PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

rendula 10.02.2008. 13:05

Citiraj:

Autor Jelc (Post 947230)
Neee...lakši mi je od Žuje vulgaris.
Makar-žena me je ničim izazvana odukla neki dan u Getro pa sam se (čisto sebi za bušt) opskrbio sa Budweiserom:)

Istinabog da je škatula oko 160 krznaša ali vrijedi svake lipe:chears:

to Jelc, fresssh je zakon:chears:

sve dok napokon ne nadjem franziskanera negdje, valjda ce ga opet u vrutku dobiti :(

panoramix 10.02.2008. 13:40

Citiraj:

Autor karlito (Post 947690)
dečki moji Prima pivo je na glasu, a kaj se hrane tiče kulenova seka i nešto friško ispod peke....;)
palačinke su mi zakon, sa čokoladom, joj joj....:)

I tebe je izgledao očarao Nikolinin hardver pa biliviš da je pivo bog zna kaj...:goood:

Milentije 10.02.2008. 14:05

Citiraj:

Autor MAHER (Post 941226)
ja dosao doma i opet isao jest,inace bilo je super,jedino moramo nekak bolje pive organizirat od zuja :D ,inace fleks zakon slike ispale,pogotovo robocop mode :D ,nisam ni skuzio da nas je gledao

KADA CEMO OPET????

Mrsko mi je bilo vitati postove poslije ovoga, pa....

Ovako, na iduće žderonje bi mogao i ja doći (ako budem imao para za govrio, treba prevaliti 350km), čisto da upoznam Jelca i ostale "guzonje" ovog forum, i da im usput objasnim neke stvari (Type R team i tako to na tu temu). :D

Jelc 10.02.2008. 14:16

Citiraj:

Autor panoramix (Post 947952)
Velebitskog crno i svijetlo, redovito drže u malom špeceraju u sklopu tržnice na Savici.

http://www.pivovara-licanka.hr/html/zagrebacka_mp.html

panoramix 10.02.2008. 14:19

Citiraj:

Autor Milentije (Post 948022)
Mrsko mi je bilo vitati postove poslije ovoga, pa....

Ovako, na iduće žderonje bi mogao i ja doći (ako budem imao para za govrio, treba prevaliti 350km), čisto da upoznam Jelca i ostale "guzonje" ovog forum, i da im usput objasnim neke stvari (Type R team i tako to na tu temu). :D

Slobodno ubaciš gajbu Nektara u bunker i dođi...:goood:

Matesonik 10.02.2008. 14:39

Uh :(

Prezderah se kokosje juhe i krmicha u umaku od sampinjona... Stezu me hlace, steze me trbuh...

Hjoj.

syss 10.02.2008. 14:51

Citiraj:

Autor Bubba (Post 947904)
Ahh, suza mi kane kad se sjetim koliko sam Velebitskog mogao popiti... :'(

Anyhow, nekada je Velebitsko konstantno imao Beershop (www.beershop.hr). Takodjer, znalo se naci po malim trgovinama (meni je nepresusan izvor bio ducancic u VG, u Chromosovom naselju, vlasnik je bio Lican). Takodjer, jednom sam nasao Velebitsko u Unionu u Travnom, ali to je bilo jako jako davno.

Po velikim ducanima ces ih tesko naci. Probaj kontaktirati direkotno ljude na Pazaristu pa ce ti mozda znati reci gdje bi se moglo tocno nabaviti.

ajde sve velebitske pivopije kod mene na ferenščicu... crno ili bijelo u boci ima za kupitit u lokalnom diskontu ;)

ako je nekom zgodno ili prolazi tu nek mi se javi za instrukcije, dućan je 50m od tramvajske stanice na ferenščici di je nova space šatl crkva.

Vuco 10.02.2008. 15:07

To tam di je tram. stanica kod ADM-a ? Davno sam bio tamo, ali znam da je bila neka freaky crkva tamo :D

tor 10.02.2008. 16:28

E, kupovao sam tamo ili tu kod mene jedan susjed je dilao. Dobro ste me sjetili, moram ga ufatiti da vidim radi li još...

MAHER 10.02.2008. 16:36

velebitsku nisam imao prilike probat,ali cuo sam da je dobra,ajde fakat da se dogovorimo i za sljedece zderonje neku bolju pivu organiziramo,zuja je gadna :(

Jelc 10.02.2008. 16:49

Citiraj:

Autor syss (Post 948073)
ajde sve velebitske pivopije kod mene na ferenščicu..

Nemoj se plakat kad ti uletimo, sve poŽderemo i popijemo, popljujemo tvoju ništkoristi telku i zarigamo fasadu:D

Milentije 10.02.2008. 16:51

Citiraj:

Autor panoramix (Post 948040)
Slobodno ubaciš gajbu Nektara u bunker i dođi...:goood:

Nektar i par tepsija tirita samo za Ninu. :D

Router 10.02.2008. 17:05

Danas nakon jako dugo - mesto dobro za rucak - sarma ( i to najbolja - bakina ) i kuhani krumpir , kolicina nije bitna :)

panoramix 10.02.2008. 17:30

Citiraj:

Autor Jelc (Post 948148)
Nemoj se plakat kad ti uletimo, sve poŽderemo i popijemo, popljujemo tvoju ništkoristi telku i zarigamo fasadu:D

...a sutra susjedi kažu potiho: joj, kaj se svega nakotilo tu f našem kvartu, čovek više nemre mira imat' kraj ove balavurdije, sam pivu dudlaju i nekakve sive kištre i drote okolo navlačiju...:banana::banana:

Hamm 10.02.2008. 18:06

došla je stara iz zagorja...dofurala mi je najljepši poklon.

suhe kobase, špekeca, sira i vrhnja.

sad sam si narezal kobasica, špeka, luka te sam si smješal sira i vrhnja...naždrl sam se ko prasac :)

kobasice su rađene od 80kg svinjskog i 20kg i popratnih začina..nisu jako ljute kao slavonske ali nisu ni blage..znači peckaju..onak taman :)

ukupno ih ima 160 metara :D rotfl :)

a šepekec je pravi adidas...tri+štrafte meseka :)
a sir i vrhnje su vrhunski...ihjjoo ljudi moji kako sam happy :)

Vuco 10.02.2008. 18:15

Ja si volim kobasice hitit u zmešano sir i vrhnje. Onda ako su malo jače, onda se sve malo zacrveni i odlično je.

Uz takvo sir i vrhnje obavezno ide i neki topli sendvič (ovaj moj grijač je dušu već ispustio, dobio ga za prošli Božić za dar, došao 50kn a isplatio se višestruko :))

syss 10.02.2008. 20:46

@velebit crew... da, u toj zgradi je diskont (ivago se zove, pokraj videoteke lume), znači stojite ispred adm-a i onda krenete pehaka na toj strani zgrade u smjeru recimo lidla/super konzuma i na kraju/uglu zgrade je taj diskont.

panoramix 10.02.2008. 21:09

Dinsta se juneće srce za sutra a za prilog budu djeca Pireja i kristalka s češnjakom, dok se Perlenbacher neumoljivo hladi na balkonu...

flare 11.02.2008. 08:36

ok, nebum sigurno isla na ferenščicu po pivu...siget mi je već prihvatljiviji no mene zanima da li ima negdje na trešnjevci?

hamm, jel znas da li ima u vrutku npr?

za doručak sam maznula dvije puter štangice u koje sam natrpala prešane šunke (ona u vlastitom soku od pik vrbovec, jako je fina :)) i majoneze

sad chilam uz :kafa: dok ne pocne ludnica na poslu :)

aaaaa, tek sam sad skuzila onaj jelcov post ...navodno ima u braće domany - to mi je ful blizu, moram to provjeriti :), thnx jelc :)

Hamm 11.02.2008. 09:25

@flare..nema velebitskog u vrutku :( ali ima erdingera :D

Jelc 11.02.2008. 15:13

Citiraj:

Autor panoramix (Post 948390)
Dinsta se juneće srce za sutra a za prilog budu djeca Pireja i kristalka s češnjakom, dok se Perlenbacher neumoljivo hladi na balkonu...

Aaaaa...to volim:)
I ovak i "na žlicu" sa krumpačem.

Hamm 12.02.2008. 21:35

Evo u moj sig dodan link na RS unutar kojeg se nalaze recepti od mene i Jelca...pa tko oce nek skine..ima ok stvari ;)

Jelc 12.02.2008. 23:15

Citiraj:

Autor Hamm (Post 950261)
Jelca

:stoopid:

Ladybug 13.02.2008. 01:05

Pojela sam šunke s tri šnite kruva i ledene kocke čokoladu. Uopće se ne osjeti da ovaj tjedan bojkotiramo dućane kad svu delishis hranu imamo doma.

Hamm 13.02.2008. 08:53

Citiraj:

Autor Jelc (Post 950337)
:stoopid:

what...pa ako se ne varam ti si mi slao neke recepte...jedino ako te steže srce kaj moraš djeliti svoje "erotske" s drugima :lol2:

Jelc 13.02.2008. 10:30

Citiraj:

Autor Hamm (Post 950543)
what...pa ako se ne varam ti si mi slao neke recepte...jedino ako te steže srce kaj moraš djeliti svoje "erotske" s drugima :lol2:

Ja nisam.
Valjda je AMD.
Kod mene nebuš našel nikakve krem supe od graška...

Moj je jedino onaj za juhu od gljiva.

Hamm 13.02.2008. 12:08

Je more biti da je on slao :)

Sada sam maznul lazanje kaj sam si dofural od doma...zgrijal u mirkovalki i fino se napapal...mmm i da naravno kiseli krastavci :)

Jelc 13.02.2008. 13:05

Onda izvoli lijepo promjenit u Hamm&Organ:D
Nemoj me sramotit sa juhicama od graška i sličnim perverzijama...

Ja sam isto mazno lazanje, ubio sam se ko sacpra...matori admin je Žderao nekakve fensi raviole...

Hamm 13.02.2008. 13:11

Neda mi se mijenjati :) a u ostalom imamo RS zabranu na poslu tako da nula bodova :p

mbed 13.02.2008. 13:25

Sad za gablec :D sam pojeo burek sa sirom i jogurt, i sve to potvrdio sa burekom od mesa :goood:. još samo fali :chears:ali to tek poslje posla.

@hamm hvala za recepte :respekt:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33.