam svoju bolju polovicu...ona ne bu mogla ići :) (ima da se napijem ko sisa zadnji put) :lol2: |
Ja sam danas za rucak imao grah sa suhim rebarcima, ali posto sam dobio Heineken draught keg, cijeli dan rezem domaci prsut i vadim iz frizidera sir iz mijeha, a iz kega pijem na pipu :D
|
Bio sam konacno na vikendici pa smo pekli rostilj (picek, kajzerflajs, pecenice, pljeskavice), a za prilog pole. :) Prije rucka kojih 25-30km po brdu biciklom, a poslije 20ak po ravnici, vise manje :D.
@Fleks: Ja bih sa svojim (ne)znanjem talijanskog rekao da je to "prosciutto con pepe", lijeno mi je otici do frizidera i pogledati kaj pise gore :D. Kupio sam to na jednom Autogrillovom odmoristu uz autoput. |
Pol dana se spremam instalirat Vistu...u međuvremenu sam poŽderao ostatke junetine sa hrenom i kuružnjakom i pol protvana štrudle od sira:)
|
Joj ja danas imam ostatka od roštilja. Nemrem dočekati da dojdem doma s posla.
|
Citiraj:
|
Pih...ubio nekaj špeka na tavici i na toj masti lupio četri jajca (domaća) na oko...
Vista je prolongirana za kasnije:D |
Evo kuha se gulash i uz to palenta, njamiii. :)
|
evo vecerao pljeskavicu iz tave i hrpu pomfritsa :D
|
Maher-ako nisi znao, napisao si jubilarni 12 000 post, budu ti već dečki objasnili koja ti je dužnost na sljedećim Žderonjama:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Metasonik je još mlad i neiskusan :D
|
sad ce se maher prepast i nece doc, a ja cu morat svoju hranu platit sam :D
bedaci jedni umjesto da sutite i pustite da ga jelc zaskoci onak strucno; Decec imas karticu sa sobom? :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |