![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
:zdero2: |
@jelc i LB ja kao i svake godine izbacujem soju, koju i ovako ne podnosim :dobar:
|
Alkohol je ipak. Bit će zanimljivo sljedećih 39 dana. Ili, bolje da kažem dosadno.
(Sad će napokon Vuco moć popit više od mene) :D Zec je fino sjeo. Dvaput. S onim tjestićima na pari kuhanim. |
Ukratko:
Ravioli Nonno http://www.max-save.org/images/971496P2070005.JPG Pljukanci sa gljivama http://www.max-save.org/images/261445P2070004.JPG Mjesano meso :D http://www.max-save.org/images/413728P2070003.JPG Pre-do-bro. |
...ja nisam religiozna tako da me korizma opce ne dira :D...
jutros sam za dorucak maznula 3 snite pohanog kruha i :kafa: |
jutros:
pohani kruh domaće sušene kobase i malo šunkice :p |
Bas pijem kavicu i pusim prvu jutarnju i gledam sandvic sa koje strane da pocnem... :)
|
Citiraj:
|
Sarma und ajngemahtec.
|
Citiraj:
hiih nek upiše i ovo..jedem vrući burek iz pan-peka i kasnije ću pojesti štrudlu od višnje :) :zdero2: doma me čeka pečena kokica sa krumpačem :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moj dorucak danas je bio,pohani kruh,domace kobasice i lakskare (suseni karmenadli za seljake :D )
|
viiš viiš panoramix ima prav...mogel bi navečer čevape piknuti i par piva :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pio sam jučer :D
|
Citiraj:
Sacpra... Danas domaći pomfač, pohanci od dobrog starog pu-ajceka. Cikla. Raženi. Hladni Fressssssssh:D |
Ujutro sam pojel malo kulena, kobasica i ajvara te sam se poslije kavice zaputil po čevape. Naravno da sam čevape zalio sa dvije velebitske pivice a popodne imam rizibizi i bečki :)
kick ass :) |
Citiraj:
|
@panoramix..jelc ima parolu "ispod svakog dobrog brega raste dobra kuruza" :D
|
Citiraj:
Neee...lakši mi je od Žuje vulgaris. Makar-žena me je ničim izazvana odukla neki dan u Getro pa sam se (čisto sebi za bušt) opskrbio sa Budweiserom:) Istinabog da je škatula oko 160 krznaša ali vrijedi svake lipe:chears: |
dečki moji Prima pivo je na glasu, a kaj se hrane tiče kulenova seka i nešto friško ispod peke....;)
palačinke su mi zakon, sa čokoladom, joj joj....:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a gdje ima velebitskog piva za kupiti u boci?
jucer je bio krumpir gulas i palačinke za desert a za danas imam komad svinjetine obložen špekom za peći..uz to krumpiri i kristalka na salatu :) |
uf flare to se inać teško nalazi. znam da smo na zadnjoj pijanki kod frenda imali dvije gajbe velebitskog..mislim da ima u nekom dućanu na ilici za kupiti...budem ti probal saznati pa ti javim :)
ja sam ujutro maznul malo čajne kobase i sira :) |
Citiraj:
Anyhow, nekada je Velebitsko konstantno imao Beershop (www.beershop.hr). Takodjer, znalo se naci po malim trgovinama (meni je nepresusan izvor bio ducancic u VG, u Chromosovom naselju, vlasnik je bio Lican). Takodjer, jednom sam nasao Velebitsko u Unionu u Travnom, ali to je bilo jako jako davno. Po velikim ducanima ces ih tesko naci. Probaj kontaktirati direkotno ljude na Pazaristu pa ce ti mozda znati reci gdje bi se moglo tocno nabaviti. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |