![]() |
Rijeka izgleda da se budi , a Cibalia - Inter je po rezultatu sigurno bila odlična tekma ( za HNL) ...
|
Ja slusao na radiju na poslu sinoc tekme, kolko sam skuzio Sesvete - Rijeka je bila koma od utakmice, a Cibalia - Inter more pogresaka obrane Cibalie, jer su od 17. minute imali igraca vise i polulali 3 komada :)
|
|
Citiraj:
Žao mi je što je stradao, nadam se da će se u potpunosti oporaviti. Čini se da je Kelava nekaj naučio od Kocha, mogao bi biti dobar golman. Prva HNL, 31. kolovoz 2008., 6. kolo: Dinamo Varteks 2:1 Osijek Hajduk 1:2 Rijeka Belupo 2:1 Sesvete Cibalia 1:1 Inter Zadar 3:1 Tablica 1. HNL Dinamo 18 Slaven Belupo 10 Hajduk 10 Zagreb 10 Za dva kola može se upriličiti i dodjela pehara, čemu čekati svibanj 2009. :D |
Ovog Balabana treba za onu stvar objesiti pa neka se njise na trgu, mislim ono lik ide spustati loptu na prsa a ne s glavom zabiti gool :fuming:.
|
Taj balaban je teška panjina...
|
Nemoj vrijedjati Josipa Simica, to je panj od igraca :D
Balaban je samo maneken, i da je bar Badelov maneken, pa da vrijedi neki kurac.... |
tralaban :D
|
Taliban, LoL.
|
a ovaj gol sad, isuse bože...
|
Da vidimo dali ce biti pobjeda Hajduka i neke glasine da je namjestena tekma.
|
Ja bi im uzeo tri plaće za ovakvu igru:fuming:
|
omg Tadic panj
|
ROFL - još je neki lik na telki pričao kako je vidio u kladari da netko stavlja 30 000 kuna na čistu dvojku. Ali sumnjam da je namještaljka jer Dinamo stvarno slabo igra u zadnje vrijeme - u biti nije dobru partiju ponudio od početka sezone. IMHO naravno. Katastrofa.
|
Baci dinamo da se igramo, da se igramo :D
|
Haha, ovo je repriza Sparte, samo su ovi igrali i u napadu za razliku od Ceha :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se mene tice , Dinamo je ekipa seratora i preseratora ,volio sam Dinamo dok je Dudu, Modric i onaj treci kako se zove :D bili tamo ,danas sam jako sretan sto je izgubio jer nije zasluzio niti da izgubi sa 0:2 . Kad se budu smirili ovi razbahaceni igraci ala Mandzukic .,Balaban i ekipa, onda ce poceti igrati. Evo vidite kako je poceo Hajduk otkad se rijesio Zivkovica,Carevica , Tudora i slicnih.... BTW. nisam navijac nijednog kluba u HR , pljujem po svakom klubu ili ga hvalim .... |
Ma Zagreb iz Zaprešića >>> All... :)
Domaći dečki... :) |
Citiraj:
Mislim da će Dinamu na duge staze ipak teško bilo tko nauditi ove sezone u HNL-u. Dinamo je bolji od Hajduka u ''malim utakmicama'', a upravo u njima se dobiva ili gubi prvenstvo. No tko zna, kako igraju sve je moguće... Moram priznati da je Dinamo rijetko kad ovako loše izgledao u HNL-u. Nisu stvorili ni jedni šansu, ni pošteno zapucali prema golu. Jadno... Ovogodišnja pojačanja su im očajna, Moreles se sve više otkriva kako mačak u vreći. Jedino mali Ibanez mož proći kao neko polupojačanje. |
Ma neka mamić ima više love, drugo niš nije bitno :)
A sječam se da ćemo gledat najbolji dinamo ove godine... Najbolji ali u kojem smislu... |
Jedino me iznenadilo jučer čuđenje novinara zašto je stadion prazan - mislim zar im se mora crtati ? trebao bi uvijek biti prazan sa obzirom na igre ove šake jada ... čak i ja koji zaista nisam realan navijač već abnormalno naklonjen plavima za jucer moram priznati da je ajduk bio bolji - bar su igrali , i zasluzeno pobijedili ... mislim da ajduk i ne mora dobiti ijednu tekmu vise , sad kad su dobili dinamo mogu i u ligu za ostanak i oni sretni ...
|
Croatia Sesvete rules :)
|
Citiraj:
|
Mozemo mi klokati koliko hocemo o tome, ali Morales i Sammir jedini imaju onaj "potez" u toj momcadi, cak i ovaj mali Ibanez mi se svidja, ali ovi seljaci sto s njima igraju nisu niti za Suhopolje, a tu prvenstveno mislim na Mandzukica, Tadica, Vrdoljaka i slicne. Seljoberi koji misle da su popili svu pamet svijete jer su u Dinamu. Sve ih poslati na kaljenje u Lokomotivu!
|
Citiraj:
Sammir se praktički skrivao od lopte, jedva da ju je taknuo, Morales se doduše nudio ali bolje da nije :D Na svako točno dodavanje napravio je tri kriva. A da ne velim kak izvodi kornere. Četiri kornera u prvom poluvremenu nije mogao prebaciti Hajdukovca na prvoj stativi. I onda nakon pol sata nemre više ni trčat kak spada. Nisu stvorili ni jednu šansu na utakmici i to dovoljno govori o njima. Ibričić i Sharbini su za njih Maradona i Pele :D Napadače možemo pljuvati ali činjenica je da već duuugo nisu dobili upotrebljivu loptu. A da ne velim da uz sav taj igrački jad još imamo i trenera kukavicu koji ne zna složit igru kak spada. Ali, tako dugo dok je Mamić tu Dinamo neće imati trenera koji sam sastavlja momčad... Najbolji Dinamo ikad, definitvno. Svaka malo jača ekipa razbije ga ko beba zvečku :D |
Pa kome da doda kad se 90% momcadi skriva od lopte i ne izlazi kako spada u napad? Znas kako se razvija napad? Vezni igrac treba imati otkrivenog igraca da nekome doda loptu, u protivnom sam mora muljati nesto da izmisli dodavanje. Hajduk je 2 gola dao na konto truljave obrane i loseg postavljanja igraca, ne iz nekih izradjenih akcija, neka ozbiljnija momcad ne bi dobila gol 3 dana od takvog Hajduka. Ne znas tko je bio gori jucer, uglavnom.
|
Citiraj:
|
nije Morales loš, nego se čovjek iscrpi dolazeći stalno po loptu na svoju polovicu. probaj ga gledat cijelo vrijeme pa češ vidjeti. umjesto da mu chago/badelj/vrdoljak iznesu loptu preko centra, on se vrača u obranu po nju a ovi se igraju skrivača ili stoje ko bandere zakopani. nakon par takvih vračanja normalno da nemože dati precizan pass i normalno da se umori oko 60-te minute. najviše je tu kriv Ivanković, i dok on ne ode tak će se igrat i tu nemožemo ništa promijeniti.
|
Gledo Moralesa uživo, pratio cijelu utakmicu njega jer volim takav tip igrača, lik trči...hmmm ne trči... igra isto ko riquelme, ima odlično dodavanje ali drugo skoro ništa, iza leđa mu moraja bit dva gatusa koja će trčat za njega.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |