![]() |
ovde zima vadio poplun lol
|
kazem ja sve s***************anije je vrijeme ... jucer spavam u boksama i vetilator radi a sad spavam u pidjami i pokrivam se: bonker :
........ali gledam neki dan na tv kao onda kad su bile vrucine radili su statistike koliko je ovaj 6. mjesec ostupao od ostalih (sta ja znam unazad 50 god.) i toplije je samo 0.6% : stoopid |
utorak ce nas docekati sa "ugodnih" 28 :)
|
.........da pripremite se kazu da ce se uskoro vratiti vrucine (podmazite ventilatore...ocistite klime....):fuming:
|
Citiraj:
|
33 puna celzijeva... potrkovlje... ccc...
|
hm...23h i cirka 29-30C je u sobi...a zamisli ovo, zivim u kuci s bakom, tj ja i moja familija, kojoj sve ***************eno smeta, i ja upalim klimu i onda za 5 minuta pocne kokodakat.. "to trosi kilovate i kilovate struje, meni to smeta, ugasiiii !!"
i onda otvori prozore i kaze da joj treba zraka friskog izvana..... ja cu totalka popizdit, najbolje da stari nije ni uvodio klimu, i to jos u dio kuce di je moja soba,hodnik,i bakina kuhinja spojeni.....MAJOR SH!T !!! |
Od sutra počinje "veselje" ponovno za nas koji nemamo klimu..
Evo citat sa DHMZ-a: "Najviša dnevna uglavnom od 31 do 36 (Zagreb 34C), u unutrašnjosti Dalmacije i do 38 °C." |
Je, i tak će biti barem tjedan dana.
Za popizdit... |
A ja bjezim sutra na more :D
|
Mislim da mi je klima i u stanu i u autu pre slaba za ovo kaj dolazi ovaj tjedan... :D
|
Kod mene oko 27-28 C (nemam klimu). Sasvim ugodno mi je.
|
oko 40-tak stupnjeva :mad:
|
kod mene je za sad stalno 32 i bez vent. nebih prezivio.....
|
evo u americi ljudi umiru od vrucine ...mislim da sam neki dan vidio da je kod njih 53 C (nisam siguran) :cool:
|
jucer mi je krepao ventilator,tako da je uzasno u sobi.Ali srecom danas je kisa pala pa je osvjezilo za par stupnjeva
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |