![]() |
Pa e. Doće mi Buljica na adresu i pljusnut me kebabom sam tak. nemrem se ja branit, mala sam ja. A i nemreš se borit s kebabom, onak, nemreš. :)
|
Citiraj:
|
Ma provozao bi ja i Jelc u svojoj pili nije to frka, taman prije klope da nemre jest :p :D
Bum vidio pa javim ;) |
Vjerovatno će ovo biti zadnje Žderonje na kojima će se zapalit cigara u prostoriji gdje se Ždere . :D
|
Citiraj:
Još me j...e neka alergija. Nakon jučerašnje riže bez soli, masti i svega danas si radim police, ali samo krumpač. Bez soli, špeka, čvaraka. Od dvopeka mi je nateklo nepce. Nemogu ga smislit. Možda se na poslu počastim sa stiroporom od riže. :( |
Buljo je pod šlapicom kak se meni čini:D
Nadopuna liste: Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine RAK Panoramix mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine RAK Panoramix Buljo mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih:D Jelc naljamim teeeee :lol2: |
opala...znaci pasti ce pivica :p
|
Citiraj:
|
Nadopuna:
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine +1 :D RAK Panoramix Buljo mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih:D |
O ne, nebuš valjda opet curu vodil na Ždere???:D
Pa, bolje šefa ili zemu:p |
Šef neće doć, ima posla.
debeli je nekaj spominjal kratki lanac itd :D Gle idem u toplice s curom i nakon toga se zaletimo na ždere... pa nebum je valjda otpelal doma i ostavil gladnu... |
O bože...mislim da nebudemo Hamdiji dali pit:D
|
ja cu navratit na piće :)
|
Hammdiji opcenito nebi trebali davat pit :p Nego, di je ona pica sisa?
|
sisa je ruku slomil...pa javil se pred koju stranicu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Hammdija se mora naliti jer kasnije idem na fancy party stomatologa u kolding tako da nema šanse da doletim tam trijezan..ko ce gledati taj sminkeraj tamo :D u ostalom..kaj sam zadnji put napravio osim kaj sam podrignul pred mladom damom..jadna to nikada nije cula/napravila? :D sada tu ispadam zadnja svinja (kajgod :D)..ispada da sam ne znam kaj napravil :p |
Ma to mu žena slomila samo da nemre na ždere :D
|
1 privitaka
Desert
|
ovaj je bolji
|
Ja imam domaći kolač od rogača, jabuka i čokolade:)
|
E ja fakat neznam dal cu moc doc, iskrsnulo mi je par sitnica :(
|
Citiraj:
ne, neg sam si namjerno solo slomio da ne moram gurat tvog dejvu rejsera. :D :D :D |
Nije moj duja da neće zapalit :p
|
Citiraj:
ali ajde opet,ja ti pivu platim :D:chears: |
jbga, ja ipak moram otkazati session - mala mi zakurila svjetski pa niš od papice. Slijedeći put...
|
da si pokrpam rupu prije zdera pojel sam
burek pizzu dvije krafne hihihi :p |
Da li bolesni Žderonja smije napisati kaj je jeo ili je izopćen iz ove zajednice i mora pisati u temi zdrava hrana? :(
|
Joj, tko ce se dokotrljati opet sve do bakine kuhinje. uffff
// Anyway. Otvorili su kebab u mojoj ulici. Mozda je dobar! |
morski peso, krumpir salata i mali plavac za lunch ;)
|
a ja sam maznula pastrvu sa zara i blitvu s krumpirom i maslinovim uljem :nuts:
|
@sisa i flare
dobar rucak moram priznati :) |
Citiraj:
|
Nadopuna:
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine +1 :D RAK Panoramix Buljo Komek mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih:D nadam se da nije kasno zaboravio sam se jucer na listu stavit :D |
Ja sam papao kuhanu neslanu rižu i malo kuhanog pilećeg bijelog mesa.
Ak' ću biti dobar za večeru mi bude žena skuhala u vodi mrkvicu i krumpir, a za miris stavila malo paprike u vodu. Možda dobim i malo soli. Nakon čaja i dvopeka nitko sretniji od mene. :) |
@Komek..slobodno :)
cuo sam se ja s jelcom :p |
Ždere:
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine +1 :D RAK Panoramix Buljo Komek Fleks mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih:D Ovak, veli baka da bi nam se moglo dogodit da do 17.00 pušimo vani...restač je u sklopu faxa pa zajebavaju:hitthewal: Ja danas već maznuo čobanac, bio negdje iza Sesveta prema Zelini, nemam pojma gdje:D Čisto da oplahnem škembu:) |
Citiraj:
Nista od mene na ovim zderonjama, ufatila me bolest kada sam ju najmanje ocekivao. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |