![]() |
da mislim da je ona imala neku brutalnu vešmašinu...to ju je dragi pošteno informatizirao :D
i bugice..radi se o jelcovoj mikrovalki :) |
Citiraj:
Ja to ni ne znam radit-samo Žderat... |
hamdijo... nisam gledao lg, ali sam birao za pretprošli rođendan staroj jer su joj kolegice htjele kupiti i naravno naručio sam onu koja se meni najviše sviđa :)
anywayz na candyu je presudio jog kotačić, ak to nema lg - forget it jer je klik-klik kotačić i dalje car (moram prestat miješat pojačala u sve aspekte života). |
Citiraj:
Citiraj:
imam isti problem s time |
Citiraj:
|
a sto dok ih hoces jesti a nema ih ispred tebe? :stoopid:
sad sam :zdero: zbog tih palacinki tvojih... |
Citiraj:
|
inace ja bas stvari ne volim grijati u mikrovalki jer mi dobije neki cudan miris,npr mlijeko skroz promijeni miris(ovo je vjerovatno cisto subjektivno) i onda ga nemogu piti...
@Ladybug jer su te palacinke gotove,da jelc i ja navratimo(normalno ako si spremna primiti kod sebe zderonju poput njega :D ) jer mislim da se nije bas nesto usrecio s tom paprikom...a i ja sam vec prilicno :zdero: Citiraj:
NAPOMENA:nemoj ih rezati ni slucajno. s vremena na vrijeme protresti tu posudu(sto cesce to bolje) inace postati cu sutra sliku POJNGVE(tako se to bar kod mene zove),naprave za pecenje kestena na obicnoj vatri od drva,koju je moj stari napravio pred 15god i misli je patentirati :D (ovo za patent nije sala neka pametna osoba mu je to utuvila u glavu) zasto mora biti mrezasta posuda?(preporucljivo iz rosvaja,neznam kako se pise pa ni ne pokusavam :D ) zato jer se kesten GULI SAM prilikom trešnje koju vi proizvodite...ako je vatra preslaba onda ce vam kesteni pucati... uglavnom postati cu slike pa cete vidjeti o cemu je rijec... upravo sam se sjetio da bi mogao izdati goli kesten-pekar knjigu :D:D:D btw sorry sto duplo postam... |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/203780_lol.JPG nasumnjala sma ja da će se netko pametan sjetiti doć do mene na palačinke, pa sam sve po kratkom postupku... niste pročitali zaš sam se jučer sa starim posvadila, onak lol. meni je mikrovalka OK, al onak, nemreš si peć neko actual jelo i očekivat sočno i ne znam kaj... za odmrzavanje, zagrijavanje i tako neš je dušu dala! ajmo jelc, pogledaj mikrovalki u oči i ownaj je :p |
Citiraj:
Show off :p |
Ma neeeeeeee, to je tako slučajno ispalo iz kuta da se vidi moj novi 22 inčni monitor koji jede malu djecu :D
Otvorila bih temu di bi mi se svi divili, ali je to ipak samo malo prepretenciozno, pošaljem ti slike na email, kao Jelcu prije 10 minuta :) |
Citiraj:
mogao bi mi jelc dostaviti malo svoje paprike...ako nije prejako postavio mikrovalku pa napravio akvarel po njenoj unutrasnjosti :D Citiraj:
|
U zadnjih pola vure sam experimentirao sa :
Raženim, samoborskom salamom i karavanom...napravio sam iz prve mrak sendvič pa sam do sad samo pio Žuju, slušao radio i radio sendviče za ženskog zlikovca...ponestalo je salame pa sam prešao na suho meso i špek:D Paprika stoji raspolovljena u zdjelici i čeka svoj red:) Na svu sreću je barem jedna pametna glava u kući koja se sjetila zapisat na kojim postavkama sendvič najbolje ispadne... |
Citiraj:
@ladybug slijedeci put najavi da ce biti palačinkijada(koja rijec :lol2: ) pa cemo se jelc i ja zaletjeti do tebe...njemu 25 palacinki,ja sam skroman pa mi je dosta i 20 :D |
Ovo sa paprikom nije prošlo loše-ali sam moral dvaput zagrijavat...prvi put sam stavio 3 min. i 450 fati-kita...pa sam još 2.5 min na 600...
Velika paprika (prerezao sam je uzduž), gust saft...budem drugi put odmah na jače:) |
dva sendvica
mortadela i zdenka sirni namaz čardaš..predobar 0,5l kakao i to je to :p malo prije spavanca :D edit: bacite oko na link u sigu...stavio sam neke recepte gore :p |
aha recepte si metnul,a kada bum ja dobil tvoj tajni recept za ajvar?
:D:D |
nikada :D..jer ga ne znam :D kaj ti je :p ove godine je jos bolji jer sam ja mjesao cijelo vrijeme...šest porkletih sati..odrvenila mi je ruka za to vrijeme :( užas!
|
Ma nemoj, a kad ga treba Žderati onda ne jambraš, ha?
|
Citiraj:
Citiraj:
pravi mi se javio :p |
looooool ownd
micek, deal, ja radim smjesu vi pečete :D |
Je, ziher...tak bi i ja Žderao:)
Upravo si spremam složit pravi Žderonjski sendvič u mikrovalnoj-sa dimljenim sirom, i na tanko narezane kobase i malo špeka... |
Dobro jutro Žderonje.
Evo prije posla kukuruzni kruh i dimcek. Dok se vi dignete ja sam pol šihte odradio. |
4x lisnato sa visnjama za dorucak + cokoladno mlijeko 0,5L(obavezno zbregov :D )
|
ubio pizzu pikant iz pizzerije Mozzarella.
ubio sam pikant..nije velika al je fina :) i bio sam malo krao kolegama pizzu San Sebastian rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika i vrhnje...začudo čist ok :) |
Gladan sam. Na faxu mi se nije dalo jesti, doma mi se neda nista raditi, al zato dostava radi.
Mislim da ce pasti neka pizza ili nesto iz kineskog. Mrmlj :) |
Upravo se napunio bolonjezom i uz to oni zeleni rezanci sa špinatom valjda , i kisela paprika punjena zeljem .
|
I dalje se bavim sa mikrovalnom...uzeo par roza krumpača, oprao i posušio.
Ubio boga u njima sa vilicom, stavio u mikrovalku na 10 minuta. Izvadio, prepolovio po duljini, još malo brutale vilicom i i umočio (samo "golu" stranu, ostalo je u ljusci) u pripemljenu smjesu vegete, ulja i crvene paprike, hitio na to špek, kobase i sir pa vratio još tri minute...žena tak maše repom da nebu ni primjetila kad dovučem doma novu ploču i proc:) KMU! |
Citiraj:
Savjet : sve napraviš kao i obično, uzmeš čim veću rajnglu koja ti stane u pećnicu, staviš na 120-150 C i pustiš da se samo peče polako i zgusne do željenoga, bez miješanja, garant ne bu zagorilo. Presipaš u flašice i doniraš jednu za savjet. :banana: |
|
smrade :D
jede se luksuzno... |
Ja opet nista nisam dans jeo..Ali je zato pala litra Pelina..
|
Citiraj:
|
oke, send here... jedino tužno na ovoj slici je što ne plivaju u buzari :D :D
|
Citiraj:
|
Danas opet brza hrana, paradajz juha sa taranicom i velika lizika-Zdenka za mazanje sa šampinjonima, kulen Baranjac i kiseli krastavci:)
Za desert opet čokoladna parfe torta:nuts: |
furamo ja i frend bolje polovicu u Noctruno u Skalinskoj :)
mislim da cu neki bečki mrknui :p |
Citiraj:
Išlo im je dobro dok par nakupina bjelačevina nije skontala pa počela dolazit svaku večer prije Lapa....frend naruči litru mineralne a ja litru stolnog bijelog:D Svaka mu čast, nije odmah odustao nego je počeo nabavljat vino u rinfuzi (stavka-domaće, rinfuza, kol. 1L min:D) E, tu se gadno zaje**o, kad se pročulo-u stampedu je navalila banda masnih čupavaca na jeftinjak litru-i-vodu:p Nakon toga nije dugo potrajalo... |
Citiraj:
|
Danas lagana večera-sir, vrhnje i malo prešanog jezika.
Kad to maznem idem nasolit gusku za sutra:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |