![]() |
Dobit ćeš ti da ti sad kažem kaj! Syss teh frajer doslovno svatio Seve kad je pjevala kako voli miris oktana i benzina, kako već, pa se počeo valjat po naftalinu :p
Si živ, sisa? te hrane dovoljno? Nemoj im reć di si, vidiš da mafija ubija dužnike po gradu, bolje ostani tam dok se prašina ne slegne :D |
rofl :D
ma živ sam, hrane me oskudno, ali nadoknađujem to sa salatnim barom :D da, malo sam pratio da je piydarija u zagrebu, ali eto barem je ona letargična nakupina bjelančevina smijenjena (da lovrin o tebi pričam, što bi nam sirotog rendulu na goli otok) :D :D |
kaj ti je s okom bugica?:stoopid:
upravo sam smazala dvije puter stangice namazane vajkremom i nutra srijemska :goood: za rucak planiram govedsku juhicu s gris knedlima i juneci saft s njokima :zdero: |
vuco ju šusnuo u oko kada je skužio da bu fakat trebal dati cenera za žuju :D
jucer kada sam se vratio doma složio: tunu u umaku od paradajza paradajz paprika maslinovo ulje sada ujutro.. domaćeg ljutog ajvara i domaće sušene kobase |
Hamm Đu, si videl kak pizza mora zgledat.
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=8431926 A ne ono kaj ti nama postaš nekakve ZG poluproizvode. :D |
ok jebi ga nisam ja kriv kaj je lose zgledala.
inace od kud si je narucio? |
Plima, ali ne dostavlja dalje od Bistre.
Moral se buš docukat do mene da isprobaš to čudo. |
Ja danas pripremam rostiljadu za klince, zenu i njene starce. Bit ce raznjica, sis-cevapa i jedan hajducki, nek se nadje...i naravno gajba mrzle Karlovacke, da kuhar ne dehidrira :D
|
Citiraj:
Danas neke lignje punjene bi trebale , ali jos ima vremena za promjenu plana ... |
i mi danas roštiljamo :) (opet :D)
|
Ja sam sinoć roštiljao, pa se ubio pivom, tekilom i rakijom i otišao spavat. Sad me glava boli. :S
|
gdje ići na neko dobro mješano meso?a da radi danas?bakina?gdje je najbolje :)
|
mlinarica, kod dede... ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
morph => :D nisam uopće vidio tvoj post prije neg sam quotao flare...zadnji put nam je bilo loše...hmm...možda smo naletili u krivo vrijeme...bunceka i teletinu smo jeli |
Citiraj:
|
Mah, htel sam se ogrebat za nekaj drugo ali mi je ženica pojasnila da drugog nema dok se ne pojede bažul, zelje, buncek i sve ostalo kaj pliva u zelju...
|
Vratio se iz berbe kestena. Zapalio sam roštilj pa ću ih ispeći na drvenom ugljenu.
|
Iii, pa dobro si me podsjetio AMD-jac :D Imam i ja kestenja... odo pech :D
|
Natrpao bažula i zelja, mesine, dotankao sa deci "vode" iz staklenke sa ljutim feferonima, promješao i poŽderao:)
KMU!:D |
Pas mater, stukao sam 10 Karlovackih minimalno uz rostilj, ali raznjici i sis-cevapi su bili prejebeni, bar tako pricaju, ja ne kuzim niki kurac poslije tolike vrpe bire :D
|
Citiraj:
Na kraju kad su se svi razbežali vidio sam da je ostalo taman toliko žara da bacim gore par šnicli za večeru. Maloprije sam ih stukao sa pinđurom i friško pečenim kruhom. Opet preživam i pijuckam pivu. Ako tako nastavim stajat će me života. Morat ću uskoro stati na loptu i skinuti par kila. :( |
LoLek, pa radi nesto za promjenu, ja u firmi skinem sve sto natucem neradnim danima i jos koju kilu pride :D
|
Citiraj:
Pa kaj nije dovoljno dojti na vrijeme na posel. Od rada odeš u invalidsku penziju k'o Jeltz. Ja bi htio u penziji uživati zdrav. |
Citiraj:
Nego, vajkrem mi je najbolji sirni namaz, onak, ikad! Sam kaj se to kod mene ne isplati, kad bi mi to muški požderali s dve šnite klruha, ni ne znajući savršenstvo (i cijenu) tog namaza! Kužite podjelu uloga u Ladybug kući: mama i ja na tavanu ownamo ubodnu pilu i Black & Decker gospodu radeći palaču za zekovanovića, a stari u kuhinji dela palačinke. (Needless to say da je dolazio svakih 30sek s pitanjima). :goood: |
hehe mjesto da ste podmitile starog palacinkama pa da on to owna nabrzinu :D
|
vidim AMDejac da dobro jedes :D :D ne stedi se :D
|
Citiraj:
gladan sam ko vuk idem zaviriti u friđ kaj ima..nadam se da ima kulena :) |
Uzimam dan odmora od bažula i zelja...
Imam ogromnu komadinu junećeg vrata, njega budem hitil u tavicu i za prilog dinstani grašak.:) |
Za gablec sam si uzel burek sir, hrenovka u pecivu i jogurt. Kolega mi je dal komad domaćeg sira kojeg lagano pikam uz burek :)
|
Upravo se vratio sa kebaba , bilo je dobro , sad kad se slegne , za desert bude paradajz juha , junetina , mozda malo tjesta skuham , i salata kisela paprika punjena zeljem .
|
Danas na poslu 2 mini bureka za gablec - sir i višnja iz pekare Dafina u Ozaljskoj. To mi je u zadnje vrijeme The Pekara. mini burek im je predobar - višnja, sir, krumpir i jabuka. Zapravio, kaj god sam uzeo u zadnjih 2-3 mjeseca kod njih bilo je fino i friško :)
Kad se vratim s posla doma me čekaju špageti s domaćim bolonjez umakom :) |
Tam sam se hrano 4.g..na Dafinu mislim :) I kroasan čokolada im je mrak..barem je bio..a i pizza nije za baciti :)
|
Za gablec sam mrknul jedne čevape u Španskom u "SuperGrillu".
Odlični su, ali mi je danas nekak slab želudac pa mi nije sjeo luk. Za večeru budem onda nekaj lagano. Izvadio sam si dvije boce sa karabatkom, uz to pomfri i pinđur. Eventualno oko 22:00 budem pojeo malo sira z vrhnjem, raženi kruh i popio koji jogurt. Treba vratiti želudac u normalu. |
Citiraj:
|
Ali sam danas bio zdrav ko dren.
Digao sam se u 04:40 (da u četiri i četrdeset :( ) popio ostatak crne kave iz đezvice koja je ostala od dan prije. Onda sam si napravil dva sendviča od parizera i krenul lagano na bus. U 05:50 sam si na črnomercu maznul dva slanca. Jedva sam zdržal do gableca i maznul veliku porciju lignji u Samoborskoj kleti. Dovlekel sam se doma i ispekao si tri komada nekakve panirane ribe. Sad čekam da se odmrznu šnicli da mogu napokon za večeru jesti ko čovek. :D |
Na poslu pojeo cheeseburger od Peje :) došo kući u 3 i 10, i stara se sa posla vratila svrativši u mesnicu i donjevši komad svinjskog buta i rebara od cca 7-8 kg, to će sad speč u rerni i sutra kao mala proslava mog rođendana koji je tek u srijedu :)
Jedva čekam ta rebra :zdero: Bit će još večeras to gotovo al ja ću vjerovatno bit već u gradu :/ Al kad se vratim iz grada... ufff, samo malo onak primezit prije spavanja ::D |
Danas bio pomfač, pileća krila i ajvar.
Napravila žena puding od čokolade pa bum to navečer riješio:) |
Za par minuta bude gotov ručak.
Ajgemahtec da si pripremim i zagrijem želudac. Glavno jelo faširanci, pire krumpir, špinat i cikla. |
pohana piletina, rizibizi i tuborg green :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |