![]() |
Pozdrav, vidim da je mining groznica u punom jeku a imao sam u ormaru nf680 sli sa tri pcie slota i jednu 7870 i jednu 7970 uspio sloziti sve da radi i dobijem oko 900 hasha na etn-u sa obje imam priliku nabacat jos par 7870 kartica da li se vise isplati drzat starijih kartica ili ulozit u 570-580 trenutacno po vsem misljenju, hvala na odgovorima unaprijed
|
Citiraj:
|
Počela rasprodaja sa crvenilom :lol2:
|
Citiraj:
|
kako bi rekli - weak hands :)
|
napali covjeka odmah, mozda prodaje i kupuje jace :) :)
|
Eh kad bi se sad ove trenutne cijene coina još htjele prepoloviti da se malo ohlade ovi novi nadobudni mineri :lol2:
|
jedino ako mu stric radi u tvornici grafi pa ih moze nabaviti :-)
|
Citiraj:
Kad smo kod težine jel ima neki web za sve coine? tražim za electroneum pa ne vidim nigdje, a na coinwarz ga nema. |
Ma nije meni za diff, lako za to, samo nadodam još grafi :roller:
|
Ako imam recimo doma RX 470 4Gb ili GTX 1060 6Gb, što je bolje za mining?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaka ima "svoj algo" u kojem je bolja od one druge.
Probaj Nicehash miner pa ce ti bit jasnije |
Citiraj:
|
Pronasao nekakvu pump and dump grupu na discordu,vidjet cu kako funkcionira,pise da ce novi pump biti za 3h u BTCU na Binance. Jel netko u tome i bi li zelio probati? Dajem link od grupe u inbox ako kome treba i ako se ko zeli okušati. Vidim ljudi rade samo takav profit,postavio netko sliku,usao sa 1ETH u 22:30,dvije min kasnije u 22:32 izasao sa 1.4ETH.
|
Pročitaj si ovo prije nego što uletiš u ulaganja da se ne bi zaletio pa sve izgubio.
|
1 privitaka
Je li to diff toliko narastao ili meni rig nesto ne radi bas najbolje, av. hashrate mi je inace oko 142-145 a od jucer je fino pao??!?
|
Citiraj:
Znalo se cesto dogodit da je 1060 rig zaradivao vise od 470. Nisam isao provjeravat ali cini mi se odokativno da je nvidia bolja u vise algoritama od atija. Bas cu se pozabavit time kad ulovim malo vremena |
Claymore je i dalje najbolji za ETH ili ima neki drugi softver?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Broj shareova bi ti trebao varirati ispod i iznad reported hashratea, a ne biti toliko ispod cijelo vrijeme.. |
Citiraj:
|
https://www.newegg.ca/Product/Produc...9SIACBD6JB5843
nestasica i u sj americi, ako ih ima onda su po zlato |
Zapravo i nije ja sam upravo uzeo jednu, cini mi se da je nekako vise fake nestasica tu radi dizanja cijena ali nisam siguran...
|
Ako netko majna Cryptonight sa xmr-stak majnerom, jel mi može reći šta ovo znači, koliko je loše i može li se smanjti broj errora?
Code:
RESULT REPORT |
Na Xmr stacku imam
VALID SHARES: 80,428 check INVALID SHARES: 6 clear pa mi izgleda previše BTW, moj prvi post...YAY! |
Zanimljivo, matična mi ima 2 utora za gpu. Prvi pci-e (brži) nvidia 1060 i na nju hdmi monitor. Kada mineam, nemoguće je koristiti komp jer je sve kao slide show.
S time da mi winminer ruši driver od nvidie, probao benchmark u full staviti (guglao, to može biti razlog rušenja) Instalirao samo driver za amd, proradio amd kako spada. Tek kada sam prebacio hdmi na rx470 mogu overlockati amd-ovu grafičku (mem i -8mv). GTX 1060 ima više "Device detected, pa pokretanje minera, testiranje, Idle i opet u krug. Sada se može i komp koristiti dok se mine-a. Bojim se ugasiti komp sada kada je sve podešeno i radi. :D https://image.prntscr.com/image/eEyw...7VLnv7XzQ.jpeg Soba mi smrdi kao neka server soba. Obje grafe oko 70C. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |