![]() |
Citiraj:
|
Majstore ne radi ti image... Inače ako misliš na PWM IC-to su stabilizatori napona od procesora i to nebi trebalo ić preko 50C.
Citiraj:
Ekipa,veliki dio vas,a koji već nije,trebao bi ići na filozofski fakultet...:D :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace pri 0 K nema nikakvog gibanja.. Pa isto tako ni slobodnih elektrona.. |
Citiraj:
|
Ma ne kažem ja za to,znam ja šta je to,ali sam primijetio da svi vole filozofirat na debelo...:D Pa zato ja to! :beer:
|
c c, pa o chemu vi to raspravljate, izgubio sam se u originalnoj temi...
|
Ja sam ih htio prekinuti prije par stranica jer sam vidio čemu ovo vodi, ali šta ćeš... Mladost, ludost! :D
|
Iman jedno pitanje al nemojte se smijat.
Uglavnom jako me muci kako se prenosi suhi led i tekuci dusik? Npr. kad bi ja sad tija kupit 3kg suhog leda i nesto dusika u Zg. Kako bi ga moga donit do splita i di bi to mora drzat u stanu?:confused: Eto to me muci vec koji dan :D p.s. necu to raditi sigurno samo me zanima kako se to radi |
|
Neradi ti taj link
|
Citiraj:
|
Citiraj:
problem je kaj se te čestice gibaju konstanto brže od brzine svjetlosti. 0K, prestanak svog gibanja! Najbliža temperatura koju mi možemo postići i koja postoji je temperatura tekućeg dušika. 0K je teorija! Masni kad se radi? broj mi imaš... |
Citiraj:
|
.. kolko sam ja upoznat .... tahioni su brži od brzine svjetlosti ...
|
Citiraj:
|
najniža temperatura je temperatura tekućeg helija, oko 4K ako se ne varam...
Nego dosta OT-a. Masni je tu da napravi some serious shit sa CO2, mi smo tu da ga podržimo. točka. |
Citiraj:
: cheers2 |
@Isus ja neznam kaj ti studiraš i kaj tebe uče ali bome znam kaj ja studiram i kaj su mene na vježbama učili da uvrštavam u jednadžbe kad računam relativnosti, strukturu atoma... i naravno zakaj to uvrštavam.
Najniža temperatura koju su postigli je jakooooo bliska 0K, naravno postigli su ju MIT-evci i iznosi: Citiraj:
|
ok ljudi ajde vise dosta toga kaj moje ograniceno znanje o tome o cem vi pricate ne kuzi, neg di je masni i ekipa s slikama, filmicima i ostalim dokaznim sedstvima???
ljudi jeste zivi il da cekam kakve vanredne vijesti na hrt-u? |
Citiraj:
GO MASNJAK:D! |
Vidim neki dim na nebu?
Nova toplana..... ...ili proc od Masnog? A možda im je Fish išo na živce, pa je na hlađenju :D |
Puno srece u ovom poduhvatu Masni, drago mi je da je sve vise ozbiljnih overclockera na Balkanu. Mi iz XtremeOC tima smo do sada uradili vise sesija suvim ledom i overclockovali Opterona na 3654Mhz, tako da me mozes kontaktirati ako ti zatreba savet, ili svrati do nas na *ww.xtremeoc.org/forum na casicu razgovora.
Puno pozdrava i drzimo ti "fige", Moso, XtremeOC team |
Citiraj:
SRETNO:clap: |
nažalost, frajer ne dolazi do zagreba ovaj tjedan sa suhim ledom, pa cu morati ja do karlovca...:smoke:
dakle, cim odem po to (mislim da cu otici u srijedu ujutro), bacam se na testiranje...;):clap: @moso ti si sa benchmark.co.yu foruma jel tak...?? da, da, vidio sam vas eksperiment, vrlo uspješan...:beer: a kad si vec tu, imam par pitanja pa cemo na PM ili na tvoj forum...;):beer: |
Citiraj:
No, bio sam dosta šnjofao o tome jer me zanima. Znam da su došli jako blizu, ali eto opet to nije to. Jasno neću ja sad soliti pamet, ne pada mi ni na kraj pameti. |
@ masni kad ce rezultati?
jesi nabavio suhi led ? ako te tip jebe ima tu kod mene pa nije frka da ti to nekak dofuramo? |
Citiraj:
bude nije imao vremena da dofura proc pa cemo to testiranje ostaviti za drugi tjedan, nigdje nam se ne zuri... ovaj tjedan sam se odlucio pozabaviti sa faznim hlađenjem i tako...:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |