![]() |
Citiraj:
|
Jedina stvar koja me uvijek odbijala od firefoxa je...
kada kliknem na Bookmarks u Menu traci i sa trecim dugmetom miša (kotačić) otvaram stranice u novi tab, uvijek mi se zatvori Bookmark menu.. Na Exploreru mogu otvoriti koliko želim starnica tom metodom i da se Menu ne zatvori.. ima ko kakvih riješenja za to? |
|
e baš to!!
samo nabijem ih ja kada ta obična opcija mora biti stavljana kao addon... |
Probajte otvoriti ovu sliku u FF i IE i recite mi da li vidite razliku u bojama, kontrastu?
|
U Chromu i IE su mi nekako ispranije boje nego u FF-u. :stoopid:
+ Onaj Yamaha sing na bubnju mi se čini izoštreniji u FF i Chromeu nego u IE. |
Citiraj:
EDIT: treba postaviti gfx.color_management.mode na 0. |
Dap, taman ti htio postat :D
|
Ja sam prije ima neku verziju tupa 3.0.3 i sve je radilo super, sada sa 3.5 finlal mozilla se rusi svakih par sati, a obrisao sam tu 3.0.3 verziju i sadje nemogu nigdje naci da ju ponovo stavim. Jel ima tko rijesenje?
hvala i pozz |
Citiraj:
|
ffox mi je 3.5, a kad hoću skinut neki addon kaže mi da upgradeam?
aarrgh edit: evo po 2. put sam ga instalirao, i dalje mi neda da dodam zadnju verziju addona, nego moram starije verzije skidat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U URL bar upisi about:config i nadi (gfx.color_management.mode) i promjeni sto imas :)
|
Citiraj:
|
|
Link ne radi...
|
Mozilla Firefox 3.5.1
Citiraj:
|
While we ask our users to not download directly from the FTP site...
Čemu uopće obavijesti o baš svakoj verziji? Automatika i ovdje odradi posao…:kafa: |
Mozilla Firefox 3.5.2
Citiraj:
|
Imam jedno pitanje, postoji li neki folder/fajl u koji se spremaju sve postavke u vezi FF-a?
U 'Tools' >> 'Options' sam si sad nastimao dosta tih postavki kako meni odgovara, i sad recimo zelim instalirat ponovno windowse pa da ne moram opet to sve postelavat nego si samo sacuvam taj fajl ? Vidim da se u C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile nalazi fajl bookmarks (to mi je najbitnije) ali vidim i neke ostale fajlove pa ne znam sad jel se neki odnosi na same postavke browsera? |
|
Pitanje.
Kako prevesti stranicu u trenutku kada sam već na njoj (konkretno na engleski jezik) Dakle, ne kada preko google odem na [prevedi ovu stranicu] nego kada sam već ušao na stranicu (npr neku njemačku stranicu) i hoću ju prevesti dok sam već na njoj |
ja ovaj koristim -> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6938
|
Thank you :)
|
svo ide neš skidat s rapida i seri mi i mozzila i IE koji q....stavio sam najnoviji javu i opet??
http://www.imagesforme.com/out.php/t636521_ewr.jpg |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t636736_javasc.JPG |
evo da se ja malo pozalim na FF
neki dan mi je poceo onaj pointer za text il kako se vec zove pojavljivat na stranicama gdje nemogu nista upisivat. updejatao sam ali je jos tu. kako se rijesit toga? hvala |
Citiraj:
enajblano je..ali opet ne radi...:D |
Citiraj:
Ali meni npr. ne sljaka uopce ovaj addon koji si ti linkao gore.. Instaliram ga i idem ga probat ali uopce ga ni nema na listi add-ona..:stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |