PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Jozha 29.03.2004. 15:01

Re: ali......

Citiraj:

Originally posted by mitzek
ajmo prijedlozi za godisnju nagradu!!!:beer:
Pa za treču i utješnu nagradu šiš sa kajmakom i pomfritom u Čingaču na Vukomercu sa jednom malom pivom,kao druga nit utješna nit pobjedonosna nagrada 3 metra kobasa kod savskog mamuta na Vrbanima sa 2 velike pive i upotrebom čačkalice i kao prva i pobjedonosna nagrada neograničena količina zagrebačkih sa montažom pivske pipe na samom stolu i priključkom u obliku cjevčice za oralnu projekciju pive kod lovačkog kutiča ribić. Nagrada za umjetnički dojam : piva kod Verice u zagorju sa grijanjem koljena od strane Verice. Nagrada publike: putni komplet u sastavu:20 deka podriguše,frtalj kruha i velka žuja. Sve pive navedene u ovom tekstu su flaširane a ne konzervirane! :beer: :beer: :beer:

RAK 29.03.2004. 21:43

Nagrada Žderonja, koja je sama po sebi poticaj, biti će još veći ako se možeš od nje pristojno prežderati. Zapo sa oduševljenjem čekam primiti nagradu.

Dati ću vama ja jastoga po glavi. Niste niti pristupnicu potpisali a već se bunite. Kak bu ti prijem izgledal. Morali buste pokazati jako veliku volju za radom u Žderonjama.

IceFisherman 29.03.2004. 21:51

MA trebale bi biti ovakve nagrade:
1. besplatno mršavljenje uz Cindy Craford (il kak se več piše ) i njezinu gimnastiku ( svi ti programi ljepo na 10 DVD-a)=
2. 100kg makrobiotik hrane
3.Besplatni tretmani za mršvaljenje pomoču akupunkture

- utješne nagrade : sobni bicikli , utegi , i razne druge spravice za vježbanje ( uz napomenu da svaka na sebi ima barem 200 kg teške utege)
:D

...baš me zanimaju reakcije na ovo ... :)

RAK 29.03.2004. 21:53

kaj ti je dosadno na forumu pa izazivaš da te se bana?

IceFisherman 29.03.2004. 22:01

:D :p :) :cool: :rolleyes: :( :mad: :beer: :beer:

horza 29.03.2004. 22:25

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
:D :p :) :cool: :rolleyes: :( :mad: :beer: :beer:
na listu pod
4) vezanje za stolicu i maraton "Dr. Quin - Žena Vrač" Bundy style. kakvo mršavljenje? pravi Žderonja i žderonja se ponosi svojom škembom bez obzira kolika ona bila. Ako je (kao moja) tek u razvoju to treba gledat sa svijetle strane... ima se potencijala.

vga killer 29.03.2004. 22:34

Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije. :D

RAK 30.03.2004. 00:54

Ono tvoje se ne bi moglo nazvati embrij od škembe. Ne trebaju ti nikakve instrukcije. Biti Žderonja je životna filozofija a zasniva se na pozitivnim prehrambenim navikama. Ne mogu dovoljno jesti da mi škemba ne može biti veća.

Horza ima antiškembu. To je savinuto prema unutra. Sva sreća da kuži važnost muškog ponosa. Valjda će jednog dana biti nalik na nas. Zato i je Žderonja.

mitzek 30.03.2004. 10:02

akhmmmm.....

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Moja je isto u razvoju. Moram još puno papati. Morat ću pitat mitzeka za neke instrukcije. :D
slusaj sine,to nejde same z instrukcijami,to je zivotna filozofija,uz koju lijezes/uz koju se budis...svaki dan kad te probude milozvucni zvuci iz tvoje utrobe koji predu:dajjjj,guzdaaa,daj mazni koji sendvic,picu,odrescic...sad zali z malo pifice...dajjj,pljiz....roarrr-groarrrr....e onda ti bude jasnije,kad nahranis zver u utrobi,ona se primiri i lagano prede..ti same podljevas s pificom i smisljas kaj da joj novo i fino serviras......:rolleyes:
prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!!

e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje.......

ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo??
da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice??

eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!!
zivjele Zderonjeeeeeeeeeeeeee!!:beer: :beer: :beer:

Isus 30.03.2004. 10:16

Re: akhmmmm.....

Citiraj:

slusaj sine,to nejde same z instrukcijami,to je zivotna filozofija,uz koju lijezes/uz koju se budis...svaki dan kad te probude milozvucni zvuci iz tvoje utrobe koji predu:dajjjj,guzdaaa,daj mazni koji sendvic,picu,odrescic...sad zali z malo pifice...dajjj,pljiz....roarrr-groarrrr....e onda ti bude jasnije,kad nahranis zver u utrobi,ona se primiri i lagano prede..ti same podljevas s pificom i smisljas kaj da joj novo i fino serviras......:rolleyes:
prema tome kak bi rekel velki Yoda:feel the Force!i onda kad te Tamna strana obuzme,kad se potpuno posvetis zderanju do boli,shvatit ces, al tek onda koliko si u zivotu prije toga propustio:koliko svadbi,krstitki,kotlovina,rostiljada i sl..pa da nebi bil jake u depri bus se jos jace i predanije pocel obzderavat!!!

e,to je samo djelic nase ,Zderonjske filozofije,drugi je isto jake vazan,fiiina papica,ukusno meseko peceno,pirjano,svinjsko,junece,telece,purino,racino,divlje.......

ajde reci...kaj ti nejdu vec sline od same pomisli i spomena takvih delicija kojima se klanjamo??
da bi prevarili zle uhode u nasim redovima,cak se i koji put svjesno hranimo strasnim i bezmesnim jelima samo da nasa filozofija zivi dalje,kaj ti mislis kakva je to zrtva,jesti odreske od povrca,soje,razne biljke,vlaknatice i ostaluhtranu za pticice??

eto, samo dijelica nase Mudrosti,filozofije...na vama je da se odlucite ..da nam se pridruzite......!!!

Eh da mi je sad koji komad divljaci ala vild, z krumpir policama i jedno dve litre hladnog psenicnog iz Medvedgrada i velka struca pravog razenog kruha. MLJAC!!! :slin:

vga killer 30.03.2004. 10:39

Re: akhmmmm.....

Citiraj:

A kaj misliš da jedem cijele dane, meso, meso, meso i meso. Ja ne znam za zelenjavu.

Živjele :beer: :beer: :beer:

mitzek 30.03.2004. 10:44

Re: Re: akhmmmm.....

Citiraj:

Originally posted by Isus
Eh da mi je sad koji komad divljaci ala vild, z krumpir policama i jedno dve litre hladnog psenicnog iz Medvedgrada i velka struca pravog razenog kruha. MLJAC!!! :slin:
tako je.....mladi vjezbenice za buduceg viteza od Zderonja!feel the force!
btw,denes je zuljba z klobasom vu"Kalimeru"!!!!! Raaaaaak?
Jelc je vezan,Amdejac na dijeti,Paske je izrod,.......
huh!!!:fuming: poglec ti ovo,rusi mi se poredak sam od sebe....
:rolleyes: ah,moral bum pothitni skinuti hrdu sa rostilja!!:rolleyes: :rolleyes:

ili da podmladimo snage???:confused:

:beer: :beer:

Jelc 30.03.2004. 13:08

Ahhhh....rok...podrig...:D
Mene je jučer punica obišla i dovukla punu rajnglu srnećeg, uffff...i još je napravila domaće žgance:)
Mljac.
A preksinoć sam se opet ubio sa onom istom papicom kojom sam i otvorio Žderonje.

Moram brže-bolje ozdravit jer ak ovak nastavim ne bu dobro...

Isus 30.03.2004. 13:23

jelc pa moras skupit snage za oporavak neb ti noga zacelila od zraka, treba sorganizmu dat ono kaj trazi..:D :beer:

Jelc 30.03.2004. 13:32

Citiraj:

jelc pa moras skupit snage za oporavak neb ti noga zacelila od zraka, treba sorganizmu dat ono kaj trazi..:D :beer:
A i sav saft sam pobral sa raženim i zalio žujom:D
Sad bu i tebi počel "žulj" rasti:D
Nisam ni ja imal špek do negdje 25-e, a onda je počelo:D

A i žuja pripomaže:D

Isus 30.03.2004. 14:19

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A i sav saft sam pobral sa raženim i zalio žujom:D
Sad bu i tebi počel "žulj" rasti:D
Nisam ni ja imal špek do negdje 25-e, a onda je počelo:D

A i žuja pripomaže:D

Ja ga vec nekoliko godina uspjesno uzgajam.

RAK 30.03.2004. 15:04

Baš uspještno. :(

Imaš žulj kao i onaj s kojim sheras nick. Još izgledate ko brača blizanci. Jedino što postoji određena razlika u godištu.

Isus 30.03.2004. 15:27

onom koji me kopira:p nemres zamjerit covjek ipak ima prek 2000 godina pa se malo posusil.
To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:

mitzek 30.03.2004. 16:46

cek,cek....

Citiraj:

onom koji me kopira:p nemres zamjerit covjek ipak ima prek 2000 godina pa se malo posusil.
To kaj meni skemba ne strsi je do moje gradje memi se spek ravnomjerno rasporedi. Kad sma na poslu me sponzorira Kalimero s zvojim njokama :njam:

koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!! Gablec po 20 kuna,ihahaj,domaca kuhinja,sefica ,bivsa ragbijasica od cca120 kila..da se vidi da je kuhinja provjerena...:rolleyes: :rolleyes:

Btw,danas smo DR Rak i moja malenkost "vubili" Zagrebacki(ON) i Becki(io)vani na terasi........khe,khe......pokle sam ga moral peljati nazaj vu Velku Goricu skup z biciklinom,jel jednostavno vise ni mogel vojziti,pocel se je plakat da kad bu doma dosel...pak sem mu se smiloval i resil ga briga i problema...:rolleyes: ovaj put nije bilo 1790 po Gorickoj,ali nije ni bele puno majnse.......Rak se je same cvste drzal i stenjal od muke svaki put kad bi biciklin otraga zaskripal taruci se o stjenke dok sam ja vozil slalom!!

Jelc 30.03.2004. 17:17

Re: cek,cek....

Citiraj:

[B]koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
Pa nije to jedini Kalimero...ima ih još:)
Ima i dostava sa tim imenom...

Jozha 30.03.2004. 18:23

Mitzek kaj je ovo? : http://www.iskrica.com/profiles.php?id=55898

:beer:

tor 30.03.2004. 19:42

Citiraj:

Originally posted by Jozha
Mitzek kaj je ovo? : http://www.iskrica.com/profiles.php?id=55898

:beer:

Pa i ne liče mi baš:D

vga killer 30.03.2004. 21:08

Re: cek,cek....

Citiraj:

koji "kalimero"!????????jel nas,Zderonjski,mislim onaj na Strojarstvu i brodogradnji,izmedu Otv doma i Filozofskoga!?????
onda ,ak je taj,tebe stvarno vodi Bozje providenje,jel je taj Kalimero inace baza Zderonja u Zagrebu!!!!

Pa dajte zovite kad idete tam, dve minute od doma, da vam pokažem kak se jede, tj. ždere . :rolleyes:

Isus 30.03.2004. 23:01

Re: Re: cek,cek....

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Pa nije to jedini Kalimero...ima ih još:)
Ima i dostava sa tim imenom...

Dostava Kalimero ima bazu u Ivana Lučića 1. tj. taj Kalimero sam kaj mi je posel u okviru njohove Catering podružnice. Sad se vlasnik onog Kalimera promijenil i sad je to "Bakina Kuhinja" al to je bil taj Kalimero čije ime nosim na špeku.:beer:

Isus 31.03.2004. 10:14

Prica o Frodi

Kak sam se jucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Americanac i Horza, jer mi je gosn. dr. RAK posudil keksic ( ne Petitt Buerre) memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK izprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?"

Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisam boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo.:D :beer:

Inace RAK mi je posudil - jos jednom FALA, keks "Vdata" PC2700 512MB i RAM ide bolje od mog starog Samsunga, odmah se dignuo na 400MHz uz 2,6V napon kaj i 3.0-3-3-9 kaj je kod Samsunga bilo nezamilsivo. Jedino kaj bum moral naljepnicu menjat tak da kad se vrne bude 433 odnosno 400.:D

Costa 31.03.2004. 10:32

Re: Prica o Frodi

Citiraj:

Kak sma s ejucer nasel z uvazenom gospodom RAK, Ameriöanac i Horza, je rmi je gosn. dr. RAK posudil keksic memorije, je bila i moja bolja polovica z menom i tak kroz razgovor ona zeli saznat tko ima koji nadimak na forumu, znala je RAKa od prije, i tak RAK sprica zakaj je on RAK, Americanac zakaj je on Americanac, pogleda Horzu i veli :"A kaj si ti? Frodo?"
Horza sam stavi ruke pred lice i nabaci sokiranu facu a nas troje pras u smjeh. Kaj je najbolje nisma boljoj polovici nis govorio o tom kak Horza zgleda, vec je sama dosla do zakljucka da nam Horzek zgleda kak Frodo.:D :beer:

Fro... ovaj Horza of the Shire :D
Ovo ne budem sam tak zaboravil. Dobil bude on svoju porciju zajebavanja :beer:

RAK 31.03.2004. 15:03

Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:

Originally posted by Costa
Fro... ovaj Horza of the Shire :D
Ovo ne budem sam tak zaboravil. Dobil bude on svoju porciju zajebavanja :beer:

Navodno ti znaš od kuda je nadimak Horza. Mi bi to svakako htjeli saznati. Ne daj se omesti s njegove strane jer Žderonje su sigurno teže od njega i ne može te istuči.

Isus 31.03.2004. 15:18

Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:

Originally posted by RAK
Navodno ti znaš od kuda je nadimak Horza. Mi bi to svakako htjeli saznati. Ne daj se omesti s njegove strane jer Žderonje su sigurno teže od njega i ne može te istuči.
Tako Zderónje imaju kapciteta zastiti te. Potrebne su takve informacije.

Costa 31.03.2004. 15:29

Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:

Originally posted by RAK
A kao bez vas me moze. Pregazim ga s bikeom kad se sjetim : roller :

Znam ali sutim kao zaliven :smoke:(sve dok se ne spomenu neke cifre, naravno)

: cheers2

Isus 31.03.2004. 15:31

Re: Re: Re: Re: Prica o Frodi

Citiraj:

Originally posted by Costa
A kao bez vas me moze. Pregazim ga s bikeom kad se sjetim : roller :

Znam ali sutim kao zaliven :smoke:(sve dok se ne spomenu neke cifre, naravno)

: cheers2

094654 evo ti neke cifre :D : lol2 : : cheers2

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10.