![]() |
Da, totalno, ni ne miriši na kebab nit ima taj okus, totalno trošenje novca uzalud.
kaj ja jedem, pojela čokolade i sad niš ne jedem, al odozdola iz kuhinje mi miriše palačinke pa idem izvidit situaciju. |
pojel sam štrudle ali sam gladan kak cucak..mislim da bu malo adidasa palo :)
|
Meni je ostala jedna knedla od kruha i komad mesa...brijem da to nebu dočekalo zoru:D
|
Citiraj:
Danas sam smazal pizzu oko poldvanajst, a jučer u isto vrijeme pržene lignje iz rubikona. Sad sam ubio dvije svinjske šnicle s ajvarom i pivicu pa idem bacit jedan cod4 i onda na spavanac. Pere me neka alergija (izbijaju mi flekovi) pa žderem samo provjerenu hranu |
jao danas cu si piknuti jednu slavonsku :D
|
jelc si bio do bake??
opet na faksu zderem neki gadni sendvic................. tako da HOCEMO LISTU :D:D |
Pa, baš bi i mogli u ovaj petak:)
Zna se ko ide prvi:p Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Dalje se dopisujte... |
Tor
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke |
Tor
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Vuco je još u strahu od oniže plavuše pa si grunta kaj bi zmislil da zakasni:D Dalje se dopisujte... |
e tak vas volim,vec je cijeli dan bolji :)
vec sada jedva cekam petak :P |
Citiraj:
|
Riknul mi jke multipraktik pa sam moral vlastoručno ribat' buču za bučnicu, bit će gotova za sat vremena, vruća, hrskava, slasna a opet ide uz 'ladno pivce
|
Tor
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu:( |
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu:( Wolverine javljam se na dužnost :D :chears: |
Citiraj:
ja se iskreno veselim zderama,jos onda idem na paintball u subotu i odlicno :chears: |
:lol2: kožni metak
|
Citiraj:
Citiraj:
|
draga bu doma ostala
gledat serije |
zakaj doma da gleda serije kada ima na žderama show? :D
nego sisa..daddy..kaj je s vama? opet stisle babe? :D daddy...daj mi na pm pošalji sliku mene tebe i wolva iz devillhopa (tam di smo se sreli na pivici) :) |
ja ništa... imam broken arm i soliram za vikend u hegemoniji sexa, hd filmova i alkohola :D
|
u damn...ajde dobro onda..nemoj ni pitati dragu za ždere da ti ne strga i drugu ruku :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ak hoćeš bu te hamdija hranil :D |
dovoljno je što mi kolege u firmi za ručak režu mesinu, pa još da se na žderonjama brukam :D
|
evo nešto jako fino od prije par dana
http://pce.hostili.com/images/I_0606szcx.jpg fino hrskavo pecen. :zdero: |
Citiraj:
Jel to Pasanac? http://www.zoo.hr/hr/img/gallery/10/...%20pasanac.jpg |
Citiraj:
inace meni je ponedjeljak obicno u kurcu,mozda zato kaj se u petak vec spremam za vikend i nista ne radim :D |
Danas bude somina uvaljana u kuruzno šnobra i krumpač-šalata:nuts:
Nadopuna liste: Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine RAK mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu |
Jučer jeo kebab, i uzeo dragoj pola njenog (ko joj je kriv kaj nije bila gladna :D ) a za žderačinu bum vidio...
|
Ja upraf cekam kebab :D Btw, buljo, ovaj put nejdem z autom na zdere, sam da racunas da te nemrem shlepat :p
|
Citiraj:
ja bum danas kebab navecer :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nadopuna liste:
Tor Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ Maher Zunzara Mad_Duke Snjakma Wolverine RAK mc_riba - sam cuga jerbo sam do nekih 8 na faxu codiac - dolazi cugati na hamov racun (naravno primaju se alkoholne posiljke i od drugih :D) |
Citiraj:
Meni je ODOJAK bil dobar. Još ga ima par komadica :D |
Citiraj:
srce me skoro izdalo :D |
OMG ROFL Hamm, ti kužiš da su Buljica i Bugica potpuno različite osobe? :stoopid:
Ma pusti ih Lučonošo, odojak je uber super klopa, pogotovo hladna, vi ste ljubomorni jer ga nemrete jest zbog tlaka/kolesterola/šećera/žena :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |