PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 28.03.2008. 12:24

to se traži ;)

panoramix 28.03.2008. 13:21

Citiraj:

Autor Hamm (Post 987202)
Ispravak..radi se o 60kn :P
Pogle kaj je bilo..zamalo sam oćelavil ali na svu sreću bili su dvostrani rami.
KLIK

Sve je to vuco izbrisal...gad jedan...red rad i disciplina..pih..a moje apeli da se jednom modu da otkaz ne uspjevaju..sramota :D

Nego ljudi ako ću ja i danas peti dan jesti grah imam osnovane sumnje da su mi starci članovi Al-Qaide...žele me šopati grahom sve dok buš ne dođe..a kada dode eksplodirat ću ko atomska bomba..fakat sam više lud od graha..ali ajde na svu sreću danas nisam doma..kod drage sam a ona je obećala nekaj dobroga za papati (nadam se da uključuje neku mesinu i pive)

Savjet : nabavi dragoj kapi za oči Visine i postavi HTZ ploču : zabranjen pristup otvorenim plamenom / opasnost od eksplozije. Ak' imaš pesa, drži ga na ormaru jer se otrovni plinovi u pravilu zadržavaju pri tlu. Imaj stalno upaljenu svijeću, ako se ugasi, bjež'te van na zrak. Unajmi negdje parcelu vrta i posadi grah, od mene dobiješ 5-6 vrsta za posaditi : čučavac, crveni meksički, palček (debeli, jeo si ga na Žderonjama ), zelenček, trešnjevec, sitni crni Kamerunski, sitni tetovac...:goood:

Pa i ja volim grah više od svega, al' ovo kaj ti radiš je za Guinnesa!! Pa kaj ih ne zoveš, ak' mogu slagati kulu od čokolade za Guinnesa, možeš i ti rokat po grahu dva tjedna i evo te u sljedećem izdanju :D:D

syss 28.03.2008. 13:23

večeras brzdej slavlje... mentol, dedi, kolege iz firme i bolje polovice - na meniju:

ćevapz with luk, hamburgeri (ali oni pro da cure sa strane), hotdog i koja pizza... how abaut that ketering? :D

Milentije 28.03.2008. 13:26

Citiraj:

Autor syss (Post 987428)
večeras brzdej slavlje... mentol, dedi, kolege iz firme i bolje polovice - na meniju:

ćevapz with luk, hamburgeri (ali oni pro da cure sa strane), hotdog i koja pizza... how abaut that ketering? :D

Nemoj da nino ovo vidi :D

Amdejac 28.03.2008. 13:44

Citiraj:

Autor panoramix (Post 987424)
Savjet : nabavi dragoj kapi za oči Visine i postavi HTZ ploču : zabranjen pristup otvorenim plamenom / opasnost od eksplozije. Ak' imaš pesa, drži ga na ormaru jer se otrovni plinovi u pravilu zadržavaju pri tlu. Imaj stalno upaljenu svijeću, ako se ugasi, bjež'te van na zrak. Unajmi negdje parcelu vrta i posadi grah, od mene dobiješ 5-6 vrsta za posaditi : čučavac, crveni meksički, palček (debeli, jeo si ga na Žderonjama ), zelenček, trešnjevec, sitni crni Kamerunski, sitni tetovac...:goood:

Pa i ja volim grah više od svega, al' ovo kaj ti radiš je za Guinnesa!! Pa kaj ih ne zoveš, ak' mogu slagati kulu od čokolade za Guinnesa, možeš i ti rokat po grahu dva tjedna i evo te u sljedećem izdanju :D:D

Sad sam se setil.
Rekel si da mi budeš dal malo sjemenskog bažula, ali onog uvoznog koji baš i nije tipičan za naše krajeve. Znam da si spominjal neku Poljsku sortu koja raste ko šašava.
Ak buš u prilici i imal cajta daj mi pošalji na žderonje po šaku svakoga za sjeme.
A za cjenu se bumo dogovorili. :beer:

panoramix 28.03.2008. 13:57

Citiraj:

Autor AMD (Post 987454)
Sad sam se setil.
Rekel si da mi budeš dal malo sjemenskog bažula, ali onog uvoznog koji baš i nije tipičan za naše krajeve. Znam da si spominjal neku Poljsku sortu koja raste ko šašava.
Ak buš u prilici i imal cajta daj mi pošalji na žderonje po šaku svakoga za sjeme.
A za cjenu se bumo dogovorili. :beer:

Ako ne bum vozil, dođem drugi petak na Žderonje pa ti donesem.

Jelc 28.03.2008. 14:23

Glasam za zelenček:D

Danas pire-krumpač, paradajz-sos i junetina iz juhe:nuts:

flare 28.03.2008. 14:42

ja ne jedem i ne spavam bas ovih dana :(...koja facking katastorfa...danas sam samo pojela dve štrukle i popila jednu kavu

inače, da li je netko od vas pravnik? trebam par pravnih savjeta (btw radi se o poslu, nije nista privatno, privatno je sve ok :))

Amdejac 28.03.2008. 14:44

Citiraj:

Autor panoramix (Post 987477)
Ako ne bum vozil, dođem drugi petak na Žderonje pa ti donesem.

Ak' nebuš mogel pošalji po nekome.

Da se nadopisem

Jelc
Daddy
Fleks
Hamm
Costa
MAHER
Amdejac
^SuperUnknown^

nino 28.03.2008. 14:55

Citiraj:

Autor Milentije (Post 987432)
Nemoj da nino ovo vidi :D

:D

Btw, danas sam skocio kod frenda po cevape u lepinji. Hebemu kako su dobri, lepinja socna, peceno na drvima, mmm, jos podrigujem. Inace to je mjesto gdje sam trebao AMDejca odvest, ali se plava pica predomislio pa je jeo pizze po sumnjivim mjestima.

Ako netko od vas naleti u moj kraj, nek se javi da odemo na chevape. Valjda ce se i AMDejac popravit...

I da, ^SU^ i Hamm smrde :D

Milentije 28.03.2008. 16:16

Citiraj:

Autor nino (Post 987556)
:D

Btw, danas sam skocio kod frenda po cevape u lepinji. Hebemu kako su dobri, lepinja socna, peceno na drvima, mmm, jos podrigujem. Inace to je mjesto gdje sam trebao AMDejca odvest, ali se plava pica predomislio pa je jeo pizze po sumnjivim mjestima.

Ako netko od vas naleti u moj kraj, nek se javi da odemo na chevape. Valjda ce se i AMDejac popravit...

I da, ^SU^ i Hamm smrde :D

:wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2::wtf2:
Pa dobro jesi li ti bolestan??? Meni danas mrsko praviti ručak, pa se predomišljam sta da narucim. Pizza VS Ćevapi. I onda kontam dugo nisam jeo pizzu, i jos sam i na tebe pomislio prije naručivanja, reko "da sam pitao ninu da mi pomogne u odabiru, sigurno bi bila pizza" kad sad vidim ovo i dodje mi da ti očitam bukvicu...

Čekam da mi pizza dođe na vrata.

EDIT: Evo pizza stigla :zdero:

panoramix 28.03.2008. 16:28

Citiraj:

Autor Jelc (Post 987513)
Glasam za zelenček:D

Danas pire-krumpač, paradajz-sos i junetina iz juhe:nuts:

Za tvoju informaciju, na Dolcu, na jednom štandu koji prodaje između ostaloga i razne vrste graha, kila zelenčeka 45 kunića pa ti vidi...:zdero:
Ionako je moj zelenček već isprđen odavno...:D

Jelc 28.03.2008. 16:33

Citiraj:

Autor panoramix (Post 987629)
Ionako je moj zelenček već isprđen odavno...:D

Eh, zna matori kaj je dobro pa je prvo to maznuo:D

Hamm 29.03.2008. 10:19

Citiraj:

Autor Milentije (Post 987302)
Ovako nesto? LINK :p

jao...nije loše...ali mi je dosta graha :(

Citiraj:

Autor syss (Post 987354)
to se traži ;)

ti nemaš pojma..odi farmu gledat :D

Citiraj:

Autor panoramix (Post 987424)

vidim da imaš iskustva..ma nisam ja kriv..stara se zaigrala i nakuhala graha pa prijeti meni i starom da nebumo nikaj drugo dobili za jesti dok se to ne pojede....užas...

Citiraj:

Autor syss (Post 987428)

sretan rodnedan..nadam se da si opet izveo nekaj pametnoga pada se mogu smijati :D

p.s kod cure sam jel bolonjez..i to dobar bolonjez..naravno zdinsta se luk, baci se gore mesina, ona se peče, onda paradajza, soli, papra, ljudu papričicu, šampinjoca i špeka

i to sam jel u 18h..a prije toga zadnje klopanje je bilo u 10 ujutro..što je bilo stravično za mene (dobro ajde u 15h sam uzel šnicicu kruza i malo špeka da zakrpam rupu u želucu)

Jelc 29.03.2008. 13:07

Citiraj:

Autor flare (Post 987539)
ne spavam bas ovih dana

Ah, puno ljudi se žali na to ovih dana...ja sam spavao ko zadnji sacpra:D

Danas juhica sa taranicom.

Za ostatak se moram snaći sam, moje zlato mi je nježno priopćilo da danas nema kuhanja, citiram-"pun mi je ku**c nakuhavanja, ništa ne stignem jer moram oprat hrpetinu suđa iza lijene mrcine"
Kraj citata:D

Odrezal sam si pol boljeg komada juneće vratine pa možda hitim to na el. roštilj...

Hamm 29.03.2008. 13:22

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988102)
Za ostatak se moram snaći sam, moje zlato mi je nježno priopćilo da danas nema kuhanja, citiram-"pun mi je ku**c nakuhavanja, ništa ne stignem jer moram oprat hrpetinu suđa iza lijene mrcine"
Kraj citata:D

:lol2: to je i moja stara danas rekla...pa je napravila nešto tipa bolonjez..samo kaj nema faširanog mesa nego špeka i kulena :D sve u svemu dobro..za desert jedem krafne koje su danas u konzumu bile po 2,50kn :)

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988102)
Odrezal sam si pol boljeg komada juneće vratine pa možda hitim to na el. roštilj...

danas je nekaj jeftinija vratina bila u konzumu pa u starci piknuli još dvije kile + 3kg imamo u zamrzavanju..sutra smo odlučili raditi roštilj..isto na električnom :( hebi ga kada nemamo izbora :(

Amdejac 29.03.2008. 13:23

Odradi samnom noćnu smjenu i ujutro kad dojdeš doma spavaš stoječki i sanjaš krevet.

Ajde Žderonje izborite se za svoja prava. :zdero:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=986

Jelc 29.03.2008. 13:46

Citiraj:

Autor Hamm (Post 988116)
..isto na električnom :( hebi ga kada nemamo izbora :(

Ma, nije loše ali nije to-to:(
Pogotovo za vratinu...

Ali kad se ne može pravi roštilj radit-može i ovaj:D

Milentije 29.03.2008. 14:14

Citiraj:

Autor Hamm (Post 988116)
danas je nekaj jeftinija vratina bila u konzumu pa u starci piknuli još dvije kile + 3kg imamo u zamrzavanju..sutra smo odlučili raditi roštilj..isto na električnom :( hebi ga kada nemamo izbora :(

Citiraj:

Autor Jelc (Post 988141)
Ma, nije loše ali nije to-to:(
Pogotovo za vratinu...

Ali kad se ne može pravi roštilj radit-može i ovaj:D

Mi sutra na vikendici imamo probu (spremamo se za svirku), pa će biti i roštilj, i to pravi, ne električni. Ko hoće nek dođe :p

MAHER 29.03.2008. 14:49

kada smo nakraju rekli da budu ždere,meni se sad vec neda cekat :P

Jelc 29.03.2008. 14:56

Citiraj:

Autor MAHER (Post 988221)
kada smo nakraju rekli da budu ždere,meni se sad vec neda cekat :P

11.04

MAHER 29.03.2008. 16:22

thx,idem sada frizider ispraznit da skratim cekanje :D

tor 29.03.2008. 18:56

http://img.w3dizajn.net/images/Ro%C5...bftl_thumb.jpg
Samo za AMD-ejca :D

^SuperUnknown^ 29.03.2008. 19:05

Mmm tor :D Opako...

Maloprije ubio gro fashiranaca i tonu francuske :) Zalio s litrom mlijeka i sad sam tako prokleto lijen i razliven po fotelji da mi se neda ni malim prstom mrdnut :D

Matesonik 29.03.2008. 19:14

Jutros sam se u sitne sate vratio iz Italije. Nazderao se pizze i lazanja, a znaju oni i napravit dobre kobase, sireve i sunke (Emilia Romagna, Toscana) :). Donio sam doma nekakvu sunku oblozenu paprom pa bumo sprobali...

Fleks 29.03.2008. 19:38

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 988384)
Jutros sam se u sitne sate vratio iz Italije. Nazderao se pizze i lazanja, a znaju oni i napravit dobre kobase, sireve i sunke (Emilia Romagna, Toscana) :). Donio sam doma nekakvu sunku oblozenu paprom pa bumo sprobali...

e tu šunku oblozenu paprom sam furao jedno 20 puta iz italije i uber mi je, al se nemogu sjetit kak se to zove nikako. Imam negdje na kompu i fotku. Uber šunka :)

Amdejac 29.03.2008. 20:39

Citiraj:

Autor tor (Post 988369)

Nisam mogao odoljeti, a da ne isprobam.

http://img.w3dizajn.net/images/P32316642j3t_thumb.jpg

Jelc 29.03.2008. 21:45

Jeeeee...sad možemo bacat thumbsove papice...evo odmah jedan hedšot:D

http://img.w3dizajn.net/images/heads...f3x5_thumb.jpg

IcyTexx 29.03.2008. 22:18

Citiraj:

Autor AMD (Post 988455)
Nisam mogao odoljeti, a da ne isprobam.

http://img.w3dizajn.net/images/P32316642j3t_thumb.jpg

Cuj, prijatelju... Malo tu kruha ima. Al je ovo unutra prvoklasno.

MAHER 30.03.2008. 00:13

e danas nakon sto mi je jelc rekao da tek 11.4 idemo zderat sam ja doma nabacio karmenadle na električni roštilj (ne volim ga ali bolje od tave :P),isprekao si pomfit i nasao svoj domaci ajvar :D , sada navecer si omlet radio,moram ga jedan dan slikat,kada ja to radim to je nesto drugo

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58.