![]() |
Citiraj:
|
To je drugi par rukava i s tim argumentom mozes ic kontra *svakog* mail servera. Ko kaze da ce gmail zivjet vjecno. Mozda se sutra teroristi zalete u njihov hq/datacentar/sto vec. A mozda google iz cista mira ukine gmail. Mozda radi nekog internog problema, mozda radi neisplativosti. :P
|
TL sam aktivirao sa net.hr prije 20 tjedana normalno, a i neki dan sam poslo pozivnicu za TL na net.hr i čovjek se normalno registrirao.
|
Onda valjda samo mene mrze.
|
otvoren je BlackRevolution(ro) za mjuzu. navalite mozda bude nes od njega
|
Citiraj:
|
ima
|
Citiraj:
Prema tome još sam i spustio granicu na 10 mjeseci. |
je tko zna koji se vrag dogodio kada je hdbit.ro pao da kada se vratio mi se vise nece loginat,kaze da acc ne postoji?
|
Meni nije bilo problema,ja sam se normalno loginao.Možda su ti izbrisali acc ako je bio neaktivan neko vrijeme.
|
Znam da se to en dijeli tek tako ali ako netko ima za TL :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
budem probao kasnije s faksa,thx
|
pobrisali su neke usere jer su imali ddos napad. piše na stranici da kontaktiraš nekog od staffa i da će ti se vratiti account. probaj se regat sa nekim drugim nickom pa doći do staffa.
|
Jel ima gdje muzike novog vala u FLAC formatu?
|
Dobio ban na bit hdtvu izgleda. Nemogu se ulogirat. Javlja gresku. Razlog: Oko pozivnica.
u zadnjih mjesec dana sam podjelio pozivnice samo ekipi sa PCEa. Tak mi i treba... :smoke: EDIT: Greska na serveru. Sve ok. Vec sam mislio nekoga zadaviti :D:D |
vazno je da si sve s pozivnicama poplashio. :D
|
jel zna ko koga treba ubit da dobijem pozivnicu na tl-u
mislim da u 2008. nisam ni jednu dobio ili možda samo jednu ratio stalno iznad 1,5 PU odavno... |
Citiraj:
Citiraj:
|
ludnica... piše i ovo..
"Donating 25 euros and more gets you VIP status for 3 months" XD |
Trebam pojašnjenje.
Šta znači u osobnom izborniku pod Currently seeding->ratio ovi znakovi ? 1. --- 2. Inf. U pitanju je IPTorrents. |
Citiraj:
Dosad su djelili usmene opaske (žuti karton:D), a po novom djele 4 tjedna warninga;) (3 upozorenja = ban), ali upozorenje možeš izbrisat sa bonus bodovima (4500 ako se ne varam, a to natučeš u neka 2 mjeseca:D) Inače i na PCE kao i na svakom drugom forumu ima svega...jako puno neodgovornih ljudi. Za zabrinit se šta ih ima i među ljudima s stažom, masu postova, nekakvom karizmom za koje nikad ne bi reka da bi mogli pravit pizdarije. Citiraj:
|
Skinio sam jedan crtani film od 383MB, vrnio ga 1,2GB i ratio je bio 3,x nešto samo za taj film.
Sad sam se logirao opet i pod kolonom upload za taj film piše 250MB ? :stoopid: Gdje je nestala cijela giga a stoji i taj INF pod naznakom ratia. Engleski neznam tak da nemam koga tamo pitat, jedino da napišem na rvackom pa možd netko naiđe :D |
Citiraj:
|
Je, ukupni ratio je ok, ta giga je u njemu. Ma neznam dokle ga sad moram držat jer ponestaje mi prostora na hardu :D
Uglavnom ako ga vratim 1:1 i nemam nikog da uzima od mene, mogu ga obrisat ? Citiraj:
|
Citiraj:
|
mala obavijest.na hdbits freeleech days!
|
Jel to hd-bits. ro ima problema sa gmailom? ne stiže mi mail za povrdu registracije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |