![]() |
Citiraj:
sve dok napokon ne nadjem franziskanera negdje, valjda ce ga opet u vrutku dobiti :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovako, na iduće žderonje bi mogao i ja doći (ako budem imao para za govrio, treba prevaliti 350km), čisto da upoznam Jelca i ostale "guzonje" ovog forum, i da im usput objasnim neke stvari (Type R team i tako to na tu temu). :D |
Citiraj:
http://www.pivovara-licanka.hr/html/zagrebacka_mp.html |
Citiraj:
|
Uh :(
Prezderah se kokosje juhe i krmicha u umaku od sampinjona... Stezu me hlace, steze me trbuh... Hjoj. |
Citiraj:
ako je nekom zgodno ili prolazi tu nek mi se javi za instrukcije, dućan je 50m od tramvajske stanice na ferenščici di je nova space šatl crkva. |
To tam di je tram. stanica kod ADM-a ? Davno sam bio tamo, ali znam da je bila neka freaky crkva tamo :D
|
E, kupovao sam tamo ili tu kod mene jedan susjed je dilao. Dobro ste me sjetili, moram ga ufatiti da vidim radi li još...
|
velebitsku nisam imao prilike probat,ali cuo sam da je dobra,ajde fakat da se dogovorimo i za sljedece zderonje neku bolju pivu organiziramo,zuja je gadna :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas nakon jako dugo - mesto dobro za rucak - sarma ( i to najbolja - bakina ) i kuhani krumpir , kolicina nije bitna :)
|
Citiraj:
|
došla je stara iz zagorja...dofurala mi je najljepši poklon.
suhe kobase, špekeca, sira i vrhnja. sad sam si narezal kobasica, špeka, luka te sam si smješal sira i vrhnja...naždrl sam se ko prasac :) kobasice su rađene od 80kg svinjskog i 20kg i popratnih začina..nisu jako ljute kao slavonske ali nisu ni blage..znači peckaju..onak taman :) ukupno ih ima 160 metara :D rotfl :) a šepekec je pravi adidas...tri+štrafte meseka :) a sir i vrhnje su vrhunski...ihjjoo ljudi moji kako sam happy :) |
Ja si volim kobasice hitit u zmešano sir i vrhnje. Onda ako su malo jače, onda se sve malo zacrveni i odlično je.
Uz takvo sir i vrhnje obavezno ide i neki topli sendvič (ovaj moj grijač je dušu već ispustio, dobio ga za prošli Božić za dar, došao 50kn a isplatio se višestruko :)) |
@velebit crew... da, u toj zgradi je diskont (ivago se zove, pokraj videoteke lume), znači stojite ispred adm-a i onda krenete pehaka na toj strani zgrade u smjeru recimo lidla/super konzuma i na kraju/uglu zgrade je taj diskont.
|
Dinsta se juneće srce za sutra a za prilog budu djeca Pireja i kristalka s češnjakom, dok se Perlenbacher neumoljivo hladi na balkonu...
|
ok, nebum sigurno isla na ferenščicu po pivu...siget mi je već prihvatljiviji no mene zanima da li ima negdje na trešnjevci?
hamm, jel znas da li ima u vrutku npr? za doručak sam maznula dvije puter štangice u koje sam natrpala prešane šunke (ona u vlastitom soku od pik vrbovec, jako je fina :)) i majoneze sad chilam uz :kafa: dok ne pocne ludnica na poslu :) aaaaa, tek sam sad skuzila onaj jelcov post ...navodno ima u braće domany - to mi je ful blizu, moram to provjeriti :), thnx jelc :) |
@flare..nema velebitskog u vrutku :( ali ima erdingera :D
|
Citiraj:
Aaaaa...to volim:) I ovak i "na žlicu" sa krumpačem. |
Evo u moj sig dodan link na RS unutar kojeg se nalaze recepti od mene i Jelca...pa tko oce nek skine..ima ok stvari ;)
|
Citiraj:
|
Pojela sam šunke s tri šnite kruva i ledene kocke čokoladu. Uopće se ne osjeti da ovaj tjedan bojkotiramo dućane kad svu delishis hranu imamo doma.
|
Citiraj:
what...pa ako se ne varam ti si mi slao neke recepte...jedino ako te steže srce kaj moraš djeliti svoje "erotske" s drugima :lol2: |
Citiraj:
Ja nisam. Valjda je AMD. Kod mene nebuš našel nikakve krem supe od graška... Moj je jedino onaj za juhu od gljiva. |
Je more biti da je on slao :)
Sada sam maznul lazanje kaj sam si dofural od doma...zgrijal u mirkovalki i fino se napapal...mmm i da naravno kiseli krastavci :) |
Onda izvoli lijepo promjenit u Hamm&Organ:D
Nemoj me sramotit sa juhicama od graška i sličnim perverzijama... Ja sam isto mazno lazanje, ubio sam se ko sacpra...matori admin je Žderao nekakve fensi raviole... |
Neda mi se mijenjati :) a u ostalom imamo RS zabranu na poslu tako da nula bodova :p
|
Sad za gablec :D sam pojeo burek sa sirom i jogurt, i sve to potvrdio sa burekom od mesa :goood:. još samo fali :chears:ali to tek poslje posla.
@hamm hvala za recepte :respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |