![]() |
Uf, ja sam upravo došel doma sa dobrotvorne priredbe u Jasci. Prvo pogledao demonstraciju borilačkih vještina, a onda nas je domaćin fino ugostio i poslužio sa švedskim stolom.
Uglavnom, sve je bilo za pet. :) |
kao što je hamm rekao uboli burek u romaji za večericu i sada još doma gledam pljeskavice i nećkam se :P
|
Brzo, neka pizzerija da dostavlja na predjelu gornje dubrave:D....
|
Citiraj:
|
Roštiljana, ubio se, a žena sad tjera na Jarun u šetnju. Uf.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U-bi-o sam se sa puricom i mlincima:D
Namrtvo. :beer: |
pečeni brancini, krumpir police (bez špeka samo s maslinovm uljem :)), pečena paprika i umak od maslinovog ulja, ćešnjaka i peršina
:) |
baš i nepišem ovdje, ali nemogu odoliti da ne napišem kako je žena napravila fine lazanje.
dimenzije jednog komada su 15x15x5cm Utrošeno je cca 1kg mljevenog. šta da vam kažem? :) Stuko sam 2 komada i sad odoh ležat. Sva sreća je to da je i moja žena pojela SKORO jedan cijeli komad pa nema ništa od šetanja :D Eto tor-e, moraš dobro hranit ženu ;) |
isuse kako sam se ubio u bečkom, pomfritu i krafnama :D
sada sam otišao sa superom i maherom na pivu..još su naručili pizzu ali je tako nisam ni taknuo...fakat sam full :) |
Popapala pohance i rizi bizi koji mi čekaju dečke kad dođu doma :o
I kremšnitičice još, mmmmnjam :zdero: |
Citiraj:
|
pohani sir za gablec iz GTIja :)
|
Za ručkić + doručak, barilla pasta špageti #1 (nije bilo većih :o) i Dolmio Arrabiata (jedan od najboljih umaka iz tegle) uz malo masla i domaćeg maslinovog ulja (da se ne lipi).
Sve posuto parmezanom i zalivenom Leffe Brun-om :zdero: |
|
Citiraj:
Matori admin i ja smo još uvjek u potrazi za dobrim ćevapima... Danas samo brza hrana...vrećica one Slavonske juhe (malo špeka, suhog mesa i žuljba) i nekakav smrznuti bulšit od mesa lignje poslje... |
Ja u zadnje vrijeme čevape samo iz Rubikona krešem. Ne znam hoće li ti dopeljat to do novog Zagreba ?
No, imaju oni i mislim restić kraj bivšeg Pastora na Selskoj (iza njega, kroz onu ulicu nasuprot Tratinskoj di sječe Selsku) |
Pitanje : Kaj hladetina radi na balkonu ? - Hladi se !
Sastojci : jedna obična i jedna dimljena nogica, 2 vuha, komad kajzerflajša s kožom, začini, mrkvica žuta i 2 glavice luka, biber, lovor i to je to. |
Citiraj:
Ja se spremam malo u proljeće obilaziti neka mjesta koja su na glasu po čevapima, barem među mojim znancima, baš mi se žderu čevapi :D. Viktorija grill na remizi, onda onaj neki pajzl na trešnjevačkom placu, Grana u Prečkom, Stari kotač... Po forumima vidim da je na dobrom glasu i neka pečenjara kod doma na Cvjetnom, zna li netko kakva je tamo klopa? Isto je na glasu neki srbin na Ravnicama i trovač u Ilici. Je li netko od vas imao čast jesti na dotičnim urban legend mjestima? |
Okus ? Malo ih znaju zapeči, malo su ljući (ono, sitno) - uglavnom meni pašu kao takvi. Ima ih deset u paketu, veličine, hm, švicarskog nožića :D.
Lepinja nije namočena u maščobu, već je ko kruh u krušnoj napravljen. IMHO, svaki puta zaboravim pitati jel se može naručiti posebno par komada lepinja. Cijena 30kn, s time da se dobije i pomfri i luk (ili riža i ajvar ili neka kombinacija toga). Uglavnom, ako pojedeš sve u paketu, mogu reći da se prežderem i nakon toga imam par sati otežano kretanje. Starom mom su također odlični. Iskreno, ja se spremam otići u Shoping Centar Prečko, 3. kat. Par puta sam vidio porcije i činile su mi se ogromne, tako da obavezno moram probat tamo hranu. Ja sam podosta puta jeo čevape na Trešnjevačkom placu, iz jedne od onih kućica (koje, nemam pojma). Uglavnom, cijena je mislim 17 ili 20kn za velike čevape (mislim da ih se dobihe 10 komada + dobra lepinja, natopljena sokom čevapa + količina luka po želji). No jedan čevap iz rubikona komotno ima mesa ko 3-4 (ako ne i više) od tih s placa. |
čevapi u rubikonu su ok,i na trešnjevačkom znaju biti dobri u jednoj od onih kućica,bila je i neka pečejnara u remetincu,ali mislim da je to propalo
|
jel ima rubikon dostavu i tel. broj ako netko ima plz?
|
Ima dostavu, to i je u pravilu catering - 3691 450.
Osim čevapa, probao sam kod njih dostavu prženih lignji (lignje su ok, tartar je odličan :)) te pizze razno razne (uglavnom mješana i slavonska - mješana je standard, slavonska mi je odlična). |
Citiraj:
tam su odlični :) ja sam se sinoć najel domačih kobasica i šunke i tak sam žedan da cijelu noć ustajem piti vode :( ali fakat sam puno toga pojel..i da je to samo bilo...evo krenimo redom a) dva tanjura graha (uz to luk) b) komad bečkog (ostalo od jučer i uz to ajvar) c) onda šunke i kobasica..i uz to ajvara..i malo luka kaj mi je ostalo od graha :) |
Citiraj:
Pa nije baš da su Pastor i Traninska jedna do druge:D http://www.tportal.hr/imenik/map.dll...15&w=640&h=410 |
gablec:
1/4 bijelog kruha 10dkg mortadele 5dkg sira (tilzit) 1 jogurt 1 mala majoneza 1 mali kečap i za kraj kola :p |
Hamm, ti ces isto zavrsiti kao AMDejac :D
...ja sam za gablec klopala pečenu piletinu i grah salatu... |
Tak si dragog copraj :D
...a ti si puno zdravije jela...pih... |
Ja sam nastavio potragu za ćevapima...danas sam odgmiljio do onog kioska na Savici kojeg su neki spominjali.
Onak, nije ni loše. Pločice su male, šiš je veliki. Hrpa luka. Lepinja malo previše namočena. Maznuo dvije pločice i dva šiša, popio odurni Cool:D Za razliku od Čujića-bar sam napunio škembu.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |