![]() |
poslano,hvala
|
bok ljudi.
dajte mi recite jel ima na TL-u i revTT-u HD materijala bilo 720 ili 1080p, matroške?? HDbits mi vele da je nemoguće dobit pozivnicu. Pokušavam doći do pozivnicaza TL i RevTT vise od godinu dana ali bezuspješno.. Za moje potrebe je dovoljan i HD-torrents gdje sam član ali bi volio imat još jedan. btw. dao sam lovu već 2 puta pa imam uploada |
Ima, ali TL/RevTT su prvenstveno 0-day trackeri na kojima ima svega, ali i nema ničega.:D Ako trebaš samo HD filmove, onda bi ja rađe ciljao na nekakav konkretan HD tracker, a ne na 0-day trackere.
HDBits.org nećeš dobit sigurno, ali BIT-HDTV bi već mogao dobit, pa probaj s njim. Meni je rezerva za HDBits i više nego zadovoljan san s njim;) |
Citiraj:
Imaš i hdbits.org!! :respekt: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako je tebi odličan meni će bit još bolji..
sad još ostaje invite.. :nono: :fala: :goodnite: |
a ti trackeri za hd filmove, dal tamo prevladavaju BR ripovi od ~5GB po filmu ili su bas u punom nekompresiranom HD formatu? Ja sam trenutno relativno zadovoljan sa kvalitetom klase flawless 720p ripova, tak da ne bih nista puno bolje (pany 42x10 se koristi za gledanje), eventualno zbog veceg izbora HD izdanja. Sad je glavno pitanje dali mi se uopce isplati trazit neki od HD trackera pored PTP-a i IPT-a/TL-a(ovi 0-day me uglavnom zivciraju jer je 90% toga rar-ano..)?
|
bit-hdtv je suspendirao invajtove na neko vrijeme. Puni su. Baš gledam zadnjeg usera koji se joinao prije ~3 tjedna. Tako da bolje traži dalje ak ti je hitno. :D
|
Citiraj:
@njuskalo ja ti nisam takav stručnjak ali neka opaka ekipa tamo dela Eureka se zovu i jako su strogi, a materijela ima svakakvih. Od 200gb downloada i sve je bilo vrhunski a/v + svi mogući titlovi. bilo 1080 ili 720, a ima masu full i ripanih blurayeva. itd. |
Citiraj:
hdbits u nasim srcima <3 najbolji sajt IKAD :beer: |
Ja sam imao TL jednom davno, sa odličnim ratiom, ali se nisam ulogirao 6 mjeseci i ugasili mi account :( Trenutno koristim samo hd-torrent i tracker je fenomenalan. Najviše ima naravno 720p filmova, no ima i gro 1080p, a u zadnje vrijeme su počeli furati i BD-25 iako baš i ne vidim svrhu u njima jer imam Mede8era pa mi je to besmisleno.
|
Citiraj:
|
Odlična. To ti je media player, služi za gledanje filmova (a možeš i slušati muziku). Košta koliko i 15m HDMI kabel (ukoliko ne uzmeš najjeftiniji), tako da mi se više isplatilo kupiti Mede8era i spojiti ga UTP kablom koji sam već imao kod telke nego se zafrkavati sa HDMI-jem, a da ne spominjem koliko to bolje radi od stare kombinacije (iMon knob daljinski i Soundgraphov soft te playanje filmova sa kompa) i da ukoliko staviš HDD u njega ti ne treba niti komp biti upaljen.
|
Raspravu o tom Mede8er nastavite ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=177966
|
Citiraj:
neka pozivnica.. agh, grrrr :D |
Citiraj:
al ih nemogu slati :D tak da jebiga heh |
Citiraj:
|
demonoid ima otvorenu registraciju
|
Citiraj:
kaj je sa onom starom $$$$$$$$$$$$$ Koliko? ;) |
Citiraj:
a ako oces, imam ti invajt za awesome-hd i bithdtv, samo mi na pm posalji mail i nekakve screenove da vidim kakav si user |
Citiraj:
Dajem link do svakoga accounta, screenshot...sta vec hoces + sav sadrzaj je 24/7 na box-u. :fiju: Imam i neke pozivnice ako tebi trebaju...:kafa: |
Citiraj:
|
Valja li šta taj AwesomeHD?
|
Znam da je mali OT, ali koliki ratio bi zadovoljio vas koji poklanjate pozivnice?
|
Citiraj:
Barem 1.0 . Kolko skineš , tolko odseddaš i to je to ;). |
Minimalno 1.05, da imaš malo veći upload nego download. Ja kad nešto skinem, to se ne miče sa utorrenta do minimum 3.5 ratia. Naravno, torrenti mi stoje na uploadu i po par mjeseci poneki. :)
|
Jel to samo meni C* down?
|
Waffles.fm ima FREELEECH pa navalite svi koji ste tamo, meni taman opet dobro za boostat ratio :)
|
Demonoid ima otvorene registracije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
komibiniram ta tri trackera, dovoljno čak i previše za mene što se HD materijala tiče |
|
Sta je sa torrenthr ? Ne radi ili ?
|
ocito.....nemrem ni ja na njega od jucer
|
Je, od jučer je offline.
|
Evo od danas je opet up. Imali su neke probleme hostingom.
|
ekipa, koji su najbolji privatni trackeri? tema je velika pa da ne kopam... uglavnom zanimaju me filmovi i serije (xvid & hd), aplikacije, igre, više-manje sve osim muzike....
|
meni se sviđa TorrentSeed
|
Citiraj:
- TorrentLeech za 0day sadrzaj (programi, filmovi u divxu, nesto muzike sto izadje) bude i novijih igri gore, ali postoji i tracker samo za igre samo se trenutno nemogu sjetit imena.. nikad me nije zanimao pa ono ;) - HD-Torrents za filmove, dokumentarce u HD-u - TvTorrents.ro aka FreshOn.Tv za serije i dokumentarce Sve trackere se da nabavit, ali opet moras imat dobre dokaze da ti ljudi vjeruju kako bi ti poslali pozivnice. Pokusaj zapocet sa nekim slabijim i pokazi da se znas drzat pravila i da ti mogu vjerovati. IpTorrents je odlican za pocetnike. Lagano je za opstat, a stvarno ima svega na njemu. Preporucio bih ti da ne trcis da skupis puno trackera, vec par njih koji ce zadovoljit tvoje potrebe. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:15. |